גרררררר.......תוהה.

תחילת עידן ה"פתיחות"...

{מצחקקת}.............אתה מצטט לי בהפוכה........... ההזדהות הזו עם הצד הנשי...וביטול טוטאלי של הפן הערסי ...האביר הנעלם... ממש לא מתבקש...אפילו נדחת על הסף מצידי... {כתבתי..."בצבא הכי חזק..." } אגב**** תחליף זול יש המון בשוק...........ושווקים יש מעל למצופה...
בוחרת להשאר בעקומה...החריגה...ושורדת.

שומעת כאן התפשרות

דווקא זה מעניין כלומר..עם יימצא גבר שכזה . שיוכל להכיל אותך מבלי לרצות לברוח הוא לא חייב לעמוד ברשימת קניות אחרת.. האם יש מצב שתתפשרי בגלל אופי ולא יופי..בגלל אופי ולא חשבון בנק..סתםםםם מיכלי שישבה עם כמה גרושות ישראליות בבית קפה..ושם הן כולן טענו שרוב הגורושים הישראלים כאן..הנט שלהם לא שווה הרבה..ואין מה לעשות איתם...ואללה..הייתי בשוק בגלל שאני לדוגמא לא מסתדרת עם היהודים האמריקאים..אז אצלי הוא יהיה דלפון ישראלי..העיקר שיהיה בן אדם..נו. אז מה מצב ההתפשרות שלך?

מיכל..

תתקני לך שם הרבה דברים.. עם כל המכלול שיש בי..ויש בי המון ..... הצד הכלכלי מעולם לא תפס את עיניי. הכל יש לי בזכות עצמי... בלבד. לא יקום האחד שירים את הראש מעליי בתחום הנ"ל. ויזואליות חשובה לי ביותר... בדיוק כמו לכל אחד ואחת.. למדתי...בדרך הכי קשה וכואבת... שעם היופי שלו וההוד והנתונים הפיזיים...הסתדרתי טוב.. עם האופי... לא הלך בכלל........ ואני.. לא מתפשרת כאן....גם לא במחיר של קולר על צוורו. מתפשרת על הכל... שיבוא על קורקינט, חסר בית, תפרן טיכו...שיבוא עם שריטה שקע ובקקס מצידי.. הכל ניתן להשיג כשרוצים.. הכל בר יישום ...בייחוד החומריות.... אבל לא הרגלים ואופי.. בגיל 38 וקצת... לא משנים קיבעונות הרגלים ודברים טבועים.

מסכימה איתך

שלא מתפשרים על מה דברים: אופי הרגלים יופי? שאלה של טעם..דווקא אני עשיתי שדרוג..מגמד עליתי לפוזל.. והעיקר שיהיה פוטנציאל.. אך לידי, מסביבי, מאחורי ומצדדי..כולן רוצות שיהיה גם מבוסס..כי בגיל הזה..אם אין לו כלום אן טוענות.....תמלאי את החסר במשפט..הדמיון שלי לא כזה טוב.

childman1

New member
פעם ראשונה שאני מסתכל בכרטיס שלך

בחיים לא הייתי מדמיין אותך כזו... בתמונה את יפה ועדינה.ואני מניח שגם במציאות את יפה (עדינה?). כשאני קורא אותך...את מצטיירת לי כמישהי מאוד מאיימת.ביצי'ת. ואני גבר עם ביטחון עצמי.עם קריירה. יש בנו הגברים משהו מאוד דפוק, תמיד נחפש מישהי שלידה הביטחון העצמי שלנו רק יגבר. במיוחד הגברים הגרושים, שמחפשים כמה שפחות כאבי ראש...הספיק לנו בסיבוב הראשון. אמנם זו הכללה, אבל להערכתי נכונה להרבה גברים. אני בטוח שבסוף תמצאי את הגבר המתאים...אבל תצטרכי לסבול עוד אי אלו דייטים מבאסים עד אז.

אלף תודות..

עכשיו .. פתחת על השולחן פרטיה אמיתי... "יש בנו הגברים משהו מאוד דפוק, תמיד נחפש מישהי שלידה הביטחון העצמי שלנו רק יגבר. במיוחד הגברים הגרושים, שמחפשים כמה שפחות כאבי ראש...הספיק לנו בסיבוב הראשון".. זה דו צדדי... לנו ולכם. וזה בדיוק.... מה שגברים לא מודים בו. הכי קל לכם, זה להתרחק מכאביי ראש... משהו שם נשרט ואתם מפסיקים להתמודד עם אתגרים... וחבל. כי לגו וקוביות... הפסקתי מזמן להרכיב...{בטוחה שגם אחרות}

childman1

New member
אנחנו מתמודדים עם אתגרים כל יום

בעבודה, עם הילדים, עם הגרושה, עם תשלומי המזונות, בניהול משק בית לבד המון אתגרים מלווים את הגבר הגרוש ביוםיום שלו אין לנו צורך בעוד אתגרים רוצים אהבה פשוטה, חום, רוגע, פינה של שקט נפשי. לא רוצים זוגיות נוספת מלאה באתגרים די לנו בהתמודדות היומיומית שלנו.

ילדון..

