דוגמה לשאלות מהמבחן

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif או קיי ../images/Emo59.gif

עכשיו אפשר דוגמא לשאלות ברמה שיש במבחן ?

lepidus

New member
סורי

את זה תוכלי למצוא בספריה של החוג לפסיכולוגיה...

פשוט נגמר לי הזמן כלכך מהר..

תוך כדי שניסיתי לפתור..גררררר, הצורות האלו פעם אחרונה שנתקלתי בהן לפני 10 שנים נראה לי אז 119:( באמת יש דברים כאלו קשים כלומר בקטע של לעמוד בזמן ובכל לעלות על הפתרון! אפשר לנסות שוב מחר?

BanjoKazooie

New member
הוצאתי יחסית טוב

הוצאתי 136 ממש הופתעתי.. חשבתי שיש לי איזה 110-116... משהו כזה..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif מבחן כייפי ../images/Emo3.gif ../images/Emo59.gif

יש שם שאלות שנראה לי אני יכולה לבזבז חיים שלמים ולא למצוא שום חוקיות בדברים האלה
מעל 160 בדבר הזה נחשב גאון ? אהה דרך אגב- משהו באחוזים אצלם שם לא בסדר

Cvoog

New member
מבחנים וירטואליים מול מבחן מנסה

אני חייב לציין שגם אני ראיתי את הצד של מבחן האיי קיו כחלק מאוד מפחיד בכל תהליך ההצטרפות לארגון - מבחינתי העדפתי פשוט להמנע. אבל אז סיפרו לי קצת על המבחן הזה, ואפילו עשיתי אותו - ולהגיד את האמת? אמנם יש שם כמה שאלות קשות, אך הן בודדות! צריך לפתור בערך שני שלישים מהשאלות נכון כדי להצטרף - ובאמת שזה לא מלחיץ או קשה או מה שמאפיין כל מבחן אחר שנתקלתי בו. אלה בסך הכל ציורים, ואפשר לשבת גם שעה על שאלה עד שההגיון שלה יפתיע אתכם פתאום. בקיצור - למרות שגם אני הרגשתי צורך עז לחפש כל מבחן וירטואלי אפשרי ברחבי האינטרנט לפני שניגשתי לדבר האמיתי - בסופו של דבר, המבחן האמיתי מפתיע לטובה. ואני לא מדבר רק על ההסבר המעניין על איי קיו שמועבר לנבחנים לפני המבחן, או לאווירה הרגועה של המבחן עצמו. סיווג

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif חחח ../images/Emo59.gif

אני לא מתכוונת לגשת למבחן שלכם כי- א. אני לא מבינה עדיין את המטרה של האירגון שלכם... ב. חבל על ה-50 ש"ח
אני סתם מוזרה שאוהבת לעשות מבחני אייקיו- יש בהם שאלות כייפיות, זה הכל

Cvoog

New member
גם אנחנו לא מבינים את המטרה

של הארגון שלנו..
סתם סתם, אנחנו מבינים, פשוט מתעצלים לנסח את זה בצורה בהירה וברורה. אבל גם זה יגיע

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif או קיי ../images/Emo59.gif

"למנזה ישראל יש 3 דגלים עיקריים. הראשון הוא לספק מסגרת חברתית לאנשים אינטליגנטיים מכל הארץ ומכל תחומי החיים." ובתגובה- מממממ אוקיי... נורא נחמד- מסגרת חברתית של גאונים... ובכל זאת, אני מעדיפה מסגרת חברתית של אנשים רגילים... יותר כיף
לא שיכנעת
"השני הוא לדאוג לקידומה של האינטליגנציה הגבוהה בארץ (העלאת מודעות לנושא, הקצאת משאבים)" או קיי- תסביר לי איך בדיוק עושים את זה
האינטלגנציה שמדברים עליה פה, לא יכולה בדיוק להתקדם. או שהאדם נולד עם מנת משכל מסוימת או שהוא לא. מה יש לקדם פה ? "השלישי הוא להשתמש ביכולות החשיבה הגבוהות של חברי הארגון לטובת הקהילה." ממממ נחמד, אני אשמח לשמוע איך בדיוק

טוב, אז ככה...

