גרררררר.......תוהה.

ב ד ר ך

New member
לא

ממש הבנתי את הסוגייה . מכיוון שאני לא מכירה אותך אין לי מושג אם את אכן מאיימת . מה שכן, הכתיבה שלך משדרת: אני כאסחיסטית. אם את אכן מרתיעה בדייטים והנוכחות שלך מאיימת , נשמע לי שייש לך שתי אופציות * לעבוד על זה ולהתרכך. * להמשיך בדייטים עד שתיפלי על מישהו שאוהב את הסגנון הזה. זה מה זה @שוט.

a n a t i 3 3

New member
גם חתולה לפעמים שורטת../images/Emo8.gif

את כותבת שאת... "נעולה על משהו בלתי מושג, לא מוכנה להתפשר על כלום!" ובאותה נשימה את כותבת שאת מגיעה "כל כך מבושלת ומודעת מראש לרצונותיך" אז או שלא מצאת עדיין את אותו אחד יחיד ומיוחד שמגיע לרף הגבוה שבחרת לעצמך, או שאותו "בישול" בו את חושבת ומאמינה שקיים בך עדיין זקוק לאש קטנה, לתיבול ולזמן. בכל אחת מאיתנו קיימת האישה הגדולה... זאת שיודעת מה שהיא רוצה, החלטתית, בוגרת, אימהית! בכל אחת מאיתנו קיימת גם האישה הקטנה... זאת שיודעת לעשות קולות של פינוקי, שמחכה לחיבוקי ולקפה במיטה, ילדותית! החוכמה היא לדעת לשלב בין השנים

אז זהו.

קיטשי....נתקלת בתופעה שיש בך לבטים...תהיות.. לאורך זמן...התלבטיות... וברגע אחד שכזה...מגיח מישהו או משהו ומאיר לך הכל??? מוזר....זה קרה עכשיו... אני כותבת לך... והדופק מאיץ... אכן..מודה נעולה על משהו לא רצוני ובלתי מושג בעליל....לשמוע את זה ממני... להבין שסגרתי הכל עוד בטרם פתחתי משהו. חשבתי...שמצאתי... טעיתי. ענתי.. מסתבר, שאני צריכה עוד זמן ללמוד לשלב ביני לבין ההבנה שדברים שלא מושגים הם לרוב ובעצם מיותרים בחיינו. לוקחת לי את הזמן.... קוראת עכשיו...את קטרינה האחת והיחידה...שהאירה בתוכי ...בדרכה הייחודית אליי... משהו חשוב ביותר... משהו שהיה אצור בי....ולכד אותי איתו.... הגיע הזמן... להפרד.

תבואי בטבעיות

בלי משחקים... בנשיות וברכות,מעורבת בקשיחות...היי את עם כל המכלול והייחודיות. בטוח שהמכלול הזה קיים אצלך,כמו אצל כולנו(הזן הנשי החדש)

ניראה לי או שאני טועה

מזדהה איתך. מכר נשוי אחד אמר לי : מיכל את מפחידה גברים. שאלתי למה? מה? מה הקטע... אמר לי: ראי מה עשית.. באת למדינה שאת לא מכירה אף אחד. הצלחת לעמוד על הרגליים טיק טק הסתדרת לבד..את מאוד עצמאית.. את לא מפחדת לחיות ולעמוד מול בעיות את משדרת המון חוזק (אני לא מרגישה ככה) וזה מפחיד. גברים רוצים אותן..שבריריות..ואללה..חשבתי שזה סתם שטויות..אך ייתכן שיש בזה משו. הן רוצים אותן תלויות במוצא הפה שלהם נזקקות...לא ברור לי. יודעת שאת...את יש לך דיעות מסויימות על גברים..ורק גבר מאוד חזק,מבוסס ובעל עמדה דומה לשלך או טובה יותר..יוכל להיות איתךת ורק גבר מאוד אנרגטי ומשדר כוח יוכל לעמוד ליידך בראש מורם..אחרת ניראה לי..תורידי לו את הראש מהר מאוד. הם לא אוהבים נשים חזקות..אבל ביצ'יות זה משהו אחר.

יאפ מיכלי...

