גניבת זרע או לא?

tintong

New member
יו מה נהיה ...........

יום שלישי היום , אמור להיות פעמיים כי טובבבבבבבב למה להיתעסק בלהעליב ? או לומר מילים שאחרי כן ניצטער עלהם ! אף אחד לא בא לבטל דעה של אף אחד . בכל זאת את האיחולים אפשר היה להשאיר במחשבה , מפני שזה לקח פה חלק נכבד מהמטרה ! ודי לחכימה ברמיזה.

פ ו ז מ ק

New member
ואם זה לא היה ברור - אני ממש לא מסכים איתך.

מה, כבר לא יאה להשתמש בקונדום ? זה "מוריד מהעניין" ? זה הכל תירוצים. רוצה בלי קונדום - דע את ההשלכות האפשריות. אגב, גם אם הבחורה הונתה את הבחור ואמרה שהיא כן משתמשת באמצעי מניעה בעת שהיא לא - אין בכך כדי למנוע ממנה ללדת את התינוק אם יבוא, ואף התינוק זכאי למזונותיו (שהרי אין להעניש את התינוק על מעשי הוריו) מה שכן, במקרה כזה, הגבר יכול לתבוע את האישה בתביעה אזרחית. מצד שני, יהיה די קשה להוכיח ש "היא אמרה לי ככה" בעוד היא אולי תטען אחרת. בכל מקרה, ילד שנולד זכאי למזונות באם הוריו אינם נשואים. (והוא אגב אף רשאי לתבוע את מזונותיו בעצמו, אימו לא יכולה "לוותר" בשמו על המזונות")

אני רוצה להרחיב את השאלה

ונניח שהשתמשו באמצעי מניעה וקרה פנצ'ר (והיו דברים מעולם) - האם זו עדיין גניבת זרע בהנחה שהאישה מחליטה שלא לעשות הפלה מסיבותיה שלה?

פ ו ז מ ק

New member
אין כזה דבר גניבת זרע. לא קיים.

השתמשו באמצעי מניעה, קרה פנצ'ר, יש תינוק. האישה היא בעלת זכויות על גופה - ואי אפשר להכריח אותה לעבור הפלה. יותר מזה, שוב, אם הילד יוולד, גם הוא בעל זכויות - בהן לדעת מי אביו, ולתבוע ממנו מזונות.

felka

New member
במקרה הזה הייתי מסכים עם קארמה

ואומר שניהם היו מודעים ורצו אבל לא יצא. יש עובדה. עובדה שנקבע בדרך שלא קשורה להחלטה. הבדל הוא ההחלטה עצמה. ------ כאשר עובדה נקבעת חד צדדית אני אומר שגם לגבר צריכה להיות זכות החלטה --------- מכיוון שמדובר בגוף זה בעיה קשה.

ramoni1

New member
פוזמק

זה לא העיניין של הקונדום<סתכל בעיקר ולא בטפל> הסיטואציה שבה זה נעשה ....

ramoni1

New member
אחריות נכון.

ואחלטה? מה דעתך? או שרק לנשים יש אחלטה?

איזי בת

New member
רמוני...

הגישה שלך היתה שונה אם הם היו בזוגיות וזה קרה והיא החליטה להשאיר?

ramoni1

New member
ברור שהגישה הייתה שונה

בזוגיות זה כבר סיפור אחר וסיטואציה אחרת!!!!

תנסה לחשוב לשם שינוי

דווקא בזוגיות גניבת זרע לשמה הרבה יותר גרועה מבחינתי - ברגע שזה קורה בזוגיות יש הולכת שולל ע"י האישה לכל אורך הדרך. אם אני מנסה להשוות בין שני המקרים, סטוץ ללילה בו האישה 'מנסה' להרות הרבה יותר מקובלת מבחינתי - ואם היא מודיעה אחר-כך על מה שעשתה ומוותרת על תביעת אבהות זה דבר שאיכשהו נסלח. 'בניית' זוגיות ע"י האישה לצורך הריון בלבד תהיה בלתי נסלחת.

ramoni1

New member
הלכת רחוק

היא היתכוונה למיקרה של פנצ'ר <או לפחות ככה אני הבנתי > אז במיקרה כזה זאת לא גנבת זרע, אבל ואבל גדול על שני הצדדים להחליט במשוטף בעינין <תנסה להבין ולא להיתנגח הפעם>

אני כבר הבנתי מזמן

עוד בתגובה הראשונה שלך בה איחלת לה 'כל טוב'. התגובה שלך הזו מראה פעם נוספת שאתה די מזגזג כאן.

פ ו ז מ ק

New member
אענה לשתי התגובות שלך ב "מכה" אחת.

