גם בגן עדן היו נחשים

ביילי_007

New member
מעניין אותי למה? הפלסטינים נהנים...

להתפוצץ? ולמה הפלסטינים מתייחסים אליהם כקדושים מעונים - מה בקוראן רשום שצריך להרוג אנשים? אשמח אם משהו יענה לי...

B.Shokor

New member
ביילי, תאמין לי שהם לא נהנים..

בוודאי שבקוראן לא רשום להרוג אנשים, אבל בקוראן רשום למות למען הדת והמקומות הקדושות ואז נקראים ``שהיד``. שימוש ``מסחרי`` ושימוש בצורה ``לא נכונה`` נתן לאנשים רבים לחשוב כמוך שבקוראן כתוב להרוג אנשים, אבל האמת היא כמו שאמרתי לעיל. שימוש לא נכון כזה לא נמצא רק בדת האיסלאם, אלה בכל הדתות.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

ביילי_007

New member
מעניין למה הנוצרים, יהודים בודהיסטי

הינדים וכו..... לא מתאבדים בפיגועים כמו הערבים, זה נראה המצאה של הערביים. ומעניין אותי למה חילקו סוכריות בהלוויה של אותו מחבל מנתניה..., אולי בגלל שהם שמחים שהוא מת....או בגלל שיודעים שיהיה לו 73 בתולות בגן עדן....בכל מקרה זה רק מוכיח את הפרימטביות של אותם מחבלים שמתאבדים.

B.Shokor

New member
חילוקי סיכריות..

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, כל ``היוצא-דופן`` ממעשי האלימות והמחבלים שאתה רואה זה נקרא שימוש ``מסחרי - ולא נכון`` לדת. זה כן המצאה של אנשים מסריחים

קלייר

New member
המתאבדים/למען המשפחה

לא נהנהים ממות,ואין דת המקדשת מתאבדים,מנצלים את בעית הרעב וחוסר הכסף מציעים להם הרבה כסף-ולמען המשפחה מוכנים למות בשום דת לא מעודדים הרג,גם אצלנו לא חסר המנצלים את הדת למטרתם האישית כדי להשפיע,תזכור את רצח רבין-דין רודף וכ``יוצא באלה אין אדם שאוהב למות אך יש המנצלים את החלשים למען מטרתם ולא כל הערבים מאמינים בהרג חפים מפשע

B.Shokor

New member
כבר אמרנו..

כבר אמרנו שהמטען נמצא ברכבת הראשונה ועל דקלה לקחת את הרכבת בכיוון השני כי בתוכה לא נמצא מטען. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
העיקר תעלו על הרכבת/ומיצאו

את המסילה הנכונה למנוע שהרכבת עם המטען תעבור ביילי חמד להמשיך לקוות למרות הקשיים,

קלייר

New member
חושבת שזה משחק-מי משחק בחיים

הם יקרים מדי לכן צריך לנסות לשבר איתם ,לא מתחתנים איתם מנסים למצוא דרך להציל את החיים

יוסי26.5

New member
עניני רכבת וכיוונים...

עניני רכבת וכיוונים... דיקלה שלום....מה בעצם הבעיה שלך??? אולי תעזבי הפוליטיקה ועניני בטחון...אלה לא בשבילך... את רוצה יעוד שונה בחיים??? תלכי קצת לבית לוינשטיין.... יש שם יהודים,דרוזים,ערבים ועוד ... וחיים בהרמוניה למען שיקום פצועים מכל הסוגים ומכל הכיוונים... ו..תחזרי וספרי לנו אחר כך את חוויותייך...

dikla00

New member
אני אגיד לך מה הבעיה שלי

אני לא רוצה ללכת לבית לוינשטיין כדי לראות שכולם מסתדרים אני רוצה שבבית שלי הכל יהיה בסדר ואחרי זה אני אדאג למקומות אחרים עכשיו אתה מבין מה הבעיה שלי???

B.Shokor

New member
הבעייה שלך שאת לא רוצה..

הבעייה שלך שאת לא רוצה ללכת לבית של לוינשטיין לגור שם וללמוד מהם קצת דו-קיום, לחזור לבית שלך ולבצע את מה שלמדת. לא מותר לנסות<? שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
כולנו רוצים שלום במדינתנו הקטנטונת.

אבל את הנחשים האלה קשה קשה קשה מאוד לתפוס, כי בקיצור כל העם הפלסטיני הוא נחשים! כולם נלחמים על המדינה שלהם, וכולם מוכנים להיות נחשים, ובשבילם המוות זה ההווה שלהם (כי הם חיים איתו 24 שעות בייממה). אני חושב שהפתרון המהיר ביותר הוא אך ורק ``מדינה פלסטינית``. שלך ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
איזו מדינה?

הם יחשבו שבעזרת אלימות הם יקבלו כל דבר! הם רוצים את הבתים שלהם!!!!!!!! הם יגרשו אותך מהבית שלך! יגידו לך שאם לא תתן להם את זה הם יעשו עוד פיגועים הם לא נורמלים צריך להרוג אותם את כולם

קלייר

New member
את כולם דקלה??-לא כולם הורגים

לתפוס את האשמיםשיתנו את הדין ואלה שעושים את הפיגועים לא איכפת להם מהבית שלך או השלום כל רצונם לחבל באפשרות להדברות כדי למשוך אותנו למלחמה כוללת באיזור

למעלה