גמר ליגת האלופות 2012

fabregas0

New member
בית אבות?

לא יודע אם היה לי וויכוח איתך או עם מישהו אחר אבל כנראה שהמקלדת רושמת לך דברים רחוקים מהמציאות.
להוציא דרוגבה ולאמפרד מי מבוגר?
טרי? קול? הם כולה בני 31.. אפשר לחשוב..
כל השאר פחות מ30..

הסגל פחות איכותי אולי מקבוצות אחרות, אבל זקן? אולי ראית הרבה שנים את השחקנים האלה אז מתחיל להימאס לך מהם ואתה חושב שהם בני 100, אבל הם בגיל סביר לגמרי.

fabregas0

New member
ואגב

"באיירן שלטו והיו 100 רמות מעליהם" - זה שהם לא שולטים בכדור ומשחקים טיקי טקה לא אומר שהם פחות טובים.
גם במשחק מול ברצלונה וגם מול באיירן, צ'ילסי נתנה נוק אואט בהגנה לקבוצות האלה.. הם לא הצליחו לעשות שום דבר..
גם זה שיטת משחק לידעתך.

Puskas

New member
די די עם הסיפורי אלף לילה ולילה..

כמו שצ'לסי נשדדה לפני 3 שנים מול ברסה וכמו שהיא נשדדה שנה לפני נגד היונייטד בגמר, כך היא שדדה השנה.
מספיק לספר סיפורים על הגנה יעילה וכל הקשקוש הזה.. איזה נוק אאוט חבר?
ברסה הגיעו לאיזה 250 מצבים ולולא הכישוף שהיה על השער זה היה נגמר 5-0...
באיירן בעטו איזה 40 בעטות לשער ולקחו איזה 20 קרנות ואילו צ'לסי בעטו איזה 3 פעמים וקיבלו 2 קרנות בשיניים..
עזוב בחייך.. מעולם לא כיבדתי מזליסטיות ולא גנבות של משחקים ולא בונקרים מכוערים וחסרי טעם..
לא מבקש מכל קבוצה לשחק כמו ברסה אבל יש עוד צורות של כדורגל ראוי ויפה.
יוון 2004 לא היו ראויים, ברסה 2009 לא היו ראויים וכך גם צ'לסי 2012.

fabregas0

New member
גם לדעתי הם לא ראויים

אבל ביטול מסירות העומק, הנעת הכדור מול השער שהיה בחצי השני מול בארסה ובמשחק מול באיירן בהחלט מרשים..
באיירן נשדדה כי היא קבוצה בהרבה יותר מוכשרת ומשחקת יפה לעין.. ואף פעם לא נעדיף לראות טקטיקה הגנתית שהורגת את המשחק.

Puskas

New member
מסכים

ולמרות שצ'לסי לכאורה נטרלה פה ושם את היריבה, הם עדיין היו נחותים להחריד מול ברסה ובאיירן.
אתה לא יכול להתעלם מזה שההדחה של ברסה מולם הייתה שערורייתית כמעט כמו זה של צ'לסי עצמה מול ברסה ב-2009.

ifa1111

New member
רק נאמר

מולר ירד כדי שואן בוייטן יכנס ויצופף את ההגנה נגד צ'לסי שעברה לשחק נגד שני חלוצים.
זה ששניה אחרי זה בא הגול ממצב נייח מה כבר אפשר לעשות...

רז 1978

New member
כמו לפני 28 שנים

הקבוצה הביתית מפסידה בגמר שנערך אצלה בבית בפנדלים!!!

צ'לסי היא הקבוצה ה 22 שזוכה בתואר אלופת אירופה

בעקבות כך טוטנהאם לא תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות אלא רק בליגה האירופאית ואילו ארסנל תשחק בעונה הבאה בשלב הפליאוף של מוקדמות ליגת האלופות במקום להיות אוטמטית בשלב הבתים

רז 1978

New member
צ'לסי זוכה בליגת האלופות

באחת העונות הגרועות של אנגליה בליגת האלופות:

מנצ'סטר יונייטד ומנצ'סטר סיטי נפלו כבר בשלב הבתים וארסנל הודחה כבר בשמינית הגמר

RAGS2RICHES

New member
פשוט מדהים שדווקא בעונה הכי גרועה שלה בעידן

רומן צ'לסי ליקטה שני גביעים תוך שבועיים

זו התשובה הכי טובה למי שזילזל ב-PL

somone141

New member
כמה דברים

השינוי שהביא די מתאו לבלוז פשוט עצום, מגיע לו פרס אוסקר על המהפך המקצועי והמנטלי שהוא עשה. בתקופת וילאש בואש צ'לסי נראיתה כמו סנדרלנד מחוזקת, והיום היא נראית כמו הקבוצה עם הלב הכי גדול באירופה, קבוצה של פייטרים ולוחמים. איזה איש עבודה פנומנלי, בראבו לרוברטו די מתאו, מבחינתי הוא הגיבור של הערב הזה. הוא הגיבור של הכדורגל האיטלקי העונה.