תראה : לעניין הדרך - הסיטואציה. אני אקצין את זה עוד יותר - נניח שהיא אפילו לקחה חומצה פולית במטרה מראש להכנס להריון. אני מסכים איתך שזה, לכאורה / כביכול, לא הוגן כלפי הבחור. הוא לא "תיכנן" להיות אבא בשלב זה, או גם את בשלב זה, אולי לא עם אישה/בחורה זו. אבל, וזה אבל גדול - האחריות לכך רובצת עליו. וודאי כשהוא לא דאג ולא שאל ולא פעל למניעה של הריון לא רצוי כזה. אגב, שוב, אם היה שואל והיתה אומרת שהיא לוקחת גלולות (והיתה מרמה בכך) והיה הריון, היה לו מקום לתבוע אותה בתביעת נזיקין אזרחית. במקרה של "פאשלה" - שכן, קורית - וכאן נכנס העניין השני עליו כתבת : האם יש לבחור "דיעה" בנושא. ובמקרה כזה, שוב, אהפוך את העניין. ונניח שהבחורה לא רוצה לשמור את ההריון, אבל הבחור כן רוצה. האם יש לו זכות לכפות על הבחורה לשמור על התינוק ? התשובה לזה היא די חד משמעית - לא. יש לו זכות להביע דעתו. אבל לא יותר מכך. אגב, בלי קשר לכך, לדעתי בחורה שבמודע ובמכוון מביאה תינוק כך שאביו לא יהיה בתמונה, עושה עוול לתינוק וגם לעצמה - אבל זה עניינה בלבד. מבחינת המשמעויות הכספיות והאחרות של העניין - זה חלק מ ה "סיכון" בקיום יחסי מין.

הדוגמא שהבאת כאן

בה אם הגבר מעוניין בילד והאישה לא, מחזקת את מה שכתבתי לשיר - האחריות במקרה של הריון חייבת להיות משותפת, בעוד שה'בעלות' על גוף האישה תמיד תישאר אך ורק שלה. סוגייה מעניינת לטעמי :)

Taz39

New member
לדעתי זו לא גניבת זרע

אך יש טעם לפגם...האחראיות היא גם של הגבר...הוא לא צריך לקחת דברים מובנים מראש...שהאישה מוגנת...בשביל זה יש לו ראש...לפעמים חושבים מהראש השני ואז יוצא ראש שלישי שלא היה מתוכנן...אבל בין זה לבין גניבת זרע הממרחק רב... אכן צריך ליידע אך באותה מידה יכל לשאול אותה...הוא בחר שלא גם לא שם שום אמצעי מניעה..האחראיות היא גם שלו טאז - אחראיות מטריצניונית וכוללת

הילה301

New member
לא הבנתי את הקשר בין גניבת זרע

לקביעה שאותה בחורה אמא איומה. דעתי בעניין היא שהבחורה צריכה ליידע את הגבר שהיא אינה מוגנת , אם היא אינה מיידעת אותו, הגבר חייב לשאול את הבחורה. גניבת זרע היא גניבה כאשר הבחורה אומרת לגבר שהיא מוגנת והיא משקרת לו. האיחולים הלבבים שלך לאותה בחורה העלו את הפיוז פה לכולם כי בדיוק בגלל תגובות מהסוג הזה, העולם שלנו נראה ככה. השונאים שלנו חושבים שאסור לנו להיות על האדמה הזאת, אנחנו (חלקינו) חושבים שאסור לערבים להיות פה, על הכבישים יש כאלה שחושבים שאם מישהו לא אותת בטעות אז מגיע לו שיחתכו אותו בכביש בתגובה (וככה גורמים לעוד תאונה). בקיצור, תגובה אופיינית, צרה ולא אינטלגנטית.

Bubble Girl 27

New member
פפפ צריך לחלק פה את הנושא ובזהירות

אני מבינה את הכעס שלך על "גניבת זרע" אבל הוא לא ממש התעניין אם היא שומרת או לא... אז גם קצת בעיה שלו. היא דפוקה שהיא בכלל לוקחת בחשבון להביא ילד מבחור זר ולא שמרה על עצמה מפני מחלות ומה לא. עוד נקודה, אנחנו לא יודעים אם היא דורשת ממנו משהו בכלל.. נכון שזה לא עושה את זה בסדר שהיא מביאה לעולם ילד שהוא שלו מבלי להתחשב בדעתו ואני מבינה את הכעס.. אבל נניח שלא תדרוש כלום עוד יאללה נו... למרות שהיא גם לא חשבה על הילד עצמו ועל הרגש שלו כשיגדל וישאל מי אבא שלי ולמה הוא לא בחיים שלי.. ושישמע שאימא שלו פשוט עשתה איזה חד"פ עם זר שהיא לא באמת יודעת מי הוא... יש פה המון גורמים שצריך להתחשב בהם ואני קצת עם רמי פה וקצת לא... לא הייתי מאחלת לה כאלו דברים רעים, זאת פשוט בחורה שלא חשבה עד הסוף על המעשים שלה והתוצאות.

גילת336

New member
לדעתי כדאי לעצור את הדיון....

לא בגלל שהוא לא חשוב- אלא בגלל שהוא קצת מדרדר.......... אהבה לכולם

למעלה