שניכם תרגיעו, גם אני ארגיע, בואו לא נריב על שטויות...
C Crunk New member 15/5/05 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אבל זה מרגיז, אתה בעצמך ראית שבאול אקס ש"הולד יו דאוון רמיקס" הוא הסינגל נכון?
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אבל זה מרגיז, אתה בעצמך ראית שבאול אקס ש"הולד יו דאוון רמיקס" הוא הסינגל נכון?
Q QueIronia New member 15/5/05 #40 אני ראיתי שבפורום האמריקאי מישהו העתיק מאו אקסס את רשימת הסינגלים, ועובדה שמחר יוצא הסינגל HYD (רגיל+רמיקסים) בעולם... (אני כבר הזמנתי...)
אני ראיתי שבפורום האמריקאי מישהו העתיק מאו אקסס את רשימת הסינגלים, ועובדה שמחר יוצא הסינגל HYD (רגיל+רמיקסים) בעולם... (אני כבר הזמנתי...)
מ מיסטר זנגביל New member 15/5/05 #44 חחחח אני לא התעצבנתי בכלל אז אין לי מה להירגע! ואם זה היה נראה כאילו אני מעוצבן עליך או משהו- אז ממש לא! זה פשוט שיגע אותי שכל הזמן מביאים ידיעות וכל אחת אומרת משהו אחר...
חחחח אני לא התעצבנתי בכלל אז אין לי מה להירגע! ואם זה היה נראה כאילו אני מעוצבן עליך או משהו- אז ממש לא! זה פשוט שיגע אותי שכל הזמן מביאים ידיעות וכל אחת אומרת משהו אחר...
C Crunk New member 15/5/05 #46 חחח בסדר..../images/Emo13.gif לי זה נראה כאילו אתה מאשים אותי שאני אחרי על זה... אתה יודע, אני בסה"כ שם פה מה שאני מוצא בפורום האמריקאי וב"אול אקס".
חחח בסדר..../images/Emo13.gif לי זה נראה כאילו אתה מאשים אותי שאני אחרי על זה... אתה יודע, אני בסה"כ שם פה מה שאני מוצא בפורום האמריקאי וב"אול אקס".
Q QueIronia New member 15/5/05 #51 ../images/Emo6.gif זה כמו הזקנים העיראקים שכל מה שהם שומעים הם מעבירים הלאה עם שינויים
C Crunk New member 15/5/05 #55 חחחחחחחחחחחח אני תמיד מנפח דברים חחחח יש לי מלא דוגמאות שאתם נקרעים מצחוק על מה שעוללתי בגלל הניפוחים שלי
חחחחחחחחחחחח אני תמיד מנפח דברים חחחח יש לי מלא דוגמאות שאתם נקרעים מצחוק על מה שעוללתי בגלל הניפוחים שלי