גניבת זרע או לא?

במקרה של הריון

האחריות על גוף האישה משותפת, בעוד שהבעלות על גוף האישה היא של האישה בלבד. עד כמה שזה בלתי אפשרי מבחינת האישה לעשות את ההפרדה, היא חייבת להתעלות ולהגיע להחלטה משותפת.

3 שרונית

New member
אני אנסה לענות

כשאדם בוגר וכשיר בנפשו מקיים יחסי מין, הוא אמור לקחת בחשבון את תוצאות המעשה נכון? יופי אז עד כאן אנחנו מסכימים. כשאדם בוגר וכשיר בנפשו מחליט לשתות אלכוהול הוא אמור לדעת שאחת מהתוצאות תהיה חוזר שליטה על מעשיו, נכון?? ולכן גם אם נתת כסף למישהו אתה לא יכול לטעון נגדו, אתה בחרת לשתות אתה בחרת להגיע למצב של חוסר שליטה ,בדיוק באותה מידה שמישהו ירצח אדם בזמן שהוא שיכור ,אז אתה מצפה שיסלחו לו כי הוא היה שיכור?? ההבדל ה"מיזערי" הוא שכסף אפשר לקבל ולהחזיר ולשרוף ולעשות מה שבא לראש ועם תינוק אי אפשר.

מה הקשר

בין דעתך שזו גנבת זרע לצורה בה סיימת את התגובה?
גם לדעתי זו גנבת זרע <למרות שבצורה מסויימת אני מסכים עם שמ"מית בנוגע ל-
> אבל גם אותה אישה יכולה להיות אם למופת ומגיע לכל אחת שרוצה להביא ילדים לעולם אתה יודע מה רמוני? סיימת את התגובה שלך בצורה מגעילה, דוחה ומבזה - ביזית את עצמך

בחיי שקראתי את התגובה שלך כמה פעמים

לא בגלל שהיא חכמה אלא בגלל שאם לא הייתי יודע מי אתה הייתי חושב שזו תגובה של ילד חרמן בגיל הטיפשעשרה ולא של אדם בוגר, אב לילדים שעבר משהו בחיים. הכי כייף לזיין בלי קנדום ואני בטוח שגם רוב הנשים מעדיפות סקס בצורה טבעית, אבל בעולם המטורף כיום לכתוב משפט כמו "קיבנימאת לנו אין דעה בעיניין?" היה די מגוחך. שים קנדום - זו תהיה הבעת דעתך בצורה הכי טובה שאפשר. זהו - בינתיים...

ramoni1

New member
ווינסטון

זה שהוא לא שם קונדום זה כבר סיפור אחר לגמרה!!! לא זה העיניין... בו נניח אח שלי שהם כבר יוצאים שבוע אהה?<ונעשו בדיקות מחלות, ולכן החליטו לישכב בלי> היא רצתה בהריון הזה חד וחלק.!!!!!!! ועוד דבר אח שלי, בנות אומרות לנו עובדה! "אני בהריון מימך ורוצה לישמור על ההריון וללדת" סליחה? ומה דעתי בעינין?

בוא נניח

שמה שכתבת כאן בכלל מנוגד לפוסט שפתחת בוא נניח שמה שכתבת כאן זה כבר סיפור אחר לגמרי בוא נניח שאחריות הכניסה להריון שווה לשני הצדדים בוא נניח שמי שיש לו אמצעי מניעה מכניסה להריון באופן כמעט ודאי זה דווקא הגבר בוא נניח שבתגובה הקודמת שלך פגעת בלא מעט נשים בוא נניח את הנושא בצד כדי שלא אגרר לתגובות לא רצויות

ramoni1

New member
כול אחד ודעתו

עדיין חושב שבמיקרה הנ"ל, זאת גנבת זרע חד משמעית. ומגיב כמו שמגיב ביגלל שאני לא אוהב את הדרך הזאת נקודה. ובכול אופן גם לגבר יש אחריות נכון, אז כדאי שהבחורה תדבר ותישאל את דעתו של הבחור

מה זה משנה מה אתה חושב בנושא?

גניבה או לא, האיחולים שלך מתאימים לילד בן 5 ולא לאדם בוגר.

צודקת, אבל לרוב בני 5 אומרים את מה שעובר להם

בראש, אנשים בוגרים אמורים לדעת לסנן איחולים שכאלה...
נו, הצלחתי לצאת מזה יפה?

ramoni1

New member
מיצה

תיתבגרי ... ואל תתחילי בהעלבות... <כי אני לא מיתכוון לרדת לרמה הזאת> חוצמיזה תגיבי לפוסט שבעיניין

רמוני, תתבגר אתה בעצמך, אני לא זוכרת ששאלתי

אותך למה בדיוק אני צריכה להגיב. מעניין, שמכל התגובות שקוראות לך להתבגר ולנהוג כמו אדם בוגר, בחרת להתייחס לשלי, שוין, התרגלתי.

ramoni1

New member
מיצה...

שימי לב יש שירשור מגיבים...<מישתדלים לענות לעיניין> דבר שני את יכולה ליכתןב כול מה שאת חושבת עלי... אני לא שם על מה שחושבים עלי ביכלל לא מעניין....

אז למה אתה ממשיך להגיב בכלל?

אתה כנראה עוד לא קולט שכשאתה כותב משהו בפורום ציבורי, אתה צריך לקחת בחשבון שכל אחד יענה ויגיב על מה שהוא רוצה ולא על מה שאתה רוצה, ואתה בטח לא מצפה לזרוק כאלה שטויות לאוויר ולא לקבל תגובות.

ramoni1

New member
מישתדל לא לענות לך

אל תתחילי בלהעליב!!! כי אני ממש חזק בזה, ואת צריכה לקחת בחשבון שבצד השני יש אדם מאוד חכם, נחרץ, עם מוח חריף במיוחד, חבל שיהיו אנשים פגועים

אתה מדבר על אנשים פגועים?

אתה יודע בכמה אנשים פגעת <כן רמוני, נשים שייכות ל'אנשים'> עם מה שכתבת או איחלת בסיום אות התגובה ירודה שלך? סוף מעשה במחשבה תחילה... או שאולי אין שכל אין דאגות
האמת - אם היית מתנצל,לא על המחשבה או הדעה שלך כי אם על אופי ותוכן האיחולים, היית יוצא מזה איכשהו.

ramoni1

New member
לא מיתנצל

ככה אני חושב על אותה בחורה שתעשה תרגילים כאלה ואני לא פגעתי באף אחד נקודה!

למעלה