בנוגע למסגרת חברתית - אפשר לומר שאת צודקת. אני אישית לא מחפש מסגרת שכולם בה מוגדרים גאונים או מחוננים, ומסתדר היטב גם בין אנשים רגילים. אלא מה - לעתים אני מרגיש שלא ממש מבינים אותי, שדברים שאני לוקח כמובנים מאליו ולא מזכיר, אינם ידועים לצד השני. ולכן, חברה של אנשים מחוננים ש"מדברים בשפה שלך" יכולה קצת לעזור כאן. עובדה היא שגם החברה שלי כזאת. היא פשוט היחידה שיכולה להבין מה אני אומר ולמה אני מתכוון, גם בלי שאני אחשוב איך לנסח את זה טוב ומובן יותר. סוג של טלפתיה... לגבי האינטליגנציה - קודם כל, זה שנולדים עם IQ גבוה זו רק ההתחלה. IQ יכול להשתנות במהלך החיים - אם כלפי מטה, כתוצאה מהזנחה למשל (ילד שחסרים לו משחקים, שלא מוציאים אותו לטיול, שלא מתקשרים איתו), ואם כלפי מעלה - על-ידי הרחבת אופקים, קריאה, פיתוח מיומנויות שונות וכו'. לכן, המטרה שלנו כארגון היא גם לדאוג לכך שאצל אלה שנולדים עם IQ גבוה, הוא לא יירד (למשל טיפוח ילדים מחוננים משכבות מצוקה), וגם לאפשר לאנשים אחרים להרחיב אופקים בזכות הידע שיש לנו להציע. ולגבי שימוש ביכולות החשיבה הגבוהות - טוב, זה החלק הכי קשה, לדעתי. בארץ יש נטיה לא להקשיב לאנשים חכמים. יפה נאמר, ש"עצת אחיטופל" הייתה בעצם עצה די חכמה, והבעיות התחילו כשלא הקשיבו למה שהיה לו לומר. כך גם היום (ואני מרגיש את זה) - אין תקווה לאנשים שמדברים לעניין, אלא רק לאלה שצועקים סיסמאות פופוליסטיות. אז אנחנו מציעים דרך אחרת, שבה עובד השכל הישר, ולא רק החלק של המוח האחראי על הוצאת שטויות מהפה. אנחנו מתכוונים לפרסם גילויי דעת בנושאים שונים, במטרה להשפיע כך על מוסדות השלטון, בתקווה שהדבר יעזור. מקווה שסיפקתי את סקרנותך, ואם יש לך שאלות נוספות - אשמח לענות.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ממממ ../images/Emo59.gif

טוב
תהנו בפעילויות שלכם, ובהצלחה עם היעדים שהצבתם לעצמכם...

el kortito

New member
יש כאלה בלי הגבלת זמן?

פשוט הזמן היה הבעיה העיקרית שלי יצא לי תוצאה מעליבה של 104......... לפני כמה שנים עשיתי מבחן ויצא לי 160... אני לא זוכר אם הוא היה על זמן בכלל יש מבחני איי קיו לא על זמן?

gloom

New member
מגניב קיבלתי 137../images/Emo66.gif

Your measured IQ: 137 ! You are smarter than: 99% of the population. IQ Score Explanation 89-99 Below the population average, but in the normal range. 100 The population average. 101-115 Above the population average, but in the normal range. 116-125 Superior 126-135 Very superior 136-145 Gifted! 146-159 Highly gifted!! 160+ Profoundly gifted!!! אבל עד כמה האמינות של המבחן הזה

איזה בחור חכםם../images/Emo13.gif

עשיתי שוב.. כי אתמול בלילה כנראה לא היה המצב האופטימלי לעשות כזה מבחן , חבל שלא עושים את זה ממש כשהאדם עוד קרוב לתיכון ולכל התעסקות כמותית ו/או אחרת הדומה להתעסקות במבחנים דומים.. ובכל זאת.. היו צורות שדילגתי כי הבנתי שזה יגזול זמן.. וקיבלתי.. Your measured IQ: 132 ! You are smarter than: 97,7% of the population. IQ Score Explanation 89-99 Below the population average, but in the normal range. 100 The population average. 101-115 Above the population average, but in the normal range. 116-125 Superior 126-135 Very superior 136-145 Gifted! 146-159 Highly gifted!! 160+ Profoundly gifted!!!

למעלה