גרררררר.......תוהה.

Raychoo

New member
הצגת לנו שאלה אמריקאית.

ונתת לנו לבחור בין האפשרויות שהצגת. 1- שוללת ומפחידה מראש כי נעולה 2- לא מוכנה להתפשר 3 - מגיעה מודעת לרצונותייך 4 - דרישות שלא ניתן לעמוד בהן. בנוסף, אתמול נפעמת מעצמך....שמת לב שאת מגיעה לפגישה עם תחושת אין סיכוי ושנוכחותך מאיימת. את לא נשמעת לי מאיימת, אבל אני תוהה אם יש לך מקום לדעותיו, רצונותיו ומחשבותיו של אדם נוסף. בשונה מערסלייט, לי נראה שיתאים לך כרגע רק גבר שקט למדי שמקבל את כל מה שעולה בראש שלך. לפחות לעת עתה. מזכיר לי את הזוגות האלו שהיא כל הזמן מדברת עושה תיאומים ותכניות וסידורים והוא אוהב את זה שעלומו מסודר סביבה.

פעם...

כל שיחה עם מישהו חדש היתה מתחילה עם רשימת הפחדות, אני לא אוהבת צמוד, ואני לא אוהבת שמציקים לי, יש לי חברות, יש לי חיים, עבודה, ילדים, כביסה... הכל רק כדי שיבינו שאיתי אין מצב להתמסרות מוחלטת... לא פעם אמרו לי למה את מתחילה בכלל זוגיות אם את לא מוכנה לתת כלום מעצמך? אז לא הבנתי.. כבר הרבה זמן שאני מבינה... כל ההפחדות האלו... הן סתם כלי תפל שלנו כדי לא להתמודד באמת.. רוצים אבל לא רוצים. מכירה את זה שאת מבטיחה לילדים לעשות גואש באמצע הבית, ולא ממש רוצה... איך את מחכה לשניה שבה הם לא יתנהגו בסדר וישר תשלפי את "אם ככה אין גואש"? זה בדיוק אותו דבר... בכאילו רוצים ומסכימים... ומנסים להכשיל את זה ללא הפסקה העיקר למצא את התירוץ הנכון... ככה אי אפשר לבנות חומה וגם לא מערכת יחסים....

לפי כיתובייך והתבטאויותיך...

יכולה להשיב את תשומת ליבך והכל נאמר מתוך איכפתיות תבדקי עם עצמך אם השיחות שלך עם הדייטים לא מתנשאים ושאינך שולטת על השיחה ומקטינה את זה שמנסה להכירך גברים אוהבים חכמות ועצמאיות אבל לא שתלטניות, מתנשאות, וכוחניות רק את יודעת אם יש משהו בדבריי - ואני רק מעלה שאלות

יערית

New member
בחייאת זומזומית ג'ינה

מה שיש לי לומר לך זה כך(פנים מול פנים יותר טוב) "על מי את עובדת????????????????????"
כרגע את פורקת כל עול ולא בא לך על תכתיבים למינהם לכן את מבוצרת בעמדתך על משקל: "האם אני שוללת ומפחידה אותם מראש כי אני נעולה על משהו בלתי מושג? או שאני בעצם לא מוכנה להתפשר על כלום?? או שאני מגיעה כל כך מבושלת ומודעת מראש לרצונתיי??? או שיש לי דרישות שאף אחד לא מצליח לעמוד בהם" לכשתפסיקי לעשות עם עצמך אורגזמות מחשבתיות לאורך ולרוחב,תקבלי מימד חדש על פגישה בין גבר לאישה. מרוב עצים לא רואים יער מכירה נכון?מי יוצא לכ"כ הרבה דייטים?מאבדים את חוש המישוש הטעם הריח והאינטואיצייה, מספיק אחד טוב פעם ב...מאשר מחקר מדעני אטומי על המין הגברי. אז כשתפסיקי להשתולל ותרגעי,תחזור השלווה למעונך(תיזהרי לתרגם את זה למרוקאית
) והראייה תהייה מפוקסת יותר,בשלה יותר,בוגרת יותר....כי אין אין אין אין מצב שאת הקוד הנשי שלך לא ניתן לפצח!
עכשיו תירי בחזרה}{

{ח'רגת אותי }

אורגזמה מעונית עצמית...............סגולה של מרוקאיות עויינות :}}}} אידורוני...עם שלוותה מעונית שכזו...מי צריך עוד? בואי אגלה לך סוד...ואני יודעת שיעשו מזה סלט... האני....ת'נמות'....עלה....שי ....ווח'ד.....די....מה...יעביש....פיה...{ובלי פרשנויות ווקשה} איבנת את זה בובע? וזה... עושה לי חצי אורגזמית מובנת לאחרונה...

