הנה שלי טה טה!!!! מה דעתך??
ע עומד לי הבולבול New member 5/10/02 #59 את יכולה להביא לי את הבייס זה אותו בייס נכון?.. בא לך להביא לי??
P PinkBanana New member 6/10/02 #77 בובה יפה....מאיפה השגת אותה? זאת לא בובה שלך........זה מדודל דוליז בתחרות
ע עומד לי הבולבול New member 6/10/02 #81 הלוואי זאת היתה בובה שלי... ../images/Emo9.gif חברה שלי שלחה לי אותה... אמרה שזאת הדולי הכי מושלמת שהיא ראתה.. והיא צודקת... בלעע גמני אוצה!!
הלוואי זאת היתה בובה שלי... ../images/Emo9.gif חברה שלי שלחה לי אותה... אמרה שזאת הדולי הכי מושלמת שהיא ראתה.. והיא צודקת... בלעע גמני אוצה!!
P PinkBanana New member 5/10/02 #48 ../images/Emo45.gifתני לי קצת זמן לעשות אותה היום בינתיים שלחתי לך בובה שלובשת רק גרביים מעשה ידיי
T The Girl Who New member 5/10/02 #54 אתן לא אמורות להעלות את הדוליז פה.. תקראו שוווב את ההודעה הראשית.
ש שמוצה New member 5/10/02 #58 יא מוגבלות...../images/Emo29.gif אתן לא אמורות לשים את הדוליז בפורום אלה לשלוח לשירה בכתובת שהיא שמה בהודעה הראשית....
יא מוגבלות...../images/Emo29.gif אתן לא אמורות לשים את הדוליז בפורום אלה לשלוח לשירה בכתובת שהיא שמה בהודעה הראשית....