גם רופאים הם בני אדם

רחל5

New member
גם רופאים הם בני אדם

נכון, אני לא כותבת כאן כל כך הרבה, לכן גם לא כל כך מוכרת. אבל הסיפור שאני עומדת לכתוב הוא אמיתי. נועם תעיד! הרבה סיפורים מוזרים, מפחידים, משעשעים ועצובים קראתי כאן בפורום, אבל סיפור כזה, לא היה, ואני מקווה גם שלא יהיה. ובכן, לפני כשנתיים, התחלתי לגלוש בפורומים של inciid. הכרתי שם בחורה סקוטית נחמדה, נקרא לה פאולין (שם בדוי). היא היתה אחרי הפלה בשבוע 11 (הריון ספונטאני אחרי צילום רחם), ועברה באותה תקופה הזרעות. בעית הפוריות שלהם היתה בלתי מוסברת. לאחר מספר מחזורי הזרעה (לא זוכרת כמה), שחלקם הופסקו באמצע בעקבות תגובה קשה לבוסרלין (כאבי ראש בלתי נסבלים), הוחלט לעבור להפרית מבחנה. לרע המזל, ביטוח הבריאות הממלכתי באימפריה בה השמש לעולם אינה שוקעת, נופל בהרבה מהביטוח בישראל, והתור ל- IVF אורך... 4 שנים(!) כן. ארבע שנים. מאחר ופאולין חגגה זה מכבר את יום הולדתה ה- 34, היא החליטה לממן את הטיפול באופן פרטי. טיפול ראשון הוכתר בהצלחה, אך ההריון נפל, שוב, בשבוע 11. לפני מספר חודשים היא ובן זוגה עמדו לעבור טיפול נוסף, אך הטיפול נדחה עקב... שיפוצים בבית-החולים (אם חשבתם שכבר קראתם את הפאנץ´-ליין, חכו בסבלנות). ואז... הגיע היום! הודיעו מבית החולים שהמחלקה משופצת, מוכנה ומזומנה לטפל בפאולין ובן-זוגה, ושהם מחכים בקוצר רוח שפאולין תרים טלפון ותודיע שהמכשפה האדומה הופיעה. הגיע היום והמכשפה ביקרה אצל פאולין. פאולין, נרגשת ומלאת תקווה, התקשרה למחלקה כדי להודיע שהיא מתחילה טיפול, אך שם נמסר לה כי... (אתם יושבים?) הטיפול יאלץ להמתין מאחר ש... (אתם יושבים, כן?) הרופא מת! לא נעים... באמת לא נעים... בחור צעיר שמת כך סתם מדום לב. אבל מה יהא על פאולין??? (ובהודעה שלה ב- inciid היא שאלה אם האכזבה שלה אנוכית. מה דעתכם?) לפחות הסוף, בינתיים, טוב. לא עבור הרופא, אללא ירחמו, אבל עבור פאולין. היא עברה בית חולים עוד באותו מחזור, עברה טיפול הפריה, נקלטה, ועכשיו היא בהריון, שבוע 5. הפורום מתבקש להחזיק לה אצבעות. אליך, נועם!

נועם@בת

New member
לאן הגענו...

צריך שרופא ימות כדי להצליח
האמת שאצלנו בפורום אזכור של רופא ומשאלת מוות לא עלה יפה בעבר
אשכרה סיפור מצמרר. אבל מה שלא פחות מצמרר זה שצריך לחכות לIVF 4 שנים. אנחנו פה מרימות עולמות אם האישור נדחה בחודש, ותולשות שערות בתסכול כשמבקשים מאיתנו להמתין חודש בין IVF אחד למישנהו. אז הרופא שלי תודה לאל חי וקיים, ואני עוד מעט הולכת אליו. אני חושבת שאחרי הפסקה של יותר משנה אני חוזרת לחתור בקרוב. תחפשו בנתיים את המשוטים שלי, ואת המשחה נגד שיזוף (אני ממילא מתכוונת לשבת בצל
). אני מקווה שבשנת ההפסקה שלי כושר החתירה שלי השתפר, והשחלות שלי התנערו קצת מהעצלות הטבעית שלהן. (נו, טוב, זה חלק ממני- איך לא יהיו עצלות). לחיי הרופאים שבדרך
נועם