החתימה שלך... מסתבר שהיא לא עובדת טוב כשאתה בזוגיים.. נוכחתי לדעת. ולנושא שלנו.... אתה מדבר כאן על האתגרים בצורה כל כך שלילית... בעוד שאני רואה את זה כדבר מאוד חיובי ונדרש...אחריי כל מה שלא היה שם פעם. ספין כזה...שילהוב...תזזיתי...יציאה מהקיבעון והמוסכמות...חריגה מכל הנורמות שהיו פעם... משהו שונה...אבל חיובי ביותר... כשאני קוראת "חום רוגע פשטות פינה שקטה..." עולה לי דבר אחד לראש... בית אבות.... עוד מוקדם להגיע לשם :}}}

childman1

New member
אקסית...

שאלת שאלה, קיבלת מספר תשובות...אף אחת לא מצאה חן בעיניך את יודעת מה...את כנראה צודקת וכולם טועים... תמשיכי בשלך ואנחנו הגברים נמשיך בשלנו כשתתבגרי ותפסיקי לחפש "ספינים,תזזיתיות...חריגה מכל הנורמות..." תגלי שגברים כבר לא מפחדים ממך...

ילדון..

קיבלתי את התשובה שלך , הראשונה.. הכנות..אמרת לי בדיוק מה שאחרים מתכחשים .... אהבתי. היי אני לא כאן כדיי למצוא תשובה....{בטוחה שכבר הבנת את זה} אני כאן בשאלות... ענית, קיבלתי... הקונספט שלך לזוגיות או לפרק ב', שונה משלי... למה נכנסת לדיפנסיביות? {אי אפשר כבר לנהל בבית הזה דיון בלי רגשות מעורבים???} אבסורד... גבר - ילדון...כותב לי "תתבגרי" :}}} למה לנו להתבגר בדיוק??????? תראה אותך...

תודה......

"אדון לגורלי........קברניט על האניה..." רק מה... לא תמיד הים שקט שם... צריך ללמוד לנווט נכון.. |פרח בחזרה|

childman1

New member
כשיש לך יעד לניווט

תמיד אפשר לתקן סטיות מהיעד, ובסוף להגיע למחוז חפצך. כאשר מפליגים ללא יעד ומחפשים משהו שלא קיים, סביר להניח שלא מגיעים לשום מקום.

ורד 3

New member
אני

מסכימה איתך..... שמעתי זאת מכמה וכמה גברים גרושים....... וחושבת שכל מה שכתבת הוא תקף גם לגבי נשים .......~~דעתי~~

זוגיות, בהגדרה, מלאה באתגרים../images/Emo141.gif

בניגוד למה שמוכרים לנו באולפני וולט דיסני, אין דרך לנהל מערכת יחסים רציונלית בלי להתמודד עם אתגרים על בסיס יומיומי. יש ניגודי אינטרסים, יש מחסור תמידי במשאבים, לא חסר עם מה להתמודד. אבל, חלקנו בוחרים להיכנס להתמודדות הזו עם מישהי שיש לה את הנכונות והיכולת להתמודד עם האתגרים שקשורים אלינו ולמערכת היחסים, לא עם מישהי שיש לה קטע לא פתור עם כל הגברים באשר הם גברים (כלומר, עם אבא שלה) ורק באתגר הזה היא רוצה להתעסק כל הזמן. אני מסכים איתך שחלקנו מעדיפים את הרוך והחום על פני המלחמות המייגעות, אבל אני לא רואה בזה שריטה, להיפך. אני רואה בזה בחירה רציונלית ובוגרת. לעומת זאת, אני לא מסכים איתך שההעדפה הזו היא נחלת כל הגברים. הכרתי גם גברים שאהבו את המלחמות האלה, וחיפשו מערכות יחסים שמספקות אותן. עלי לציין, עם זאת, שאחרי שהם מצאו מערכות יחסים כאלה (הרבה פעמים עם נשים צעירות מהם בהרבה), בשלב כלשהו התחיל לשעמם להם והם המשיכו הלאה.

Rinattt

New member
חושבת כמוך...

גם אנחנו מתמודדות עם האקס\עבודה\ילדים\ניהול משק בית לבד ומה לאאאאא וגם נשים [חלקן - לא מכלילה] מחפשות משהו רגוע יותר מלא בחום ושקט נפשי ובלי אתגרים אבל ים של ריגושים

my sunshine

New member
גבר

צריך אישה שתתן לו בטחון. זה ידוע, רק שסוף סוף מישהו מודה בזה קבל עם ופורום
אבל ביננו, מי לא היה רוצה להתרחק מכאבי ראש ?

Ima Adama

New member
תגידי... הגררררר הזה...

מאיים או מתחנחן? חשבון פשוט: גברים חסרי חוליות לא יתאימו, נכון? איזה חלק הם מהווים באוכלוסיית הגברים? 5% נישארו? כמה ממה שנותר לא יתאימו לדעתך בגלל המראה, הריח, הדיקציה, החיוך, הקצב, התנועה? אם נישאר לך אחוז אחד זה טוב מאוד, פשוט היי סבלנית ואת כבר תפגשי בו. את רוצה להגדיל הזיכויים? תלכי על חסרי החוליות:) ערסי צודק לטעמי - נשים חזקות צריכות לשחרר יותר רכות ויותר אסרטיביות באופן אימיתי מול עצמן, לא כמשחק חלילה.

וודאי

נשים חזקות יודעות להתפרק להודות בחולשות כאלו ואחרות ושאינן מפחדות נשים חזקות באמת ע ד י נ ו ת !נקודה כל בר דעת יודע כבר <גם ערסי כמובן>. ...

למעלה