את זה אני מכירה... לא מגיעה מראש למגע איתם... חבל לי על הזמן שלי. אני...רק תהיתי...ביני לבין עצמי....כזה. כמה קל לי לנפנף, להשפיל, לשלוח, ולהתעלם..... כשמראש אני לא שם.. ולא הייתי שם...רק מסיבה אחת פשוטה... עדיין ועד לפניי דקותיים.. הייתי כרוכה במשהו אחר.. חשבתי כזה ביני לבין עצמי.. וזהו. לא יותר. יש דברים שישארו בגדר חלום מתוק...מסתבר. כמו שאמתי לך פעם... פתאום כזה מתעוררים למציאות הזויה אבל כל כך אמיתית.. שרק אנחנו בעצם מתכחשים לה מתוך תפיסה שדברים ישתנו אי פעם.. התעוררתי.

להפוך ליתרון חיובי

אין ולא קיים דבר..כזה שאין גבר שיתאים לך. חושבת שכמו שאת רוצה שיקבלו אותך כפי שאת את צריכה לדעת לקבל אחרים כמו שהם. ההתפשרות לא חייבת לבוא על חשבון ערכים שלך..אלא לקחת את מה שאת חושבת דפוק..ולהפוך אותו ליתרון, כלומר כיוון שאין אפשרות לשנות לאדם הרגלים ואופי..אך יש 80 אחוז שאת אוהבת בו..את ה 20 אחוז שמפריע לך..תהפכי ליתרון חיובי ותראי את הדברים אחרת. חושבת שאני הייתי עושה את זה..וזו היתה ההתפשרות שלי. כמו שאמרת אין 100 אחוז.

תמשיכי עם הדייטים...

עד שתחליטי שאת בעצם רוצה לבד... ואז תפסיקי אותם. או...שאת לא רוצה לבד... וגם אז תפסיקי אותם. בכל מקרה...יום אחד זה יפסק

סליחה מה את אומרת?

שיום אחד..זה יגמר? מה יגמר? הדייטים? הסטוצים?(שאני רק מתחילה להבין שעכשיו אין מצב לרגשות אלא סתם לזיונים..אז עכשיו את אומרת לי..זה יגמר?) מה יגמר? הסבירי..תרגמי..למה את גורמת לי התקפת לב....

שימי מייד כדור מתחת ללשון../images/Emo70.gif

תרגעי. זה יגמר כשהיא תחליט שהיא רוצה שזה יגמר. יום אחד...היא תחליט. גם את...רק כשתחליטי...לא לפני זה. בדיוק מה שחסר לך עכשיו...התקפה אפילפטית של הלב... נרגעת?

אז יש לי סיכוי גם בבית אבות?

שם בכלל אפשר לקפוץ ממיטה למיטה לא חושבת שייגמר לי לעולם.....

:}}

היית חסרה.... בגלך בוזבז לי האופ.... חיכיתי רק לך ומעתה יופסקו ההדיוטיים לאלתר... {בעצם לא היום...היום חמשושי....נסגור על יום א'..} הולכת להביא אותה בפריקה על קולית.. שתשבית לי שמחות עד להודעה חדשה.... חייבת..

שבתי אלייך שנית...

כולי מעונגת מג'וי ברוטב מאושר... ומה? שרשר שלם הלום כוכבניוּת אינפנטילית של קלושר ממורמר... ממשיך לאחוז בקרנות הניהול ולהגרר תוך כדי התבוססות במיץ של המיץ... נו? כולה השארתי לך ת'ג'וב של הבודי גארד על הגבולות פה...והופ...מצא לו פירצה והזדחל. שמישו כבר יגאל לו מיסוריו...כל בעל חיים סובל זכאי לחסד שכזה. פרחולינה יפיופה שכמותך... שבתי לזרועותייך שנית... נטולת סייאסטה יומית... גהורה על גחוני... בשארית ניחוח השפיות שנותרה באונתי השמאלית... באתי לדיג לך... אין...אין עלייך
לך ולי.

my sunshine

New member
מה שאת משדרת

זה בדיוק מה שהם קולטים... נראה שכאשר את מגיעה לדייט בהסתייגות, כנראה אומרת שאת לא באמת מוכנה לזוגיות וזה מה שהם קולטים... תקראי לזה "נוכחות מאיימת... מפחידה".. כל אחד יכול לפרש את זה איך שהוא רואה... אבל כנראה שבסופו של דבר הכל בגלל שאינך מוכנה עדיין לזוגיות.

:}} סאני..

בדיוק כתבתי את זה איפה שהו.. אז זהו.. אני לא מוכנה לכלום בטח לא לוותר על הפאן טיים איתי...ועם עצמי. ניסיתי לאחוז במקל ב2 הקצוות... נכשלתי.. צודקת.. לא מוכנה לזוגיות אחרת... בטח שלא לזוגיות מאולצת..

למעלה