גרררררר.......תוהה.

גרררררר.......תוהה.

{בוקר בטופ כולם...כולל המשודרגים והמתקמבקים} שאלה לחתך הנשי ששוכן כאן.....{עדיין מתלבטת בנוגע לחתך הגברי שפה ובכלל..נושוויין...ספקות..תהיות...
} אז ככה...בשל אי תאום ציפיות ודרישות במערכות הקודמות....הכל נכשל ונגמר... מוצאת את עצמי שוב מכורטסת לאותם אתריי הכירות...ונוברת. מוצאת את עצמי שוב מפלרטטת פה ושם...תחושה של חופש...משהו באוויר :}}. ספר הנייד שוב נפתח לו...נוספו עוד בדרך...נפלו המון תוך כדיי...והיד עוד נטויה....
מצד...... אוהבת את הפורמט הזה של הלבד... יוצאת כשבא לי, עם מי שבא לי, מתיי שבא לי... מאידך....בכל זוגיות שהיתה...אני אדון לממלכה שלי ואין עוררין... אמה מה..זה דופק לי הכל כולל אותי. ב.. 5 דייטים האחרונים...מצאתי את עצמי...מפחידה אותם...והם נעלמים לי אחד אחד :}} לא פ'ייר... ואתמול נפעמתי ממני....שמתי לב שאני מראש מגיעה לדייט, בהסתייגות מרובה.. ועם הרגשה של -אין סיכוי- ..... ולא משנה מה... והנוכחות שלי מאיימת. ואני שואלת.....{אחריי פתיח כזה... מה חשבתם שלא תבוא שאלה??
} האם אני שוללת ומפחידה אותם מראש כי אני נעולה על משהו בלתי מושג? או שאני בעצם לא מוכנה להתפשר על כלום?? או שאני מגיעה כל כך מבושלת ומודעת מראש לרצונתיי??? או שיש לי דרישות שאף אחד לא מצליח לעמוד בהם?

אני לא מכיר אותך ...

אבל יצא לי לדבר עם נשים, שהעידו על עצמן (במידה בלתי מוסתרת של גאווה) שהן "מפחידות גברים" ו"מאיימות על גברים", בעוד שמה שאני ראיתי זה נשים רגוזות וממורמרות עם קטע חזק של שליטה. זה לא היה מאיים, זה היה סתם לא נעים.

:}} נאים מייאוד...

אבל לא בכיוון הזה... ה"איום"...והפחד....זה שלהם, לא שלי... לא מתמקדת בזה. מעולם לא יצא לי להעיד או לאמר דבר מה בהקשר....{הסביבה מסיקה לה} רוגז ומרמור.....אמרת.... אין ספק שזה קיים, ובכל אחד ואחת מאיתנו.. אבל לא ברמות שכאלה זה בטוח...:}} ואל תסטה לי מהנושא....{תתמקד בי
} כולנו לוקחים את מה שעברנו בדרך...השאלה מתיי משליכים את זה על בן הזוג?{או שלא}

אני לא מכיר אותך (2)

ולכן אני לא יכול להתמקד בך ולהגיד עלייך דברים של טעם. מה שאני כן יכול לעשות הוא לכתוב איפה הדברים שאת כותבת פוגשים אותי ואת נסיון חיי. כולנו לוקחים את מה שעברנו בדרך, אבל חלקנו משתדלים להשיל מעלינו את הדברים הבלתי מועילים שנדבקו אלינו, ולא לחכות לאותו נסיך על הסוס הלבן, שייקח אותנו עם כל מה שנדבק ועוד יעמיד פנים שהריח נעים לו.

שירלי6

New member
מפחידה מראש

רוצה תשובה כנה? את עלולה להפחיד מראש, לפי תיאוריך ולפי ההכרות שלי את כתובייך, רק גבר חסר בטחון. מבושלת ומודעת לרצונותייך לא אמור להפחיד גבר מנוסה, בשל ומודע לרצונותיו. להיפך. זה יעניין ויאתגר אותו, במידה ויש כיסוי למילותייך וערך מוסף. אגב, הדימוי שלך לזוגיות כ "ממלכה" ואת ה"אדון"..צפי כשלון מראש. בהצלחה.

נו שירלי..למה ככה???

לא כל הנשים....דומות...{
} אז? את אומרת שנפגשתי עד כה רק עם חסריי חוליות? לא, לא מאמינה....{מכחישה כל קשר לאמבות} וברצינות .. לא מבינה למה אי אפשר לגשת לזוגיות עם המכלול שלך.... עם מי שאת....מבלי שיפשיטו מעלייך תכונה זו או אחרת. לא מבינה למה לגשת בכלל אם את שוללת מראש את סדריי העולם....לא אני המצאתי את הגלגל אני לא הראשונה ולא האחרונה. נשים, תמיד יהיו יותר חזקות אסרטיביות מודעות ונחושות...מה זה אומר? שכל הגברים חסריי בטחון? שאלך לחפש משהו שישחק איתי באתגרים במקום לבנות זוגיות??. לא מבינה.....

שירלי6

New member
לגשת לזוגיות עם המכלול שלך, בוודאי!

