גם רופאים הם בני אדם

..נעמה

New member
נועמיקו שלנו ../images/Emo23.gif

הקיץ הגיע והמים יהיו לך נעימים, נצבע את המשוטים, תמרחי קרם שיזוף ואפשר אפילו בגד-ים חדש מהקטלוג המהמם של גוטקס
וזהו את מוכנה לחתירה. אז בהצלחה מתוקה, אוהבת נעמה

..נעמה

New member
נועמיקו מתוקה../images/Emo23.gif

הקיץ הגיע והמים יהיו לך נעימים, נצבע את המשוטים, תמרחי קרם שיזוף ואפשר אפילו בגד-ים חדש מהקטלוג המהמם של גוטקס
וזהו את מוכנה לחתירה. אז בהצלחה מתוקה, אוהבת נעמה

נועם@בת

New member
שיוווו, ריגשתן אותי עד דמעות

תודה על התגובות, גם על אלה שהגיעו במייל ובמסרים. אפילו דבי של שקד היתה פה
זהו, מצאתי את המשוטים. בכל זאת היבלות לא נעלמו לגמרי מהיד, והמשוט כבר קיבל את הצורה המיוחדת לידיים שלי. עכשיו אני צריכה לחדש את האישור לIVF (הוא ניתן לי לפני 5 חודשים ולא בטוח שיהיה כבר בתוקף), לחכות למכשפה בתקוה שלא תגיע, ולבנות פורטוקול. אה, ולחדש את מלאי ה
עינת, מזל שלא היית אצל הרופא כי אני עיכבתי את כולם בחוץ, תמיד זה קורה. אני מגיעה וריק בחדר ההמתנה. וכשאני יוצאת הכל מפוצץ שם
בטח כבר סימנו אותי בתור אחת שנתקעת בחדר ולא יוצאת
נועם

saga

New member
אני רואה שאת המשוטים כבר מצאת,

אז כל מה שנשאר זה רק לצאת לדרך, וכולי תקווה שהפלגת הבכורה של "נועם המשופרת והמחודשת" תהיה מוצלחת במיוחד
מאחלת לך שיט נעים, קצר ופורה
סאגה

עינתפ

New member
זה בסדר גם אני נכנסת ולא יוצאת

מייד תמיד אחרי חצי שעה. ואם אני באה עם שי אז חבל למי שיושבת בחוץ אנחנו לעולם לא יוצאים כי שי מתחיל לשחק עם העטים ניירות ועם יגודה. תארי לך שהייתי מגיעה איחור אחרי של 45 דקות ואחכ את?????..... כולן היו הולכות הביתה בלי לראות רופא

סיפור "סיפורי" ביותר...../images/Emo4.gif

אבל אני התלהבתי יותר לראות את שמך ובהזדמנות חגיגית זו אשאל לשלומך ולשלום הילד היפה ביותר שראיתי מעודי (כן , כן...
) . אז נכון , גם רופאים הם בני אדם , אבל הסיפור נשמע לי חלמאי לחלוטין. טוב שלמדינתנו יש עוד כמה יתרונות... תשמרי עליכם. ענת.

אולה *

New member
צחקתי עד דמעות. ../images/Emo6.gif

מקווה שהבחורה לא תצטרך שום רופא נוסף, חי או מת, וההריון יחזיק מעמד.

למעלה