יערית

New member
את על הכוונת

צפי פגיעה
אני הבנתי טוב מאד,אבל אני גם מציאותית ( אחי תפוס
ואין אין עליו)

נכון ש...

בכל הסדנאות "מודעות" למינהם יש את ה"בחירה שלו" להעלב..לפחד.. אולי במקום לכוון אצבע מאשימה ל"מפחדים" למינהם,שאלי עצמך,אולי יש משהו מסוים במה שאת "משדרת"? אולי יש משהו בהתנהלות שלך שמרחיק גברים פוטנציאליים? וכשאת מגיעה לדייט "בהסתייגות מרובה"..אולי את משדרת זאת באופן "בלתי מילולי" ושלא במודע? את הרי אומרת ש.."אני אדון לממלכה שלי ואין עוררין"..זה בסדר..אבל אל תשדרי את זה בצורה בוטה כ"כ,שהרי זה מובן שכל אדם אדון לממלכה שלו...רק לא צריך "לצעוק" את זה החוצה. את מגיעה לפגישה ויודעת בדיוק מה "שאת צריכה"..ומה אם לנסות להבין.."מה הוא צריך"? אם תבואי לפגישה עם "מה שאת צריכה" והוא יגיע לפגישה "עם מה שהוא צריך" וכל אחד לא ימצא שם מה שחיפש,האם תיתכן המשכיות לקשר?....אני לא בטוח. אבל...אם כל אחד יגיע לפגישה..נקי...{רשימת המכולת של מה רוצה-ישאיר בבית} אז יש סיכוי להתרכז באישיות ובשיחה והקולות בתוכנו של "מה צריך" ו"מה רוצה" ישככו. אנחנו..."חושבים" שאנחנו יודעים מה מתאים לנו..אבל מסתבר שלפעמים דעותנו משתנות עם הזמן תוך "קבלת" אנשים חדשים. נוכל,אולי להצליח במשימה וגם למצוא בן זוג מתאים,רק אם לא נניח הנחות ולא נגיע עם "רשימת מכולת" של מה אנו צריכים ורוצים אלא מה שקיים במציאות ויכול להתאים לנו ולא ידענו זאת קודם,אלא רק שהשארנו "הדרישות" בבית. ואת יכולה להמשיך ו"לכרטס" עצמך באתרי הכרויות,את תשובי ותיכשלי בכל פגישה ופגישה כי לא השכלת להגיע אליה "נקיה". לסיום נערה בגיל 16 שואלת "הוא חתיך"? בחורה בגיל 22 שואלת "כמה הוא שווה? ואשה רווקה בגיל 35 אומרת.....איפה הוא???....רק תביאו אותו !! חומר למחשבה

ואללה?

לבוא "נקי" ממחשבות לבוא "נקי" מרצונות לבוא" נקי" מרצונות זה נחמד. היה אפילו רצוי..רק שלא מצוי. אלא, אם עושים כימו במוח(או חוקן, היינו הך)..ומנקים אותו לגמרי.. חושבת כשמסכימים להיפגש זה אחרי שיחת טלפון ואחרי שיחה באון ליין..וכבר יש איזה קליק קטן קטן.. ואם יש רצון באמת להכיר...באופן תת מודעי..צריך לבוא אם ראש פתוח..בתנאי שמה שנאמר כמשחק הקדמה אמיתי לגמרי.. ואחת הדברים הכי בזויים שיש זה: לשים תמונה ולספר שככה נראים..ובפגישה לגלות משהו אחר לגמרי. כשזה קורה גם המוח הכי ריק מכל דיעה קדומה ..לא יפתח את הלב ..

את לוקחת מקרה של רמיה

ומשליכה אותו על הכלל. ממש לא כיוונתי לשם. אני לא בטוח שהבנת את כוונתי ומצטער אם לא הובנתי נכון. להגיע לפגישה ו..."להקרין"..רצונות..עקרונות ומאוויים...מבחינתי לא נכון וגם מרתיע.

Rinattt

New member
לא שאני מומחית גדולה בעיניין אבל...

כתבת "אני אדון לממלכה שלי ואין עוררין... אמה מה..זה דופק לי הכל כולל אותי" בעצם ענית לעצמך על כל השאלות ששאלת... בזוגיות צריך שותפות, שיוויון, אם תבואי לזוגיות כשאת מרגישה צורך לשלוט לבד זה לא ילך, וכן זה ירתיע מאוד את הצד השני. אם תראי בזוגיות שיוויון בין בני הזוג זה יהיה מוצלח יותר [תזכרי שבממלכה יש מלך ומלכה יהיה לך קל יותר] תחשבי טוב טוב לא היית רוצה גבר שיסרס אותך וישלוט עלייך נכון? מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך... קל וחומר לאהובייך [בן זוג וילדים].

למעלה