מיכל ק-ש

New member
תחי מדינת ישראל ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo116.gif../images/Emo163.gif

טוב קצת נסחפתי עם כל האייקונים הפטריוטיים, אבל כמו שפעם כתבתי, אם כבר להיות עם בעיית פוריות, אז עדיף שזה יהיה כאן. נועם, אני שמחה שאת שבה לחתור ומקווה שהחתירה תהיה קצרה, ממוקדת ותעביר אותך בבטחה ובמהירות לקצה השני של הנהר.
(=כי אין שום אייקון הקשור לחתירה/נהר/מים ודג הכי קרוב וגם קשור לפריון. אחח, איזה תחכום...)

תוליק

New member
נועמי אני בעדך!

תחתרי במלא המרץ - אני זו שצועקת לך קריאות עידוד מהחוף! בעצם, לא מהחוף - מהמיים - אבל לא איכפת לי לבלוע קצת מי מלח בשבילך!

dandushx

New member
דרך צלחה , נועם../images/Emo45.gif

שיהיה לה סוף הכי טוב שיש מחזיקה לך אצבעות

הרמוניה

New member
שולחת קריאות עידוד קצובות../images/Emo124.gif

המשוטים שלך כאן אולטרהסול 15 לפנים שרירי ירכיים חטובים ובריאים וקדימה לעבודה.... הרמוניה (שהשחלות שלה עצלות עד מאוד ושכמעט בכתה כשאמרו לה להזריק עוד ורק ביום ג לבוא לעוד ביקורת)

נועם@בת

New member
מי ראה את המשוטים שלי ../images/Emo35.gif

לכל אחת מותיקות הפורום יש באיזה מקום כמה הודעות מוכנות מראש למקרה של אזעקת אמת. גם אני נורא קיוויתי להשתמש באחת מהן. אתן יודעות, זאת שמבשרת על הריון ספונטני, אבל אני נאלצת לגנוז אותה בשלב זה. כי בנתיים אני חוזרת לחתור, חוזרת לIVF
ביום ששי הייתי שוב אצל הרופאה הסינית ברמלה. המסטר שלה שלימד אותה דיקור, מגיע מהולנד פעם בחודשיים שלושה ומבצע דיקור למטופלים שלה. את האבחון הוא עושה על פי דופק. נצמד לפרק כף היד, ובוחן את הדופן במשך כמה דקות, כמה פעמים במהלך הדיקור. בדק, הקשיב ואמר שהגענו כבר למחצית הדרך. מחצית הדרך? - התמקחתי- לא מספיק לי. אז הוא הסביר שמבחינתו ההפרעה והחסימה שהיתה לרחם והשחלות הורחקה. הרחם והשחלות במצב תקין, ועכשיו צריך לחזק ולהוסיף אנרגיה. המשכתי להתמקח וטענתי שזה יותר ממחצית, והוא חייך ואמר שהוא מעדיף הערכות נמוכות שמשאירות מקום להפתעות. דקר 3 -4 מחטים ואמר שזהו. מה שבטוח קמתי למחרת בבוקר עם שיער בוהק ומשיי אחרי שבועיים שבהם השיער התחפש למזרון עשב ים. הרופאה מצידה אמרה שאני לא צריכה לחזור אליה יותר, רק להמשיך עם הדיאטה שלי. מה שלא פתרנו עדין זה את בעית ההרזיה שלי, שכן לא הפסקתי לרדת במשקל
אבל ננסה למצוא עצה בטלפון. בכולופן, התייעצתי איתה מה לעשות. רציתי לעשות הזרעה ללא הורמונים. אבל היא אמרה - IVF. מסתבר שכאשר נועם@בן היה אצלה לפני חודש, הם לא ממש מצאו שפה משותפת
(בלשון המעטה), בלהט השיחה בה הוא ניסה "לרמוז" לה שהוא לא מחזיק ממנה, הוא טען שיש בעיות זרע קשות ולכן כל הטיפול שלה בי לא שווה כלום. אני מכירה את האיש שלי, וכשהוא כועס, יש לו כל מיני יציאות כאלה שאחר כך הוא אפילו לא זוכר אותן. נכון, יש בעית זרע. כמות קטנה ותנועה איטית, אבל לא משהו קריטי, ובהחלט ניתן לפתרון בעזרת הזרעה. סתם מרח לה תירוץ. בכולופן, היא לקחה את זה יותר מידי ברצינות, והחליטה שעדיף ללכת לIVF, כך לפחות יהיה ברור שהזרע הגיע ליעודו. חשבתי בכל זאת לעשות הזרעה ורק אם לא נצליח נמשיך לIVF. אבל על הזרעה החודש נאלצתי לוותר, כי האיש שוכב בבית אחרי ניתוח סינוסים קשה, ולא נראה לי שנצליח בכלל להוציא מים מן הסלע
בחודש הזה. אז זהו, בעוד פחות מחודש אני והמחט נפגשים מחדש. כל כך רציתי לעשות
על הריון ספונטני, אבל אסתפק בלעשות
על נועם
אז מישהו ראה את המשוטים שלי?
נועם

