גרביים.

BaMbA babe

New member
את ממש ../images/Emo163.gifית לא קטנה..

התכוונתי בקשר לילדה ששמה את הדולי שלה למרות שאסור ואמרת שהיא צודקת, לא קשה להבין את זה נכון?.. עכשיו סתמי..(
)..

חחחחחחח ואת סתומה לא קטנה

אלא ענקית!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לשתוק כי אני כותבת!
פוסטמה!

Pheonix

New member
ווי??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אפשר לקבל את הבייס???
´בקשהההה

ה../images/Emo163.gif חוגג../images/Emo105.gif

הבובה לא התקבלה לתחרות, ולהיפך מעצבן אותי האטימות שלך שאת שמה את הבובה פה למרות שלא רציתי

ronit330

New member
אמ..

טוב לא ממש ענית לי בקשר לשיפוט.. אבל מההודעות הקודמות הבנתי שאין מקום.. אז לא נורא,אבל לפחות יש מקום להשתתף בתחרות? אם אני יפרסם ת´דולי שהכנתי פה אז תתעצבנו,אז למי אני אמורה לשלוח?? טוב,בכל מקרה,המס´ איי סיי קיו שלי- 167079578

|צפרדע\

אני מזכירה שמחר נגמרת ההרשמה והשליחה של הבובות בינתיים קיבלתי רק מ טל רוני וטלי(מה הניק שלך?זה היה עוזר) ענבר שלחה לי אבל משום מה לא קיבלתי בובה וכבר אמרתי שמי שרוצה שיפנה אליי במסרים ואני אתן לו אימייל/איציק לשליחות

../images/Emo105.gif

אז ככה- מעט מאוד שלחו לי את הבובות גרביים שלהן- משתתפות בתחרות: דניאל(שמוצה) ?(ילדת הג´ינס) לירון(shablula) רוני(i c y) טלי(?) מיכל(mooa numi) טל(the girl who) ענבר(בובה מגניבה) שלחת לי אימייל אבל לא צירפת בובה! תישלחי מהר אימייל חדש ~~~~~~~~~~~~ שופטות: יובל(tutsade) ענת(~~pupikit~~) ~~~~~~~~~~~~ שופטות- צרו איתי קשר במסנג´ר או באימייל (נדמה לי שליובל יש אותו, לענת יש בטוח) ~~~~~~~~~~~~ הרבה בנות שאמרו שישתתפו, מסתבר לא משתתפות, כי ההרשמה נסגרת היום בלילה. בנות- פנו אליי במסרים לבקש אימייל
וזהו (האייסיקיו שלי-1594440836 בבקשת אישור תבקשו רק באנגלית, ותרשמו שאתם מפורום דוליז, כי התמיכה שלי באיציק בעברית נפלה)

Solinka

New member
אני שלחתי לך מסר!!

ולא חזרת אלי!! וכבר הכנתי את הבובה מזמן מזמן ולא ידעתי לאין לשלוח אותה ולא שמתי אותה בפורום! התחברתי לך לאיסיקיו תאשרי אותי מתי שאת רואה את זה כי השקעתי בבובה ואני רוצה שהיא תישתתף!

Shusho

New member
זה לא הוגן!

ביקשתי פעמיים להיות שופטת ואפילו לא קיבלתי תשובה!

למעלה