בדקתי בכרטיסך
והסתבר כי אינך כבר ילדה <ורק אני פה הילדה, אוקי?
>
זה אמנם נורא מחמיא וכולי שאת מעניקה למגיבים כאן כוח, לכאורה, שמתקרב, לכאורה, לכמעט אלוהי, לכאורה. או תולה בנו ברוב כבוד וציפייה דרוכה תקוות לסגולות אפשריות של ריפוי או הצלת העולם <רמז אפשרי לסיפא שלי?
> . אבל לצער כולנו גם כשאנחנו נחרצים ונחושים וחד משמעיים, וחדים כתער ומדויקים עד מדהימים שבן זונה - אנחנו בקושי מצליחים להשפיע על ילדינו, בשר מבשרנו, אז לצלק נפשות רכות של הפונים כאן <ששני שליש מתוכם הם סיפורים מונפצים של הפקה, ועוד רבע ממה שנשאר זה טרולים במוסד שמשעמם להם תחת
>? יאללה, בחיית
, חבל על רוב המילים שלך.
ולגבי הדינמיקה עצמה שנקראת לעיתים כמוקצנת, או כמו שהארכי ערסית מיציפיצי קראה לה 'טיפול בהלם' - חוץ ממריוס שהקקי שלו זהוב, והוא חייב מתוקף מקצועו להיות אמא תרזה <אחרת אני הראשונה שאתלה אותו על עץ בכיכר העיר
>, למרבה האכזבה כל האחרים הם בני תמותה בשר ודם
.
וגם אם המקום הזה הוא מעל פני השטח לכאורה כפוי טובה, ומרבית האנשים <האמיתיים> באים לכאן פשוט להקיא על עיוור את הצרות שלהם במלוא אנוכיותם <כי זה לא עולה להם>, מבלי אפילו לטרוח להיות חלק מהדיון שמתפתח לגביהם; והמקסימום אמוציות שאנו עדים להן כאן בריש גלי זה שאלה שדעתם הלא מחמיאה של חברי הפורום לא נוחה להם שולחים אותם לעזאזל, ודוחים את דבריהם על הסף; ומנגד אלה שבאמת באים לקבל שיקוף, רעיונות או כלים מינימליים להתמודדות לרוב לא צועקים 'יש, הצלתם את חיי'
- ממכתבי התודה שמקבלים אל מאחורי הקלעים על שדברים נכוחים, גם אם קשים, גרמו להארה והתפכחות ונפילה רצינית של אסימונים שהיו תקועים גם אחרי שנים של טיפול, אני לפחות למדה <בהנאה ובשמחה> שביכולתה של עיני הביקורתית להזיז פה ושם בלוקים מחשבתיים, ולהועיל לנפש אחת או שתיים, וזה מדרבן את הפרוייקטורית ואת הפילנטרופית שבתוכי
לתת מעצמי <בסתר
>, לגמרי חינם אין כסף, כן
?
<לדעתי הרגע שברתי שיא גינס במשפטי מפלצת מאז ומעולם!
>
ואכן, כמו שציינה אהובתי הנצית וינה, כדי שתצאי מורווחת מן המקרה, בהחלט מומלץ להתעכב ולנתח את הנקודה שעוררה את הצורך לקפוץ ראש ו'להתאבד' על הבריונים השכונתיים שכמותנו, שכן האובר ריאקשן הוא תמיד זרקור וגם הזדמנות מצויינת לפשפש ולבדוק <עבור עצמנו> היכן הם החורים ברשת שלנו, ומה זה שדולף דרכם.
אך גם בלי זה, רשמנו לפנינו שאת מהאו"ם
.