גם בגן עדן היו נחשים

dikla00

New member
תאמין לי שאת זה אני יודעת טוב מאד

וחוץ מזה אם ניתן להם את השטחים נצטרך לקבור הרבה יותר

קלייר

New member
אך כדי לנסות-לפני שיהיה מאוחר

מי שזה קל -החיים די קשיםויש לשנות נדבר תחילה ,ונקוה שיוביל למעשים כרגע אפילו לא מדברים,יש לעלות על הדרך לשלום לפני שנפספס את הרכבת

קלייר

New member
תנסי לקחת רכבת לכיוון השני

למה תמיד רואה שחורות ,נכון המצב דיי מפחיד ,אך נסי פעם אחת ללכת לכיוון השני ולנסות לחשוב קצת חיובי אולי תצמא הדרך כדי שלא נפחד לצאת לטייל בארצנו,תנסי לקחת רכבת בכיוון השני לעבר השלום והתקוווה

B.Shokor

New member
אממ, אחלה תגובה..

כן באמת דקלה, למה לא לקחת הרכבת בכיוון השני? שלך ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
אתה יודע איך תופסים את הרכבת

של הכיוון השני? עומדים על הפסים מושיטים את היד ומבקשים ממנה לעצור... עכשיו אתה פשוט צריך לחכות שהיא תגיע

קלייר

New member
נכון/אך זה לא עוצר אותך לנסות

להגיע למען מטרה כמו השלום,ולא מפחד לעלות עליה פן תתפוצץ ממשיך ומנסה למרות הקשים על המסילה

ביילי_007

New member
החיים שלי יקרים מידי כדי שאני יקריב

את חיי, בניגוד לפלסטינים. בנוסף כל פעם שאני עולה על קו 5 בת``א או נמצא סנטר אני לא יודע אם אני יחזור...הפחד הזה כבר מלווה אותנו ואותי כבר הרבה, באותו אופן שהפצצה הייתה בנתניה היא הייתה יכולה להיות בדינזוף סנטר שהייתי אתמול פה, או בשוק הכרמל.

B.Shokor

New member
לא חשוב, כי אוליי תמות (חס וחליליה)

בכל רגע, אז כדאי לך לנסות. שלך ב.שוקר מ.הפורום

ביילי_007

New member
שוקר לא אולי, כל אחד ימות מתישהו...

פשוט אני לא רוצה למות בצורה זוועתית באמצע הרחוב... חוץ מזה למה אנו מדברים על מוות?

קלייר

New member
נכון ביילי חמד/החיים יקרים

אני מקווה שלמרות הפחד נמשיך,גם לי ביום הפיצוץ הלב החסיר פעימה בני היה בנתניה אצל חברים,ובני משרת בשטחים ביילי מתוק אני כל הזמן בפחד אך ימשיך לטייל בארצי ולא אתן לחבורת מרצחים למנוע זה ממני

B.Shokor

New member
קלייר, אני מאוד שמח בשבילך

קלייר יקרה, אני מאוד מאוד שמח שהבן-שלך לא נפגע בפיגוע, גם אמא שלי היום הייתה צריכה לנסוע ליירושליים וכעסה מאוד בגלל האירועים של אתמול ולא יכלה לנסוע. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
שוקור יקר/ישמור האל על היקר לנו

כי החיים כה יקרים ,ויש לשמור על המתנה הנפלאה הזו והיתי מאד רוצה להגיד לאמא שלך,שהביאה לעולם בן מאד מיוחד שאני מאד מוכירה ומחבת,המשך כך שוקור יקר,כי בסוף אני מאמינה נראה תוצאות

B.Shokor

New member
אוההה קלייר, את מאוד מעודדה אותי :cool:

ואני אמסור את זה לאמא ;) המון המון תודהההה :cool: שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה