גמר ליגת האלופות 2012

ifa1111

New member
לא לשחק בגמר. סיפור אישי מרגש עד דמעות

רמירז, טרי, איבנוביץ', בדשטובר ואלבה יחמיצו את גמר הצ'מפיונס ליג הקרוב בגלל צהובים.
שחקנים אחרים לאורך ההיסטוריה נעדרו מגמרים שונים עקב פציעות.
ואני נשארתי על הספסל בגמר גביע המדינה לנערים ב' 1986 (האמת היא שאני לא זוכר באיזו קבוצת גיל שיחקנו אז ובדיוק באיזו שנה זה היה בשנות ה-80) בגלל התנהגות בלתי נאותה.

לא הייתי שחקן כדורגל גדול, הייתי די טוב אבל לא כזה שמאמנים מביאים מאמנים אחרים לאימונים שיראו איזה יהלום יש להם בקבוצה.
באותו זמן גם לא מצאתי לעצמי מקום בהרכב של בית"ר ירושלים ולבושתו של סבא עברי להפועל ירושלים (מעבר עליו חזרתי כמה וכמה פעמים לאורך השנים).
בליגה די דשדשנו וחטפנו תבוסות לא פעם, איכשהו כשהגענו לגביע משהו קרה לקבוצה שלנו, משהו קרה לי.
היכולת הייתה בשיאה ואיתה גם התוצאות שהביאו אותנו עד לחצי הגמר נגד היריבה העירונית בית"ר ירושלים.באותו משחק הייתי מצויין, אפילו אמא הגיעה לראות אותי ואם זה כי הייתי ילד עצבני ומטומטם ואם זה מהתלהבות יתר עשיתי שם תיקול חזק מאד לקראת סוף המשחק, המאמן הוציא אותי מיד למרות שלא ספגתי כרטיס אדום והבטיח לי עם הירידה שבגמר אני לא משחק.

וככה הגענו למשחק הגמר נגד מכבי ת"א. רגע שיא בחייך ואפילו כמה מאות אוהדים הגיעו (התל אביבים הביאו כמה בתי ספר ואצלנו הביאו את הילדים ממחלקות הנוער שמתחתינו) ואתה על הספסל.
כמו איזו מעודדת אתה נותר חסר השפעה, תחושה שכ"כ קשה לתאר אותה במילים. טראומת ילדות שמלווה אותי לאורך כל החיים.
אתה יושב על הספסל, מריח את הדשא ומתאמן עם השחקנים שישחקו ברגע הגדול כל השבוע, ולך מהדהד המשפט הזה בראש "בגמר אצלי אתה לא תשחק".
אתה מנסה להשקיע את הכל, לשנות את דעתו אבל לא זוכה לשום התייחסות. אז אתה מתחיל לזרוק כי מה זה משנה באמת לא תשחק... ואפילו נזיפה אתה לא מקבל.

והרגע הגדול מגיע, כולם נרגשים כאילו מדובר בגביע המדינה ויש שידור ישיר בערוץ הראשון. ההורים שלא כמנהגם נכנסים לחדר ההלבשה ומדרבנים את הילדים, אחד בחיבוק ונשיקה אחר בסטירה מלטפת ובודדים חושבים שהם המאמנים ונותנים נאומי מוטיבציה לכולם.
המשחק מתחיל וכבר בדקות הפתיחה שלומי דנינו הקטן מבקיע שער יתרון. ואתה שמח, שמח עד הגג! לא בשביל הקבוצה המחורבנת הזאת אלא בשביל הילד הטוב הזה שכ"כ מגיע לו.
אח"כ נועם שוהם שבכלל היה גדול מאיתנו ואבי נימני עשו בית ספר לכולם וחטפנו שער אחר שער וכמעט ואף אחד לא זכר שבתחילת המשחק הובלנו.
בדקה ה-87' ויקו קרא לי להיכנס למגרש, התוצאה הייתה 5-1 לצהובים.

