נראה את ההופעה ואז נשפוט
° °•°B®onX Girl°•° New member 15/5/05 #36 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifיהההההההההההההה איזה בוביביביביבייייייייייי
° °•°B®onX Girl°•° New member 15/5/05 #58 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifהיא מדהימההה חוץ מהשיער...אבל חפיף
C Crunk New member 15/5/05 #60 ברור... בפנים, מן הסתם, היא תמיד נראית טוב. התכוונתי לשיער שנראה כאילו הוא חתול זבל שנרטב.
Q QueIronia New member 15/5/05 #68 אני בצד של איתי../images/Emo70.gif זה באמת מכוער, ואני אומר את זה מכל ה
° °•°B®onX Girl°•° New member 15/5/05 #74 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifזה שהתסרוקת שלה לא נראית משו זה לא הופך אותה למכוערת... היא מדהיממממההההההההה
../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifזה שהתסרוקת שלה לא נראית משו זה לא הופך אותה למכוערת... היא מדהיממממההההההההה
N NoWords New member 16/5/05 #105 עלק יפה!../images/Emo3.gif זה נראה מגוחך.. לא מתאים לה. שיער ארוך הכי יפה לה בעולם.
L Lopezit New member 16/5/05 #103 זה כ"כ מעצבן שעד שהיא נזכרת להופיע ולפי תמונות דפקה שם הופעה!! היא לא מופיעה באיזה טקס חשוב או לפחות משו בטיוי שנוכל לראותתתתת אבל אני לא מאבדת תקווה חח
זה כ"כ מעצבן שעד שהיא נזכרת להופיע ולפי תמונות דפקה שם הופעה!! היא לא מופיעה באיזה טקס חשוב או לפחות משו בטיוי שנוכל לראותתתתת אבל אני לא מאבדת תקווה חח
C Crunk New member 15/5/05 #37 אבי תתחיל להרגע... אני רושם פה מה שאני שומע... ו"הולד יו דאוון רמיקס" נשלח לרדיו, אז תרגע בבקשה.