גמר ליגת האלופות 2012

בלי פרסומות סמויות??

כהרגלך אתה הזוי לגמרי...קשה לספור כמה פעמים עבר מודי מה"גג של קשת" לגג העולם, קשה לשכוח את הואלס של מודי עם אסתי זקהיים (קידום רוקדים עם כוכבים), את המחרוזת של כוכבי "דה וויס" לפני המשחק, ואלו דברים של אחד שראה את השידור המלא בכלל בספורט 5 HD

בקיצור - שידור עתיר פרסומות סמויות

אז כרגיל בעשור האחרון, הגרמנים מפסידים

מונדיאל 02, יורו 08, צ'מפיונס 2010, הפכו ללוזרים, לא שצריך לרחם עליהם, אני לא זוכר גמר שבו לחלוטין לא הייתה לי שום העדפה לגבי הזוכה, אבל עכשיו נראה לי שהפסד של ביירן היה עדיף מאשר של צ'לסי.

די מתאו צריך להמשיך לפחות עוד עונה, ואת זה חשבתי עוד לפני המשחק ובטח שלפני ההכרעה בפנדלים המזליקים. כמו שחשבתי שגרנט היה צריך להמשיך בזמנו בגלל שהגיע לאותו הישג בדיוק, ככה גם די מתאו צריך להמשיך, הקאמבק שלו עם הקבוצה הזאת שנראתה כל כך חולה מזמן עבר את גבולות הנסיבות או איך שאפשר להסביר את זה, יש בו משהו טוב. גם אם מאמנים יותר מתאימים או ראויים כמו הידינק או קאפלו מוכנים להגיע לצ'לסי, לא יקרה כלום אם די מתאו יקבל עוד עונה אחת, יאכזב ייפרדו ממנו, מה כבר יכול לקרות?

למרות שביירן שלטה אני לא חושב שהיא בהכרח שיחקה יותר טוב, זה לא שצ'לסי רצתה ללחוץ ולתקוף וביירן כפתה עליה את הקצב שלה. צ'לסי ידעה שיש לה נחיתות, בעיקר בגלל הביתיות, אז היא באה מראש במטרה לסגור, לצ'לסי כן יש נסיבות מקלות לשחק ככה. אני גם חושב שהפערים המינימליים בין סגנית בונדסליגה, לקבוצה שמסיימת שישית באנגליה ועוברת עונה כל כך מגומגמת הם בעוכריה של הבונדסליגה. יש בה הרבה גולים, אצטדיונים מהממים וקהל נהדר, אבל זאת לא ליגה חזקה. דורטמונד לקחה דאבל ולא עברה את הבתים, ביירן עד לפני חודשיים לא חיברה שני נצחונות וזה עדיין הספיק לה לסיים שנייה, אני לא אומר שמקום שני בבונדסליגה שווה לשישי באנגליה (אוי ואבוי אם זה אכן ככה
), אבל בזירה של הצ'מפיונס לקבוצות הגרמניות יש נחיתות משלוש הליגות האחרות.

אני מקווה שהשמועות נכונות והיינקס אכן לא ימשיך, הוא קיבל את ביירן בזכות תקופה נהדרת שלו בלברקוזן המסומפטת, ועד שכבר חשבתי שהמועדון הזה הסתדר על מאמן טוב ביירן שמה עליו יד, אז שעכשיו יחזור. שביירן תפנה לבניטז, שידוך לא רע לדעתי.

Puskas

New member
אתה הזוי..

טוען שצ'לסי ניצחה בזכות למרות שאתמול הם ניראו כמו קביליו יפו 120 דקות..
טוען שהייניקס צריך להמשיך אחרי שהוא הפסיד דאבל בגרמניה ובגדול ואפילו זכייה באלופות בבית, במשחק שהקבוצה שלו שלוטת לגמרי ומול קשישים, הוא לא הביא.
על סמך מה בדיוק מאמן אמור להמשיך אם לא הביא תארים לקבוצה הכי עשירה בגרמניה?

קתרזיס!!!

כמה זמן חיכינו לרגע הזה, כמה מרורים אכלנו!
לעולם לא נשכח את ההחלקה של טרי ב-2008 או את השוד של אוברבו ב-2009, אבל מהיום יש לנו גם את ה-19 במאי 2012 - המופע של דרוגבה וצ'ך.
אין מילים לתאר את ההרגשה הזאת, אבל אין ספק שזו הקבוצה עם הכי הרבה אופי באירופה - ולא סתם היא אלופת אירופה!!!
הפסד חוץ 3-1 בנאפולי - וניצחון 1-4 בבית!
הגרלה מול אלופת אירופה ללא יתרון ביתיות - הספדים עוד לפני המשחקים - ניצחון 0-1 בבית - פיגור 0-2 בקאמפ נואו ב-10 שחקנים - 2-2 בסיום ועלייה לגמר!!