כך שבכל זאת זכיתי לשחק בגמר, אפילו נגעתי בכדור פעם אחת ובעטתי ישר לשער.
בלילה כשהלכתי לישון הייתי עצוב כ"כ, מחשבות נוראיות עברו לי בראש. הייתי משוכנע שעם היכולת שלי לא רק שלא היינו מפסידים כך גם היינו מנצים ושהייתי משחיל את שוהם לפחות פעמיים- שלוש בין הרגליים כי זו המומחיות שלי.
בבוקר שקמתי, צחצחתי שיניים, הלכתי לבית ספר ובהפסקות שיחקתי כדורגל עם החברים ואף אחד בכלל לא הזכיר את גמר הגביע. כנראה שהחיים ממשיכים הלאה למרות הכל.
 

Mellow29

New member
עדכוני הרכב

דיווחים מאוד אמינים בטוויטר (עיתונאי מהגארדיאן, קיבל גם RT מעיתונאים בטיימס) על כך שראיין ברטנרד יפתח כקיצוני שמאלי ויערוך את הופעת הבכורה שלו בליגת האלופות - בגמר ליגת האלופות.

היו לזה כבר תקדימים?
 
הרכבים פותחים:

FC Bayern München
Manuel Neuer
Jérôme Boateng
Philipp Lahm
Diego Contento
Franck Ribéry
Arjen Robben
Bastian Schweinsteiger
Toni Kroos
Anatoliy Tymoshchuk
Thomas Müller
Mario Gomez

Chelsea FC
Petr Čech
Ashley Cole
David Luiz
José Bosingwa
Gary Cahill
Ryan Bertrand
Frank Lampard
John Obi Mikel
Juan Mata
Didier Drogba
Salomon Kalou
 
כמה שערים "סופר-מריו" יבקיע היום בגמר

ליגת- האלופות
 
וייץ משדר


טוב שלפחות באירוע הספורט הכי גדול של השנה חסכו מאיתנו את יורם ארבל, הפשלה התורנית האחרונה: "הנה דמעות של אושר מבאר שבע...לא, אלה בעצם תמונות מהמושבה בפתח תקווה"
 

afc2

New member
הידעתם...

עיר הבירה הספרדית לקחה 9 גביעי אירופה לאלופות/צ'מפיונס ליג...

ערי הבירה של אנגליה, צרפת, איטליה וגרמניה ביחד לא לקחו ולא פעם אחת גביע אירופה לאלופות/צ'מפיונס ליג...

ששמעתי את זה התפקעתי מצחוק אבל מסתבר שזה נכון
 

afc2

New member
83 דק' בגיהנום ואז 5 דק' בגן עדן

עכשיו הארכה... שוויני אחרי 90 שניות מקבל כרטיס צהוב מפגר ומשחק פשוט זוועה.

באיירן עם 18 קרנות ואפס שערים (השער לא הגיע מקרן)
צ'לסי עם קרן אחת בדקה ה-88 ושער של האחד והיחיד.

דדיה דרוגבה עם שישה שערי ליגת האלופות בשמונה משחקים, מתוך 9 בעיטות לשער!!!!! ממוצע של 66% הצלחה וזה סנסציוני.!
 

Puskas

New member
באיירן פראיירים אין מה להגיד..

צ'לסי קבוצה גרועה לאללה ואפורה להחריד..
באיירן היו צריכים לתת 4-5 חתיכות כבר.

אגב, שימו לב למה שקורה פה.. מול היונייטד ב-99 מתאוס יורד כדי לקבל סטנדינג אוביישן מהקהל והיונייטד שנייה אחרי זה מענישים עם 2.
עכשיו הם מורידים את מולר, כובש השער, בשביל מנוחה/בונקר/סטנדינג אוביישן ושנייה אחרי נענשים בגול..
מתי באיירן ילמדו לא לעשות חילופים בדקות האחרונות של גמר אלופות??
 

Puskas

New member
פראיירים בריבוע

מי נותן לרובן לבעוט כדור חשוב?? הוא כבר החמיץ השנה גול קריטי מהנקודה בליגה נגד דורטמונד.
שחקן קקה
 

somone141

New member
זה לא לעניין מה שאתה עושה

במקום להודות שטעית (צ'לסי גמורים), אתה ממשיך לשקר לעצמך.

הבסיס של צ'לסי פנטסטי, דרוגבה, למפארד, טרי, צ'ך, קול, אסיין, טורס וכו'. הוא עבר את פאקינג ברצלונה, כבש נגדה 3 שערים.