אבל אל תצפי שרוב הגברים יצליחו להכיל את המכלול הזה..עם מי שאת.. אישית, יש רק אחד שיכול, הצליח ומצליח להכיל אותי..עם הכל מהכל וגם הוא..הרבה בזכות אהבתו והתכונות האישיות שלו (המדהימות
). לא פשוט הקטע הזה, של למצוא משהו שיכיל אותך, על שריטותייך וכשלונותייך, פחדייך ודפיקותייך (כמה תייך) לא סוד הוא..שהרבה גברים לא "מתים" על האסרטיביות המודעות והנחושות. הרבה מהם יחושו מאויימים. שוב, גבר עם בטחון עצמי ובשל לא יחוש מאויים. אני אחרונת המאמינות במשחקים. אבל את, שוב, מקריאה בלבד, היא לא מהסוג המתרפס והמעפעף. את עושה רושם של יודעת מה רוצה ופה לא חסר לך. בהחלט יש גברים שחשים איום למול זה. מחוסר נעימות או מחוסר בשלות או השד יודע מה. השאלה היא..האם מאחורי האסרטיביות הגלויה לעין יש גם אסרטיביות אמתית, את זה, אני מאמינה, שגבר חזק ומעוניין, יסתקרן לגלות.

מצחיק

הייתי בטוחה שפגשתי אותו. חזות ערסית שכזו, מודע, בעל רפרטואר וניסיון עשיר, בקיא בכל רזיי הנשיות, מתמצא בכל הנושאים, איש העולם. יודע מתיי לשתוק ולקבל.. התקפל. ברח.

קטרינה1

New member
כל../images/Emo68.gif

אחד עם קצת שכל בקודקוד,שבקיא ברזיי הנשיות,ועוד איש העולם..?!! כשיראה בור ענק פעור לרגליו,יתקפל ויברח כל עוד שכלו בקודקודו. שמעתי שהוא עשה ביפ ביפפ ביפפפפפפפ לפני שחזר לאהובתו האחת ,האמיתית,והכי חשוב....הבריאה. ומי אמר לי פעם שחמור,תפקידו להיות קשור לגדר ולאכול קש. בתיאבון

צודק..

כל מילה נוספת מיותרת... {במקר הנ"ל..} ואני שמחה שחזרת אלייה... קטונתי.. הארת לי עכשיו את כל העולם באור אחר.. תהיתי... שאלתי את עצמי.. ואם היה בי ספק... עכשיו הוא איננו.. ואתה.. אתה ההוכחה לכך... תודה.

ozzz64

New member
את רק צריכה למצוא את המתאים.

איך שאני קורא אותך , אני מדמיין אישה עם לבוש עור ועקבים שפיציים ,עם שוט ביד , עיזבי את אלא שלא מבינים ... סימכי עלי בסוף תמצאי אותו .

{חחחח}

לא לא לא ... ממש לא.. אני מהחסודות, המעונבות, עם הצדודית הסתורה...חנותה בחליפה...שקטה, ביישנית...מופנמת...
. {אופו לחפש???? ב"כלוב"?.}

magic40

New member
אולי רק תשבי ותהנהני עם הראש

כי כשרואים אותך את שיא העדינות

אבל..אבל..

זה מה שאמרתי... ני חמודית, עדינה, רכה, נשית...{ אנחנו מדברים עליי, כן..
} אמה מה... אני לא מצאתי כלום שיבין את השריטה הזו....שמה שרואים זה לא מה שמקבלים... חחחחחחחחחחח.....זו רק טעות אופטית..

ערסlight

New member
מפחידה גברים

נראה לי שאת זקוקה לגבר "חזק" ודומיננטי. בשביל למשוך גבר כזה צריך לבוא ממקום של רכות ונשיות. את כזאת אבל את כלכך מפחדת להפגע שאת משחקת אותה... משדרת חוזק, "אני לא צריכה" ולא מעט חספוס. לדעתי, אחת הבעיות שלך היא בדואליות הזאת, במסר הכפול שלא מאפשר לקלוט אותך.

לכשייוולד אחד כזה

זה שחי בשלום עם עצמו בלי דואליות ונרקסיסטיות לאגו נפוח.. שלח אותו אליי. נכון להיום. הוא עוד לא יוצר...בייחוד לא בקו המחשבה. המסר שלי לאומה הטסטסטרונית, חד וחלק.

ערסlight

New member
צוחק

עם גישה כזאת... חבל לך על הזמן לדייטים. [גם אם יהיה- זה לא יהיה זה] ובמילים פשוטות... את לא מוכנה לזוגיות, ולא שזה נורא. אבל כשתרצי, הסימן הראשון יהיה שתרדי מהעץ הזה.

אולי כן...אולי לא...

אתה יודע.. אמביוולנטיות של מאווים כמוסים וחלומות...לצד מציאות מעוותת. ואתה, אל תוריד אותי עדיין מהצמרת שלי.. כשהוא יגיע.....במלוא הדרו. הוא יעלה... ומהעץ שאני יושבת עליו טוב טוב...אני לא יורדת. אין שום סיבה.. וזו לא אשליה אופטית...זה המקום אליו הגעתי...בזכותך.

ערסlight

New member
סוף עידן האבירים.

פעם, בגלל כל מיני סיבות חברתיות, תרבותיות, דתיות... הגברים היו מוכנים למחוות גדולות והרואיות ונכונות "לשים תחת" בשביל להשיג את הבחורה. מאותן סיבות עצמן... זה היה גם כדאי. זה היה אז. היום למדנו רובנו שזה לא ממש כדאי. זה מסוכן בסוף, וגם אפשר תמיד להשיג יותר בזול. אין סיבה שמישהו [בטח מישהו מוצלח] יטרח כלכך. ומי שלא מתיישר עם השוק... או שיש לו משהו שאין לאחרים או לא שורד.

למעלה