גם רופאים הם בני אדם

מרב.

New member
אכלנו שם-

והדבר היחידי שאני זוכרת זה שהאיצו בנו לסיים ושהלכנו משם עם המיים של הספונג´ה...

matan10

New member
לקפטנית שלנו ../images/Emo50.gif

יש משוטים, הרוח רוח גבית בדיוק במידה הנכונה, יש סירה ... אז קדימה והמון ברכות שהדרך תהיה קצרה ....

אולה *

New member
אוי, כמה חיכיתי להודעה שלך.

נועמיקו, אם המיומנות שלך בזריקות ירדה - אני מוכנה לתת לך כמה שיעורים
אני מאוד מקווה שלא תצטרכי יותר ממחזור אחד. ומחכה בקוצר רוח לתוצאות הטובות. אולה.

מרב.

New member
ייווווו נועם מקסימה שלי-

איך אני מתרגשת... נכון שנורא מפתה לעשות
על הריון טבעי, אבל בינינו- מה זה משנה? ההריון אותו הריון, הבטן תתעגל באותה צורה (הנה ההזדמנות שלך להשמין
) והבכי בלילה בוודאי יהיה אותו בכי. בכלל, מאז שהריתי נראה לי ביזארי לחלוטין שילדים עושים במיטה. הכי טבעי לי זה כששכטר מחזיר לי את הילדים בקשית שקופה
נועם, אני מחכה, מצפה ומתרגשת. לחזור שוב למסלול
אחרי כ"כ הרבה זמן- תרשי לי להשתמש בדימוי שונה מה"חתירה" והסירה שלנו- את הולכת להמריא, גבוה גבוה. אוהבת ומתגעגעת, מרב

דבי&

New member
עדיין עוקבת מרחוק כל יום וכלכך הרבה

זמן מחממת את הגרון בשבילך ומחכה להודעה המיוחלת. אם יש מישהי שמגיע לה להיות אמא בעולם הזה זו את ואני מקווה שהיום הזה קרוב מאי פעם. (דבי של שקד)

נועם היקרה מכל....../images/Emo23.gif

אני שמחה לשמוע שאת מרימה שוב את המשוטים, אני אפילו מוכנה ומזומנה מכל ה-
לחפש ולחפש בשבילך... אפילו הייתי מוכנה להלוות לך את שלי, אבל המשוטים שלי עדיין לא בטוחים כל-כך, פוחדת שהם לא עבורך, כל עוד אני... רוצה כל כך שהפעם יצליח לך, שבעוד 9 חודשים תהיי אמא פורום... אני מאחלת לך חתירה נעימה ובטוחה... אני מחממת את גרוני חזק חזק
לקול הקולולו הלוואי הלוואי אמן
שתמיד תהייה לך ולנועם@בן
ממני מכל ה-
ד.

טביקאט

New member
נועם-

כולנו רוצות לפתוח הודעה על הריון ספונטני (גם אצלי היא מחכה)- אבל מוכנות "להסתפק" בהריון מטיפולים... שמחה לשמוע שעברת כבר את רוב הדרך, שהחסימה הוסרה, הטיפול בדרך הנכון, והכי חשוב- שהשיער משיי ומלא ברק
עכשיו נשאר החלק הקל- הטיפול הקונבנציונאלי... וזה באמת קטן עליך אחרי כל מה ש"עשית לביתך" בשנה האחרונה. אז בעזרת השם, בעזרת הרופאה הסינית, בעזרת כוח הרצון של כולנו פה-הטיפול הזה יביא את המכה! חותרת פה בערפל מאחוריך- טביקאט

קט קט

New member
המוני בהצלחה../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

ואו, ממש שיהיה רק טוב ומוצלח וחתירה נעימה. ראיתי היום בעיתון שמישהו עלה את כל מגדל אייפל באופניים ב-19 דקות - אם הוא יכול, אז בטח גם את. הוא ממש קטן לידך. המון בהצלחה!
קט קט

לילךפ

New member
נועמק´ה נשמה מחזיקה לך את כל ../images/Emo45.gif

שבעולם כי מגיע לך להצליח את צריכה להוות דוגמא לכולנו כי את האמא של
החם הזה ואת חייבת להצליח ואנחנו כמו האפרוחים הקטנים שלך נלך בעיקבותייך אוהבת ומחבקת המון
מי ייתן והאביב יביא לנו צמיחה ופריחה בבטן אמן
לילך

טלי2

New member
מפרש לבן באופק... ../images/Emo57.gif

משוטים? לא יודעת מה זה
, זרקתי את שלי בעליית הגג ואני צריכה לעשות חיפוש יסודי כדי למצוא אותם... בכל אופן, אני כבר רואה את המפרש הלבן שלך באופק, מתקרב כדי לקחת אותך אל מחוז האמהות. אז תאחזי במשוטים המשופשפים שלך, אגרי בתרמיל את כל התקווה והשמחה, את זריקות המרץ לשחלות הישנוניות, ושוטי לך בעזרת האנרגיות הטובות . מתפללת חזק חזק שזה יצליח .
טלי2

להשכרה זוג משוטים משומשים כחדשים

אני יודעת שאת מעדיפה את שלך אבל ליתר בטחון אני מוכנה להשכיר לך את שלי ככה, לגיבוי. תזכרי שאני אזדקק להם בעוד כמה חודשים ולכן את מתבקשת להחזיר אותם במהירות אחרי שהגעת לחוף מבטחים. שמחה לשמוע שאת שוב אין ביזנס. מחכה לרגע שבו אצרח צרחות של שמחה. אני מוכנה שזה יקרה בכל רגע!
ות חנה

עמית@

New member
נועמיקו- מחזיקה לך את ה../images/Emo42.gif שתאיר

לך על הפנים. ונותנת לך
להילחם בפירטים. והמון המון בהצלחה. עמית

לנועם

חתירה נעימה אל עבר חוף מבטחים
מחזיקה לך אצבעות לחתירה קלה ומהירה

עינתפ

New member
איזה קטע נועם, היה לי תור

אליו אתמול יום א´ גם בערב, אבל אילוצי צו 8 שדרור קיבל ביום ה´ השביתו אותנו לטיפול החודש. מקווה שמצאת את המשוטים אתמול, חתירה נעימה ומוצלחת. עינת

למעלה