והיום, יותר מכל - פיגור בגמר חוץ בדקה ה-88 וחזרה מהקבר - עצירת פנדל בהארכה - פיגור של פנדל בדו-קרב - ואליפות אירופה!!!

תודה לך צ'לסי!
תודה לך דרוגבה!

תודה לך צ'ך!
תודה, חואן מאטה!

תודה לדי מתיאו כמובן!!
תודה למוריניו!
ותודה גם לרומן

somone141

New member
'תודה לך חואן מאטה?'

ואתה עוד מבליט את זה בשחור?

מה הוא עושה גם היום? היה זבל כל ה-120, כרגיל לא מועיל בכלום, לא מורגש, בורח מהכדור, ומחטיא פנדל מכריע בדו קרב.

אתה רציני? לא ייאמן שהכלומניק הזה נרכש ב-27 מיליון פאונד.לא שווה במבה וקולה.

אתה צפוי

ההדגשה הייתה דווקא בגלל החטאת הפנדל.
מאטה בישל את הגול ובלי שום קשר הוא פשוט שחקן ענק!!

somone141

New member
אנחנו כנראה רואים משחקים אחרים

בישל את הגול מכדור קרן?
גם אתה יכול לבשל גול כזה.
לא מאמין איך אפשר להחזיק ובטח להלל אפס כזה. התרומה שלו לצ'לסי, בטח במחיר שהוא נקנה, שואפת לאפס.

בריאות ידידי

Puskas

New member
ושוב הזוי..

מאטה גרוע? כל העונה אני אומר שהוא היחיד ששווה לשים עליו כסף בקבוצה הזו...
אז על מי ישימו? טרי, למפארד, דרוגבה והמטפלות הפיליפיניות שלהם?
מספיק כבר בחייך.. תן כבוד לשחקן הכי טוב של צ'לסי השנה.

Kimai

New member
איפה מיץ פטל איפה ? עושה כפיים עושה

תהנה מהרגע, וכפי שאמרתי - את מה שיש לזקנים ולמנוסים
אי אפשר לקחת ב-90 ד', לרוב

הנה תיז-כורת, ואפילו שאוהב אדום, אליאנץ ארנה
בצבעי כחול - נראה זורח יותר

לך לחגוג

ifa1111

New member
מחשבות אחרי הגמר

אז היה גמר טוב מאד, אני לא בדיוק יודע להסביר את זה. או בעצם כן כי הייתה דרמה בסיום.
אבל בהחלט היה גמר טוב.

איזה קו דק מפריד בין הצלחה לכשלון בספורט, דרוגבה הוא כעת המלך הבלתי מעורער של עולם הכדורגל וגם צ'ך יצא גדול.
רק היה חסר שרובן מבקיע את הפנדל שלו וכולם שוכחים לדרוגבה את שער השוויון וזוכרים רק את ההכשלה המטומטמת ואת צ'ך קוטלים על הגול של מולר.

דרוגבה באמת שחקן גדול. מגיע לו כמו ללמפארד וצ'ך לזכות בצ'מפיונס ליג.
בסינגוואה לדעתי הוא השחקן היחיד בצ'לסי שזהו עבורו גביע אלופות שני.

אריאן רובן הוא שחקן מצויין, למעשה אני חושב שהוא היה הטוב בשורות ביירן הערב.
מגיעה לו הרבה הערכה על כך שגם אחרי שהחטיא את הפנדל הוא המשיך להיות דומיננטי ולבוא לקבל כל כדור.
ומהר מאד התעשת על עצמו וחילק כדורים ולא נכנסים ראש בקיר לקרב אישי נגד בלמי צ'לסי.
לא מגיע לו שיזכרו אותו בתור לוזר, גם אם הוא קצת כזה.
עצם זה שהוא מגיע בכל פעם למעמדים הגדולים האלה כשחקן מוביל מראה איזו שחקן נפלא הוא.

צ'לסי הגדולה של אברמוביץ', זו שהחלה את דרכה בעצם ב2004 עם הגעתו של מוריניו סוגרת מעגל עם זכיה בצ'מפיונס ליג. בפנדלים.
לעונה הבאה הפנסיונרים יצטרכו להגיע הרבה יותר צעירים ורעננים בכדי לחזור ולהתחרות על התואר באנגליה.