הרמוניה

New member
מצאתי כאן זוג משוטים, יפיפיים שלך?

הם בצבע כחול עם כתב עתיק של לחשי כשף טובים לא חדשים מידי-אבל גם לא מרופטים נראה לי בול יתאימו לך..... הרמוניה

א י נ ס

New member
נועם

התור שלך להיות אמא הגיע. לכי על זה בבטחה ובאמונה. מחזיקה לך חזק את כל האצבעות האפשריות. אינס

רומי^^

New member
שוברת שתיקה בשבילך, יקירה../images/Emo23.gif

מתרגשת לקרוא שאת חוזרת למסלול... אם תצטרכי זוג משוטים, אולי מעט משומש, יש לי פה במחסן - 5 דקות נסיעה מהבית שלך צפונה...
(כמובן שאשמח להשאיל לך את שלי בעוד חודש, הם פשוט מהדורה יותר מחודשת, אבל איך אומרים אצלכם...."עד אז אלוהים גדול"
) חבל שלא התראינו בשישי, אבל את יודעת שתמיד את מוזמנת לבקר שנית....שולחן-הקפה שלי
תמיד שמחה לקבל אורחים. נשיקות. רומי.

נועם@בת

New member
אני חושבת שאנצל בקרוב את ההזמנה

גם בלי לחפש דגים. פשוט לא יוצא לי להגיע לשום מקום בזמן האחרון. בשלב זה אני מעדיפה את המשוטים שלי, אני קצת שמרנית ושונאת חידושים. וחוצמזה הם השתפשפו בדיוק לידיים שלי. בעוד חודש נאפסן את המשוטים שלך, ואחרי כמה חודשים פשוט נשרוף אותם בטקס הפרדות סמלי, בסדר?
נועם

נועמק´ה, בהצלחה!

ויש לי הרגשה שאת תפתרי בקרוב גם את בעיית ההרזיה שלך-אולי לא בעזרת רופאה סינית מרמלה אלא רופא יהודי מהצפון, אבל מה זה משנה...

נועם@בת

New member
../images/Emo6.gif טוב גם הסינית יהודיה כשרה

אפילו חרדית
אבל על פתרון כזה בדיוק חשבתי בעצמי. נועם

תראי, תארתי לעצמי שהיא לא ממש סינית

(רמלה, נכון?) אבל לא רציתי לכתוב רופא "קונבנציונלי" כדי שלא תקבלי רגליים קרות, מחוסר "טבעיות" ו"אלטרנטיביות". וטוב לשמוע חרדית שממליצה על IVF. באמת.

מרב.

New member
אבל ברמלה יש את הסינית הכי טעימה

בעולם!!! ועוד בתחנת דלק...

תוליק

New member
טעות!!!!

הסינית הכי שווה בעולם היא הפגודה בטבריה. אין! אני חוזרת אין טובה ממנה!!!

למעלה