גניבת זרע או לא?

שרשירית

New member
אני הייתי מייעצת לה

1. לפנות לבנק הזרע אם היא לחוצה על ילד 2. אם היא בהריון לא לעשות הפלה, בגיל 40 ללא ילדים אני הייתי משאירה את הילד על אפו וחמתו של הגבר. אף גבר לא יכול להכריח אישה לעשות הפלה. הגבר לא חייב להכיר בילד ולא חייב לשלם מזונות. חלק מהנשים גם לא מבקשות את עזרתו של הגבר. עם כל הכבוד גם על הגבר חלה חובת הדאגה והזהירות מתופעות לא רצויות (מחלות, הריון) ולא רק להיות עסוק בלאן לדחוף את ה
שלו.

3 שרונית

New member
תיקון קל , ברשותך

הגבר חייב להכיר בילד וחייב לשלם מזונותיו, אבל נכון שיש מיקרים שהנשים פשוט לא תבעו ולא ביקשו את המזונות ואת ההכרה.

איזי בת

New member
וביננו אני לא יודעת אם זה המעשה הנכון

המזונות וההכרה הם למען הילד\ילדה ולא למען האישה....

3 שרונית

New member
נכון

בענין ההכרה אין לי ספק שטובתו של הילד היא לדעת מי אביו, גם אם לא יהיה לו קשר איתו, מה גם שמאוחר יותר בחייו הוא יצטרך את הכרת האבהות. לעניין המזונות, ישנן נשים שחיות ברווחה כלכלית או שמסיבות כאלה ואחרות,בוחרות לוותר על המזונות .

aviavram

New member
אכן צדקת

היא גנבה והוא ישלם חלק מהאבסורד בעולמנו הקט אבל זה החוק

aviavram

New member
נכון

ולכתוב את זווית הראיה שלי מה פסול כמו כל פוליטיקאי מצוי

aviavram

New member
אכן צדקת

היא גנבה והוא ישלם חלק מהאבסורד בעולמנו הקט אבל זה החוק

אכן חייב

מי שמגיש את תביעת המזונות הוא לא האמא אלא הילד. במקרה כזה, למיטב ידיעתי, עובדים בדיקת אבהות ואם אכן מדובר באבא של הילד הוא מחוייב במזונות.

3 שרונית

New member
מוזר, אותי לימדו שהחוק מחייב

אבל תמיד טוב ללמוד עוד משהו, אז אני רושמת לעצמי "חייב למות"

שרשירית

New member
החוק מחייב על תשלום מזונות ולא על הכרה בילד

יש גברים שלא משלמים מזונות, הם עוברים על החוק אבל בפועל הם לא משלמים. יש התערבות של ביטוח לאומי וכו'. להכיר בילד? איך אפשר לחייב גבר להכיר בילד אם הוא לא רוצה. איך את מגדירה מה זה להכיר בילד?

3 שרונית

New member
הכרה בילד מבחינת מעמד מישפטי של האב כלפי הילד

הכרה מבחינת רישום שמו של האב בתעודת הזהות של הילד. הכרה מבחינה חוקית ודתית. לעניין המזונות, נכון יש כאלה שלא משלמים,יש כאלה שעוברים על החוק, אבל גם מי שמקבלת מזונות מבל"ל בסופו של דבר המזונות ניגבים מהאב ע"י הבל"ל,או לחילופין ע"י תביעה בהוצל"פ. אז הוא יתחמק שנה שנתיים , עשר בסוף הוא ישלם.

שרשירית

New member
כל מה שאמרת זה טוב ויפה רק ש

כל זה אומר מבחינתי שהמדינה מכירה באב של הילד. מבחינתי האבא התנער מכל אחריות ועם כל מה שאמרת הוא עדיין לא מכיר בילד. הכרת המדינה לא שווה להכרת האב בילד, קרי כל המכלול הרחב שמייצגת המילה "אבא".

3 שרונית

New member
לא דיברתי על "אבא" אלא על "אבהות"

בכל התגובות שלי לכן איני מבינה על מה הויכוח?

שרשירית

New member
עצם השימוש בצמד המילים "הגבר חייב"

ויכוח? לא הרגשתי שאנחנו בויכוח. הייתי? חשבתי שאנחנו מתדיינות.
סקס
אין כמו סקס אחרי ויכוח

3 שרונית

New member
שוב, חייב עפ"י חוק.

כשאת אומרת "חייב"., את מתכוונת חייב מעצם היותו האב ואת מצפה שינהג עפ"י המקובל ויתנהג כאבא כלפי הילד, אבל אין דבר כזה . אי אפשר להגיד "אבא" ו"חייב" באותו משפט בצורה שאת מכוונת לה,תאמיני לי, זה לא עובד. ולגבי הסקס.. אפשר קפה ועוגה קודם??

למעלה