גמר ליגת האלופות 2012

רז 1978

New member
שאלה לחברי הפורום

עד לפני 3 שנים היה נערך גמר ליגת האלופות ביום רביעי והחל משנת 2010 גמר ליגת האלופות זז למוצא"ש

השאלה שלי אליכם היא - האם אתם אוהבים את השינוי הזה?

או שהייתם מעדיפים שגמר ליגת האלופות יחזור לרביעי

סתם אני שואל את זה בשביל הסקרנות

אני אישית מעדיף יותר את יום רביעי אבל אם עושים את זה במוצא"ש אז שיעשו את זה במוצא"ש הכי מאוחר שיכול להיות שאין באותו סופ"ש שום משחקים לא רק בליגות העל של אירופה אלא גם בליגות משנה.

אני מעדיף שיחזור לרביעי

ומה שמשגע אותי עד היום זה, שכשפלאטיני הצהיר שבכוונתו להעביר את הגמר למוצ"ש הוא אמר שזה בגלל שהוא בקושי רואה ילדים במשחקי הגמר (יעני למחרת יש להם בצפר ולכן ההורים לא לוקחים אותם), זה קצת טיפשי.

שומו

New member
קצת באיחור- הרשמים שלי מהגמר:

לא קרלס פויול ולא ת'יאגו סילבה- הבלם הטוב בעולם הוא דויד לויז, בטח אחרי משחק חייו שנתן במוצ"ש. איתו פורטוגל מועמדת הרבה יותר רצינית לזכייה באליפות אירופה. פשוט שחקן ענק.
אם נוסיף את גמר הגביע העולמי בדרא"פ ב-2010 ואת הפסד האליפות העונה בליגה הגרמנית, אריין רובן הוא הלוזר הגדול ביותר כיום בכדורגל העולמי. והאמת
מגיע לו. שחקן כ"כ אנוכי שזה מגעיל. רק נקווה שיתאושש עד הטוניר באוקראיינה ובפולין, למה אני עם הולנד
.
אמנם הסכומים שהשקיע רומן אברמוביץ' בצ'לסי גבוהים יותר מהתל"ג של כמה ממדינות העולם, אבל אחרי כל ההשקעה, המסירות והרצון- מגיע לו. ומגיע גם לפטר צ'ך, לפראנק לאמפארד ולדרוגבה, וגם לג'ון טרי, מיכאל אסיין ופאולו פריירה, שלא שיחקו בגמר אבל חיכו לרגע הזה כמעט עשור. מגיע להם ולמועדון הזה על הדבקות במטרה.

Ron 22

New member
לא רק שלואיז נופל בה-ר-ב-ה

מקומפאני, וידיץ' ואולי גם מקאהיל שמשחק איתו ביחד... הוא גם ברזילאי.

שומו

New member
טעות שלי

אני חושב שבכושרו הנוכחי, כרגע, הוא הטוב בעולם. ברור שלא חסרים מוכשרים ממנו, אבל הוא פשוט נכס לכל הגנה.

Cade Foster

New member
לפי מה קבעת את כושרו הנוכחי? משחק אחד?

הוא אפילו לא היה אמור לפתוח בהרכב במשחק הזה, הוא היה שם רק כי טרי היה מורחק מהגמר.

Dark Muse

New member
קצת נסחפת

הוא שחקן טוב ואולי עוד ישתפר אבל לא צריך להגזים.

Ron 22

New member
איזה אושר.

אם יש קבוצה שהגיעה לה לזכות בליגת האלופות זו צ'לסי. כמה חוסר מזל הקבוצה הזו יכולה לספוג? סוף סוף קרה הפוך וכל המזל שבעולם היה איתה.

שמח בשביל טורס, דרוגבה, אסיין, אברמוביץ', צ'ך בעיקר לאמפרד ואפילו קצת בשביל טרי כי זה קצת שבר את הלב לראות אותו לפני שלוש שנים.

מקווה שנראה שינוי גדול בצ'לסי שנה הבאה. הביאו כבר את מארין ויש שמועות על האזארד והאלק.. נראה שהם בכיוון הנכון.

למעלה