2012 צ'לסי אלופת אירופה. עוד נצטרך להתרגל לזה.

Kimai

New member
הערה קטנטנה

לגביי אריאן רובן - אכן שחקן גדול, סופר דומיננטי ומעיין ברומטר.
אממה, צידדתי בהחלטתו של מוריניו לשחרר אותו מהסגל בריאל.
אני רואה אותו כשחקן דרג שני, כלומר - בעל איכויות, אך נופל לרוב על קבלת החלטות.
יותר מדי משחק בכדור, יותר מדי מבצעים אישיים יזומים - אלא שאז - נעלם מעיניו המשחק
הקבוצתי - דווקא באותם מהלכים שיזם ובהם מושך אליו שחקני הגנה, ומרווח עמדות תקיפה.
להיכנס לטייטלים של ווינר ולוזר, זה כמו להגיד שחור ולבן. יש הרבה אפור באמצע, ולאפור
גוונים הרבה, יותר עניין של - Levels

fabregas0

New member
אךך באיירן

כ"כ חבל לי עליהם.. עונה אדירה נגמרת בלי תואר.
כל הכבוד לרובן, שחקן ענק. לא בורח מאחריות ולוקח על עצמו את המשחק.. נכון הוא איבד את הראש בהערכה כבר, אבל לכל באיירן כבר לא היה אוויר.
הם שילמו על הספסל הקצר שלהם שהיה במשך כל העונה..
הכדורגל הפחות יפה ניצח, אבל הדרך שבה צ'ילסי עומדת בהגנה זה פשוט נתון להערצה.. הם ביטלו את כל ההיתרונות של בארסה בחצי גמר והצליחו לבטל גם אתמול את אלה של באיירן..
פשוט מדהים מאיפה די מאטאו לקח את הקבוצה הזאת ולאיפה הוא הביא אותה.

Puskas

New member
רובן אידיוט

אי אפשר בחיים לקחת תואר משמעותי עם השחקן הזה בהרכב..
הולנד למדו את זה וגם באיירן שמפסידים 2 גמרים איתו.
הוא שחקן מוכשר אבל בעל אופי חלש והוא מפשל במאני טיים.
גם מול דורטמונד בליגה הוא פישל במאני טיים וקיבל מכות מריברי בחדר הלבשה אחרי המשחק.
האיש הזה עלה להם בשני תארים השנה וצריך להימכר בעקבות זאת.

ifa1111

New member
אתה ההזוי פה ידידי

לפי התגובות שלך כל מאמן שחקן שלא מצליח להביא טרבל למועדון שלו צריך ללכת הביתה...

borat1

New member
למרות שבעיני

צ'לסי מתחרה בכבוד רב עם ליברפול מודל 2005 כאלופה החלשה ביותר בתולדות ליגת האלופות,מגיע לה שאפו ענק על כך שעשתה בדיוק מה שהייתה צריכה,ניצלה את המתנות שנתנו לה היריבות ,שיחקה נכון ומעל לכל-המשיכה להאמין בווינר הענק הזה שנקרא דרוגבה.

שאפו.

itzikon5352106

New member
ברכות לצ'לסי!!!

כמה הערות:

-במחצית הראשונה זה היה נראה כאילו צ'לסי בהלם,היא לא הבינה איפה היא נמצאת.
-אם שמעון פרס נחשב ללוזר הנצחי של הפוליטיקה הישראלית אז אריאן רובן הוא הלוזר של הכדורגל האירופאי.
-אברהם גרנט תמיד אמר שהוא היה הכי קרוב לקחת את גביע האלופות עם צ'לסי.עכשיו בא די מתיאו ולקח את הגביע וזהו אברהם ההישג שלך לא נחשב.
-אף פעם לא אהבתי מתמטייקה אבל יש לי נוסחה פשוטה שהגעתי אליה אחרי המשחק אתמול.הנוסחה פשוטה וקלה:
דידייה דרוגבה=
וכל מילה מיותרת!!!
-אברמוביץ' כבר פינטז על גארדיולה בעונה הבאה,אבל לא יסלחו לו אם הוא ישלח את די מתאו הביתה.את כולם הוא שלח הביתה אחרי שא הביאו לו גביע אלופות,זה יהיה הזוי אם הוא ישלח גם את די מתאו הביתה שכן הביא לו גביע.

RAGS2RICHES

New member
חוסר המזל של אברם

שדרוגבה הורחק באותו גמר ולא יכל לבעוט פנדל

למעלה