מברוק לרומן שהניף סוף סוף את התואר עליו חלם בלילות, ואוהדי צ'לסי בשאגה אדירה כשהוא הרים את הגביע, גם הם יודעים כמה זה חשוב, לעתיד של המועדון שלהם. אני אוהב אנשים שבאים להשקיע בכדורגל, מה שרומן עשה עבור צ'לסי זה דבר בלתי יתואר, אם הייתי אוהד הייתי מנשק לו את הרגליים כל יום, מגיע לו לשמוח, ואוהדי צ'לסי צריכים לעשות לו טקס הוקרה או משהו כזה, להראות לו כמה הוא אהוב ומוערך כאן. בלעדיו צ'לסי היום מגרבצת את המקום לליגה האירופית.

ערוץ 5 שוב הוכיח כמה הוא דוחה ומגעיל, מעמד כזה של גמר תמיד היה סוג של חגיגה בערוץ, כילד אני זוכר את האולפנים שהם עשו ואת ההתרגשות וכל מה שמסביב, היום הם מוכרים את הזכויות לערוץ 2 כדי לעשות עלינו קופה (פרסומות). שילכו קיבינימט חבורה של זבלים.

אה, ומי שתהה למה אבי לוזון צריך להיות יו"ר ההתאחדות, קיבל את התשובה הכי טובה הערב. איך הוא יפסיד חגיגה כזו, גמר אלופות, קוקטלים, מסיבות, מפגש עם דידייה דרוגבה וצילום על המסך הענק באיצטדיון וכשכל העולם רואה אותו. הוא באמת לקח קשה את הירידה של מכבי פ"ת?

the new L

New member
לא נראה לי שערוץ הספורט אשם

אני חושב שהחוק מחייב אותו למכור את גמר ליגת האלופות לערוץ פתוח...

גם ערוץ 10 היה כזה

עד שנכנסו ממירי ה- DDT ואתה לא יכולת להגיד שהוא לא ערוץ פתוח. את השלב הזה עברנו מזמן, ספורט 5 נחשב לערוץ פתוח ושנים רבות גמר האלופות שודר שם מבלי שאף אחד יגיד משהו, מי שאין לו כבלים כן יוכל לראות את הנבחרת אבל לא את גמר האלופות.

Puskas

New member
ערוץ הספורט הוא לבעלי כבלים

חד וחלק, זה לא ערוץ פתוח ולהרבה אנשים במדינה אין אותו.
הגיוני שמשחקים חשובים כמו חצי גמר וגמר אלופות, חצי גמר וגמר יורו, טורניר המונדיאל בשלמותו והאולימפיאדה ישודרו בערוצים 10-22-11.
האמת היא שאני לא מבין גם מה הבעיה עם זה.. מה זה משנה איזה ערוץ משדר?

אז אמרתי, גם ערוץ 10 היה לבעלי כבלים

והוא היה נחשב לערוץ פתוח, שודרו שם משחקי נבחרת, נציגות באירופה, אף אחד לא דיבר . כמה זה "הרבה אנשים במדינה"?זה דבר יחסי, ליותר מחצי יש יס או הוט דיגיטלי, וממה שנשאר לרוב יש הוט אנאלוגי. אי אפשר לרצות את כולם, במאבקים של הזכויות היום נאבקים כדי שמשחקים לא יזלגו לערוצים דיגיטיליים בתשלום, משחק בערוץ הספורט זה חלום רטוב בשביל המועצה. המאבק שאתה מדבר עליו נגמר בשנות ה- 90.

הדבר היחיד שצריך להיות משודר בערוץ ממלכתי שיש לכולם אלה משחקי הנבחרת, וכך אכן קורה. הגמר אתמול עבר לערוץ 2 כי שם אפשר לשדר פרסומות, מעולם לא היה חוק שגמר האלופות צריך להיות משודר בערוץ ממלכתי, וגם לא צריך להיות, זה ממש לא ריאלי.

ספורט 5 זה האימא של הפתוח

סאמבדי צודק, הם מכרו כדי לעשות קופה. אבל אני דווקא הופתעתי לטובה, בשנים עברו שמכרו לערוץ 2 הם שידרו מאיזה חוף ים, עשו קרנבל והביאו כל מיני עב"מים מתכניות ריאליטי לאולפן כדי לקדם את תכניות המפגרות, היום היה אולפן חמדמד, ריק מקהל, בלי פרסומות סמויות, בלי איציק זוהר

למעלה