גרביים.

תחרות גרביימים../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

בררר החורף הגיע... מעילים,כובעים, סוודרים, סווטצ´רטים ו...גרביים
לכבוד החורף אני מארגנת תחרות גרביים. כול משתתף מכין בובה אחת, אבל אל תפרסמו אותה בפורום,תעבירו אותה אליי (עד ה-7 באוקטובר. פרטים בהמשך) באייסיקיו או במסנג´ר(כדי לקבל מספרים של אייסיקיו ושות´ פנו אליי במסרים). ליד הבובה צריך להופיע השם האמיתי שלכם, הניק שלכם,חתימה ושם הבובה(לא חובה). אז מה בעצם עושים לתחרות? כול משתתף מצייר בובה והוא -חייב- לצייר עליה את הדברים הבאים:
גרביים א-ר-ו-כ-ו-ת עד הברך(כולל)<רצוי בייס עם רגליים ארוכות. ככה יותר נוח לעבוד על הגרביים, כי הרגליים לא מינייטוריות>
סוודר, חולצה ארוכה או כול עליונית חורפית אחרת
ב-ל-י נעליים
שיער ארוך, רצוי בשתי קוקיות
כובע צמר או משו בסגנון
רצוי לא מכנסיים ארוכות,שיסתירו את הברך. חצאית מיני לדוגמא,תתאים ובאופן כללי-גולת הכותרת<יותר מדי שיעורי לשון> של הבובה תהיה הגרביים. הם יהיו מקוריות, מושקעות, חורפיות. תשקיעו בגרביים. אבל באמת תשקיעו. אל תעשו זוג גרביים חומות,ארוכות ופשוטות,אלא צבעוניות ומיוחדות, מוזרות ויפות,מתוחכמות... קאפיש? חלוקת ניקוד- ולמי שלא הבין מה הגרביים קשורות אז ככה- רוב הנקודות בקשר לבובה ילכו על הגרביים. בגלל זה רצוי להשקיע הכי הרבה בגרביים, אבל להשקיע גם בשאר הבובה. פרטים נוספים-שאלות,פניות,בעיות ומענות פנו אליי במסרים או שרשרו להודעה הזאת בלבד<סדר,בנות+מוטי,סדר
> תאריכים חשובים- 7.10 את הבובה יש להכין עד אז,כנראה בשעות הצהרים. 10.10 מיון בובות ראשון שייעשה בידי השופטים 12.10 העלת הבובות כול הבובות לפורום, לבחירת "בחירת הפורום" 14.10 סיום קטע "בחירת הפורום" 15.10 העלת הבובות שעלו לשלב השני לפורום, לבחירת הזוכים בתחרות -פרטים על הכול יבואו בהמשך מי שמשתתפת בתחרות שתשרשר להודעה הזאת
ומי שרוצה לעזור בשיפוט שישרשר
. הבהרה- אולי לחלקנו זה לא ברור, אבל הבובה חייבת להיות מגרב ועד ראש מעשה ידיכם(לא כולל הבייס, כמובן) אם יתגלה שחלק מהבובה נלקח מבובה לא שלכם(ותאמינו לי,נגלה) הבובה תפסל מהתחרות וזהו, נראה לי. *הודעה זו נכתבה חצי בלשון זכר וחצי בלשון נקבה, אבל מתייחסת לשני המינים*

Mooa-Numi

New member
תחרות בובת חורף ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך!

משתתפים בתחרות../images/Emo105.gif

משתתפים~~~~~~~~~~~~~~~ סול(solinka) מיכל(mooa numi) לירון(shablula) טלי(?) דניאל(שמוצה) תמ(ילדת ג´ינס) רוני(i c y) ענבר(בובה מגניבה)-שלחת לי שני אימיילים בלי הבובה שלך!! אולי תשלחי לי אותה?! אני נותנת לך עד 4 וחצי לשלוח לי אותה(הערכה מיוחדת) נגה(פיגמליונית)-אני אצטרך לדבר עם ענת ויובל בקשר לבובה שלך-היא נשלחה באיחור
שופטות~~~~~~~~~~~~~~~ שירה(חנבה ושמה שירה) ענת(~~pupikit~~) יובל(totsade) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הערכות-אם יש לאחת הבנות בעיה כלשי בקשר לבובה והיא צריכה הערכה, עזרה או משו שתשרשר הנה סיבה או משו ואם זה אישי-אפשר גם במסר

t a l i 1 6

New member
אממ...שלחתי תיקון...

שלחתי לך דולי לא נכונה אבל שלחתי לך תיקון...זה בסדר?

ברור לשתיכן../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

ענבר אני יודעת שרצתה לשלוח לי בובה-היא גם שמה אותה בופרום וגם שלחה לי שני אימיילים לפני זה טלי- גם אצת יכולה, כי עוד לא התחלנו את כול ההצבעה וזה אז זה בסדר

made in china

New member
מה?!

נגמרה ההרשמה...? ): לא ידעתי!!!!! בווווווזזזזז אוף, וכבר הכנתי דולי והכל..

i c y

New member
../images/Emo99.gifגרביים...../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

*מתחילה להכין*

למעלה