ג'ן וג'יין ב The View

Crunk

New member
לפחות זה יכול להצליח../images/Emo70.gif

מה את רוצה שהיא תוציא את סיז איז חרא שייכשל וייקבור עוד יותר את חראבירט?

Lopezit

New member
מה אכפת לי אם יצליח או לא?!?!?!?

רק לך אכפת מזה!!!!!!!!! חוץ מזה אם היא הייתה מוציאה את SIMW הוא היה הרבה יותר מצליח!!!

Crunk

New member
שכל אחד יישרשר מה דעתו על השיר../images/Emo70.gif

אז ככה: לדעתי בחירה מעולה, חוץ מעובדה שהסינגל יכול להצליח טוב, זה גם אחד השירים הבודדים בדיסק שאהבתי, רק שייעשו לזה רמיקס. וואי, בטח יהיה לזה קליפ תותחני

אויי באמת

למה שאני אאמין לזה???? כל יום אתה בא אם ידיעה אחרת, קודם אמרת שהולד יו דאון רימקס זה הסינגל הבא, עכשיו מה קרה שזה השתנה?

Lopezit

New member
אממ הפעם זה (אולי) נכון

היא באמת הופיעה אתמול כשהיא עשתה מלדי של GR,HYD,WYWD אני מאוד מקווה שזה לא אומר שזה הסינגלללל

Lopezit

New member
omgggggggggggggggggg

תראו תמונותתתתתתתתתתתתתתתת יאוווווווו אני חייבת את ההופעה הזאתתתתתתתתתתתתתתת

היא מדהימההההה

ורואים שהיא רקדה הרבה חחח ואני פשוט לא יכול לחכות להופעה של WUWD זה השיר הכי טוב באלבום ואחד הכי טובים של ג'ניפר אי פעם הלוואי והוא יצא בתור סינגל (למרות שנראה לי מוזר שגם הוא וגם HUDR יצאו ביחד....) ליאת כשאת מוצאת הורדה של ההופעה תשלחי לי הודעה אוקיי?!

Lopezit

New member
אבייייייייי../images/Emo10.gif

אם אתה שולח הודעה ואני לא על המחשב שלח לפלא ואני אבוא!!!!

Lopezit

New member
ותראו ביקורת על ההופעה../images/Emo26.gif

With the sun gone and a cool breeze blowing, it took J.Lo to set the stadium ablaze. The hip-hop diva and actress delivered a stunning display of sheer star power - and she wasn't about to play along with the G-rated theme of the day. Wearing a black T-shirt with the "F" word emblazoned boldly on the front, Lopez was a whirlwind of energy. An action-packed medley of her hits kicked off a short but fiery segment that was apparently only partly lip-synced. Fronting a heady stage show with bursts of pyrotechnics, and dancers and rappers working out behind her, Lopez whirled in her tight-tight-tight jeans and was plainly having a great time, at one point declaring, "I'm in the mood for funk." And so was the cheering and hotly charged crowd, which matched J.Lo for attitude right to her last number. It doesn't get better than a J.Lo show and we all wished she'd stuck around longer.

Lopezit

New member
אממ השיער קצר מידי כדי שתעשה

כל מיני תסרוקות ופה הוא פרועעעעע ואני דווקא אהבתי זה משתלב באנרגיה שיש לה לפי התמונות חח

QueIronia

New member
זה אף פעם לא הפריע לה לשים תוספות

וחבל שהיא לא שמה גם פה...

למעלה