גניבת זרע או לא?

איזי בת

New member
עונה ומוחקת עונה ומוחקת....

ושוב עונה ושוב מוחקת וכבר לא בטוחה אם זה רעיון טוב להגיב....

שרשירית

New member
כן גם אני מודה שהתחבטתי רבות איך להגיב

כתבתי ומחקתי כמה פעמים, לבסוף כתבתי משהו קצת פרווה. נושא מורכב, לא בטוחה איך הייתי נוהגת אם הייתי במקומה.

../images/Emo46.gif

אני חייבת לציין שאני מאוד מאוד כועסת. הפוסט שהובא כאן נכתב על ידי בקומונה שלי שהיא קומונה סגורה. באיזה רשות אתה לוקח דברים שנכתבו [מילה במילה] בדלתיים סגורות ומביא אותם לעיני כל תפוז מבלי ליידע אותי או לפחות לבקש רשות. זה שיש לך תובנות בנושא לא מקנות לך את הרשות לעשות מעשה שכזה. לו רצית לקיים דיון בנושא יכולת לפתוח שרשור בצורה כללית ולא להביא את דבריי אחד לאחד. הבעיה איתך רמי [וזה בנימה אישית] שהרבה פעמים אתה לא חושב לפני שאתה אומר\עושה דברים ולא מבין מדוע כועסים עליך. זו הפעם השניה שאתה מביא דברים שאני כותבת מחיי האישיים ומפרסם אותם בפורום כזה או אחר.

שרשירית

New member
האם זו "גניבת פוסט" על משקל "גניבת זרע"?

עוד יחייבו אותך בהכרה ב"ילד" ובתשלום מזונות. גם על נושא זה ניתן לדון ולהרחיב. מה שנאמר במשפחה צריך להישאר במשפחה - דעתי.

א פרסקי

New member
דעתי בנושא

אני אתחיל מהסוף באמת רמוני מה שעשית הוא צעד לא יפה כיוון שבאמת לא שאלת האם מותר והאם פפריקה מסכימה שתיקח ותעתיק את הדבר שמבחינתי זה כמו גנבת זרע ועכשיו לפוסט ולא קשור לאנשים אני מדבר באופן כללי יש היום המון נשים שרוצות ילדים ואם הם יכנסו להריון ע"י גנבת זרע או בטעות כזו או אחרת הם ישאירו את הילד או הילדה אני לא מבין את אותן נשים אם אתן כל כך רוצות ילדים למה לא תלכו לבנק הזרע ואני רציני הרי אתן רוצות ילד או ילדה אז היכן הבעיה אופס אני חושב שאני מבין מה הפריע לרמוני נושא המזונות נושא כואב מלכתכילה כי באמת לא מעניין אותי אם את בת 18 או בת 52 ברגע שמביאים ילד לעולם שלא בהסכמה של שני ההורים אני חושב שזה פשע נכון שגוף האשה הוא שלה ויש לה את היכולת להחליט מה שהיא רוצה ונכון ששני הצדדים צריכים לדאוג להגנות השאלה שלי היא יותר מורכבת אם שני הצדדים אחראים על הנושא למה רק הגבר צריך לשלם מזונות זה ילד גם שלו למה הילד בכלל צריך להיות עם האמא ( ונשים אל תקפצו אני מקצין בכוונה) אולי האבא יגדל אותו והאמא תשלם מזונות ותראה אותו פעמיים בשבוע ותקח אותו לקנות גלידה בשעתיים שהיא איתו או לסיבוב בקניון מה רע א פרסקי בנימה של ציניות

../images/Emo127.gif

מסכימה עם דברייך, ויותר מזה, לא כל פנציר צריך להגמר בתינוק.....סורי, אני עדיין בגישה השמרנית שילד צריך להביא לעולם מרצון ואהבה.

אהבתי את הנימה הצינית שלך

במיוחד בנושא של למה הילד חייב לגדול עם האמא וכל מה שמתלווה לכך - זה נושא רגיש אצלי ושווה בהחלט פוסט נפרד. לנשים יש גם יתרון נוסף והוא היכולת 'ליצור' ילד משלהן ולגדלו לבד. מה לעשות פרסקי - אנחנו לא בעמדת כח בכל הנושא הזה. ובקשר לפוסט עצמו - מסתבר שזה התחיל בגניבה, המשיך בתגובה ירודה ומי יודע איך זה ייגמר...

ramoni1

New member
אחשלי

זאת לא גנבת פוסט הרי רשמתי שזה ניכתב ע"י משהי כך שזה לא גנבה!!!

רמוני

איך מכנים בעברית 'שימוש ללא רשות בדבר מה של אדם אחר'? אם תמצא מילה אחרת חוץ מגניבה, תדמיין אותי משתחווה אליך.

אתה פשוט

לא מבין. כשאתה מעתיק ללא רשותי משהו שכתבתי במקום אחר שסגור למרבית אנשי תפוז זה גנבה! יכולת גם לא לרשום שמישהי כתבה את זה, זה פשוט לא רלוונטי לעניין. לא ביקשת רשות - גניבה. ועוד דבר...ההתנצלות שלך לא מתקבלת. נמאס לי כבר לשמוע התנצלויות שלך על כך שאתה לא מצליח להפעיל את הראש שלך לפני שאתה פועל.

למעלה