צריך לפרגן לבלוז על קמפיין אירואי, הוכיחו שהסגל שלהם עדיין מצוין, לא סוס מת ולא בטיח, ועשו זאת בזכות ולא בחסד.
 

ifa1111

New member
שחקנים מדהימים

השחקנים של צ'לסי מעולים. כל העונה אני אומר שאסור להספיד אותם ושוילאם בואש טעה כשלא נתן לותיקים את המושכות אלא ניסה להילחם בהם.

אבל האמת היא שבשביל העתיד, גם העונה הקרובה ולבטח אלה שיבואו אחריה צ'לסי צריכה להתרענן.
דרוגבה עם כל הכבוד לקמפיין אירופי אדיר כבש כמה? 5 שערי ליגה? הוא כבר בן 34 והגיע הזמן להחליף (האלק כנראה מגיע במקומו).
אסיין לא חזר טוב מהפציעה ולמעשה כבר יותר משנה שהוא לא מצליח להזכיר את אסיין שהכרנו (אחד השחקנים האהובים עלי אישית).
על למפארד אסור לוותר אבל זה לא למפארד מהשנים הקודמות שהיה יכול לשחק כל משחק 90דק' חייבים לדעת לתת לו את המנוחה שלו (לכן ההחתמה של מרקו מארין היא מצויינת).
פלורן מאלודה כבר לא מצליח להשתלב ברמות האלה, או שמשאירים אותו כמחליף והולכים עם קאלו (שלא ממש מוכיח את עצמו) או שהגיע הזמן להחליף ולהזרים דם חדש לעמדה הזאת.

בקיצור צ'לסי חייבת רענון למרות ההצלחה באירופה העונה.
ראה מקרה דאלאס לדוגמא שזכתה בעונה שעברה באליפות לא עשתה את ההתאמות והעונה הודחה בסוויפ בסביבו הראשון של הפלייאוף.
 

somone141

New member
צ'לסי צריכה לעשות שינויים, אבל

לאו דווקא בשחקנים הוותיקים.
בדורגבה לא הייתי נוגע, הוא יכול לעשות את ההבדל במשחקים גדולים, גם בגיל 34. הווינריות שלו זה דבר שאין לה מחיר, הוא יכול לעלות מהספסל, גם במשחקי ליגה, ולהכריע משחקים. ברור שהבלוז חייבים חלוץ בכיר (לא האלק), הם צריכים שחקן יצירתי במקום מאטה העלוב, קאלו ומאלודה הבינוניים, הם צריכים קשר אחורי נוסף ולא יזיק גם שחקן הגנה כולבויניק, למקרה של פציעות.

צ'ך בשער הוא עדיין מניה בטוחה,
טרי בהגנה עדיין לדעתי הבלם הכי טוב באנגליה
אסיין ולמפארד בקישור עדיין מעולים, אסיין יחזור לעצמו אם ישחק יותר, די מתאו העדיף את ראמירז ואפשר להבין
טורס וכאמור דרוגבה חייבים להישאר, לצד החלוץ הנוסף שיביאו.

צ'לסי צריכה להיפטר מכל השאריות כמו אובי, פריירה, קאלו, מאטה, מאלודה, מיירלש, ובמקום להביא רול פליירס הרבה יותר טובים שישדרגו את הסגל.
 

Puskas

New member
צ'לסי גמורים וגרועים

לא מחזיק מהם וזה לא השתנה אחרי אתמול,
כמו שלא החזקתי מפורטו כשהם זכו ב-2003 ולא ממונאקו שהיו באותו גמר,
כמו שלא החזקתי מארסנל באותו גמר שהם הפסידו לברסה,
כל אני לא מחזיק מצ'לסי, מבחינתי זכייה מזיליקית לגמרי אין מה לדבר..
באיירן שלטו והיו 100 רמות מעליהם, החמיצו פנדל טיפשי בהארכה (שגם בה הם שלטו אגב),
וכמו שצ'לסי נשדדו לפני 3 שנים, כך באיירן נשדדו השנה.
קבוצה גרועה, ברכות על הזכייה כמובן, אבל אני לא מחזיק מהם גם אחרי.
הבסיס זה בית אבות ששווה שקל עשרים.
 
למעלה