גרררררר.......תוהה.

../images/Emo41.gif אני ודייטים ..../images/Emo41.gif

הקדמה- הסיפור הזה הוא רק שלי, כל קשר בינו לבין אחרים מקרי בהחלט..
פעם, ממש מזמן כשהייתי מביא רק את עצמי לדייט לא ממש הלך לי.. הבנתי שכנראה משהו בי, בעצמי שלי לא בסדר... את הפער הזה השלמתי במשחקים, הצגות, הוצאתי המון אנרגיות ו....התחיל "ללכת לי".... בניתי, השקעתי, שיפרתי, שיפצתי, (בעצמי) .. וראה איזה פלא הלך לי יותר טוב.. התחלתי להעביר אנרגיות שהשקעתי ב"הצגות ומשחקים" להשקעה בעצמי שלי .. והתחיל ללכת לי ממש ממש טוב.... יום בהיר אחד החלטתי להפסיק עם המשחקים..החלטתי שהאני שלי מספיק טוב להביא אותו נטו כמו שהוא... היה לי נוח, היה לי כיף, ובעיקר היה לי קל...... והכי חשוב (בקשר לדייטים)...הלך לי הכי טוב שאפשר.. מסקנה... (משפט שהגיתי בעצמי לעצמי..) הכי פשוט זה להיות פשוט אני

ורד 3

New member
קיצר

TOYS R US עשו עלייך קופה אההה ? למרות שאני מאד דרמטית ואוהבת הצגות......... תמיד טענתי שאין כמו להיות אני ..אותנטי ...בלי מסיכות בלי הצגות ...נקי לחלוטין ....... אבל בעידננו ובכלל בדורי דורות .....החיים בכל תחום הם משחק...ואנחנו ...השחקנים...אחד טוב יותר ומוצלח יותר... השני פחות.....וכך הלאה והלאה.......אני למשל ממש שחקנית גרועה......

הכי קיצר..

נכון שהחיים המודרניים (נקרא לזה ככה) דורשים מאיתנו לפעמים כישורי משחק מסויימים.. אבל אני בעיקרון לא מאמין במשפט הזה..בחיי שלא.. החיים לא משחק ואנחנו לא שחקנים.. נכון, יש טובים ויש טובים פחות.. כל אחד מביא את עצמו ובוחר עבורו את מה שהכי נכון לא.. אז את אולי שחקנית גרועה, אבל אדם מקסים וזה הכי חשוב..

ורד 3

New member
אחרי

ארוחת צהריים שכזו...עם אנשים מקסימים......... לבוא ולקרוא מה שכתבת לי בסוף ......ממממממממממ........ אין צורך בקינוח !!! תודה......

כן ההאא.......

"הצ'ט ועונשו"..... כל קשר ביני לבינהם...קשור בחבליי התיקתוק :}}} {ספר מס' 2 בכריכה קשיחה...יוצא לדרך...בקצב הזה...
} אז יקירי.. היינו בתולים...קטנים... מנסים...מפשפשים...תוהים...שואלים.. היום.. משום מה ההכי פשוט הפך להיות הכי מורכב.... {פעם...הייתי מביאה אותי איתי ...והלך טוב טוב...יותר מדיי אפילו.
..היום אני באה לבדי...וזה לא הולך..}

תראי...

שום דבר לא מורכב...אנחנו עושים את החיים למורכבים.. מהיום שהגעתי לאותה החלטה להביא רק עצמי, משהו שלקח לא מעט שנים, בצורה הכי פשטנית שיש, אם משהו לא הולך אז כנראה שזה לא זה... גם אם היו אכזבות, לעולם לא איבדתי תקווה, הקפדתי להמשיך להביא את עצמי מתוך הנחה שמתי שהוא יהיה מפגש עם פוטנציאלית אפשרית... אף פעם לא הבאתי את עצמי למן מסע של חיפוש, מעולם לא הפסקתי לחיות, ולא ישבתי להמתין לאף אחת.. מי שחיפוש חתן או כלה הן תכלית חייו סביר להניח שיתאכזב השקם וערב..

גלי10

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

אם כבר "התחיל ללכת טוב" {מה זה?} למה ממשיכה וממשיכה וממשיכה סדרת הדייטים? כאילו זה מן בילוי תכוף שכזה? למה לא נעצרה הסדרה אצל "האחת/השניה" {שהתחילה את סדרת "ההליכה הטובה"}? מין אבסורד שכזה , או שלא הבנתי?

האא..

הכי פשוט.. התחיל טוב.... נגמר בכי רע. כמו בפתיח.. חוסר תיאום צפיות ומשקולות... ו...נעצרתי פעם אחת...מודה...ד...{אולי אני עדיין תקועה לי שם..} גם אני לא מבינה... אבסורד.

גלי10

New member
לגבייך

אני מבינה . כנראה באמת נשארת... {שם} , בהחלט גורם מכריע ה"שם" בעניני ציפיות ומשקולות. התהיה הייתה לגבי הקצין

תשובה ../images/Emo13.gif

כל ההקדמה והבלה בלה שלי היה כדי להגיע לפואנטה...שהיא החשובה בעיני.. זו לא היתה סידרה, והדייט לא היתה מטרה..
וה"סדרה" אגב...נעצרה..

G a v ® i e L

New member
תצבעי לבלונד.

ובפגישה - אל תהיי נודניקית ותפסיקי להקריא את המניפסט הפמיניסטי שלך ! תפסיקי להתעסק עם ספקולציות, אנחנו ברובנו סתם בהמות מאותגרות בלונד. גבריאל, הלך למעשה.

אוח גבי גבי...

דפקא חשבתי ללכת על הלוק המוטיציוני המפותח.. סיליקון, בוטוקס, בלונד... ואולי איזו שאיפה קטנה של אדיי דלק...{ככה לשתיקה אולטימטיבית..} אח ...אח...הגברים של היום.... אופו...אפו ההם של פ'ם... אופו אביריי השולחן המשולש? אופו הערס המצוי? אופו ההוא בלי סינר של אמא וסיבסוד של אבא? אופו ההוא בלי משקעי גיל המעבר? אופו ההוא שיודע אישה מה היא ומסוגל להתמודד מולה ואיתה...???? אקס....... במאמביוולנטיות מה לאכול בארוחת הצהריים.....{את ברירת המחדל שבמקרר...או צום מוחלט?}

גלי10

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

דרך אגבית: איך את מביאה את עצמך כן להגיע לאותו הדייט כשמראש את מרגישה שאין סיכוי ? {אממממ... הכמויות נשמעות לי מפחידות
} בהצלחה בפעם הבאה

:}}

מתכחשת לתחושה שבי.. יוצאת לנסות..למרות הכל... וחוזרת. אגבית...***טיילתי לך שם..... מדהים...

למעלה