לא.....פשוט אין לתאר
האנשים שנמצאים פה בפורום, לא זאת ממש לא רק וינה ולא, היא גם לא מוצלחת בזה יותר מהאחרים, 70% מהמגיבים פה בפורום הם אנשים ממורמרים, כועסים, שמשתמשים במקום הזה כדי לשחרר את האגרסיות שלהם. לאשר לעצמם שיש אנשים עם בעיות יותר קשות בחיים מהבעיות שלהם, אבל זה ממש לא שווה כלום אם הקרבן עצמו לא יודה בכך.
זה פשוט לא יאמן....לא יאמן מה שקורה בפורום הזה. אנשים מגיעים לכאן בנקודות הכי קשות בחיים שלהם, במקומות שהם הכי זקוקים לעזרה, מספרים את הסיפור שלהם ובתגובה שופכים עליהם חבורת הממורמרים פח זבל על הראש. ואם הקרבנות המסכנים לא מספיק צייתנים בשביל לפתוח את הפה ולבלוע את הזבל, זה ברור שזה מעיד על בעיית אישיות חמורה וסרבנות לקבל ביקורת. לעומת חבורת הממורמרים שהם סמל לבריאות נפשית טהורה. אני אסייג שלא כולם פה ככה, שיש כמה נשמות טובות שרוצות לעזור, אבל הן ממש בודדות.
הכלל הכי בסיסי בפסיכולוגיה, שעור ראשון בשנה א', זה שאם אתה רוצה שאדם מסויים יקשיב לדיעה שלך, אתה צריך קודם כל לבוא ממקום אמפתי, להתחבר לאדם ולהבין אותו, לתת לו תחושה שהוא מובן ומהמקום הזה - ניתן יהיה להגיד כל דבר, כל תובנה מדהימה שגיליתם (ועל זה אני לא מדברת אפילו....על ניתוחי האישיות הפסקניים שאתם חורצים פה בקלילות אחרי שקראתם 5 שורות שאדם כתב פה). אף אדם, לא רק בעלי בעיות אישיות חמורות, לא מוכן ולא מסוגל לקבל תובנות וביקורת על חייו כאשר היא מוגשת באריזה תוקפנית ומתנשאת כל כך. אבל ברור שאת הכותבים פה זה לא מעניין בשיט לעזור לאדם שבמצוקה מולם, כמו שכבר אמרתי, כל מה שמעניין אותם זה להרגיש טוב יותר עם עצמם בכך שיכתירו את החיים של מישהו אחר כעלובים יותר. חנוך לוין במיטבו.
מריוס תרשה לי לשאול אותך, בתור מנהל הפורום, איך לא מפריעה לך ההתנהלות הזאת. ונכון שהסגנון שלך יותר ישיר ובוטה משלי אבל עדיין אני מרגישה אצלך את האכפתיות והרגישות לאדם מולך. ואני שואלת את עצמי אם זה לא צורם לך שהפורום הזה, שיכול היה לשמש למטרה כל כך נהדרת, שיכול היה לסייע באמת לאנשים במקום של מצוקה, הפך להיות איזו זירה של אוננות מילולית של חבורת ממורמרים. בידור להמונים, ולחלוטין על חשבון האנשים שבאים לפה בחיפוש אמיתי אחרי קצת עזרה, תמיכה והכוונה. אני מאמינה שאתה יכול לכוון את רוח הפורום, ושבדיוק כמו שאתה יודע להעמיד במקום את אותם פונים במצוקה כאשר יש צורך בכך, כך יש באפשרותך להעמיד במקום את יושבי המקום הקבועים פה שעטים בשמחה על כל טרף.