גרררררר.......תוהה.
{בוקר בטופ כולם...כולל המשודרגים והמתקמבקים} שאלה לחתך הנשי ששוכן כאן.....{עדיין מתלבטת בנוגע לחתך הגברי שפה ובכלל..נושוויין...ספקות..תהיות...
} אז ככה...בשל אי תאום ציפיות ודרישות במערכות הקודמות....הכל נכשל ונגמר... מוצאת את עצמי שוב מכורטסת לאותם אתריי הכירות...ונוברת. מוצאת את עצמי שוב מפלרטטת פה ושם...תחושה של חופש...משהו באוויר :}}. ספר הנייד שוב נפתח לו...נוספו עוד בדרך...נפלו המון תוך כדיי...והיד עוד נטויה....
מצד...... אוהבת את הפורמט הזה של הלבד... יוצאת כשבא לי, עם מי שבא לי, מתיי שבא לי... מאידך....בכל זוגיות שהיתה...אני אדון לממלכה שלי ואין עוררין... אמה מה..זה דופק לי הכל כולל אותי. ב.. 5 דייטים האחרונים...מצאתי את עצמי...מפחידה אותם...והם נעלמים לי אחד אחד :}} לא פ'ייר... ואתמול נפעמתי ממני....שמתי לב שאני מראש מגיעה לדייט, בהסתייגות מרובה.. ועם הרגשה של -אין סיכוי- ..... ולא משנה מה... והנוכחות שלי מאיימת. ואני שואלת.....{אחריי פתיח כזה... מה חשבתם שלא תבוא שאלה??
} האם אני שוללת ומפחידה אותם מראש כי אני נעולה על משהו בלתי מושג? או שאני בעצם לא מוכנה להתפשר על כלום?? או שאני מגיעה כל כך מבושלת ומודעת מראש לרצונתיי??? או שיש לי דרישות שאף אחד לא מצליח לעמוד בהם?
{בוקר בטופ כולם...כולל המשודרגים והמתקמבקים} שאלה לחתך הנשי ששוכן כאן.....{עדיין מתלבטת בנוגע לחתך הגברי שפה ובכלל..נושוויין...ספקות..תהיות...