ג'וס והאלוקות

NHHEU

New member
ג'וס והאלוקות

יהודים יקרים אני כבר מספר שנים צופה קבוע בפורום וכמוכם מת על כל הסדרות הגאונות של ג'וס וברצוני לבקש ממכם, מתינות בתאורכם את ג'וס כאלוקים אני יודע שכל היהודים פה מאמינים בה', ויש בעיתיות מסוימת בלקרוא לאדם בשר ודם אלוקים, מבחינת שזה כמעט עבודה זרה, אני כמוכם מאמין שג'וס גאון, ואני יודע שהתיאור הזה מגיע מתוך מקום של צחוק והלצה וללא כונה אמתית אני יודע שה' חנן אותו בגאונות, ומאותו המקום אפשר לקרוא לו "חנון ה'" וכדומה, כל עוד לא פוגעים בשם שמים, אני לא רוצה שהאשכול יהפוך לאשכול ויכוחי על דת מי שרוצה הוכחה לאמיתות התורה , אני יכול להביא 2-3 הוכחות אבל זה לא המטרה ולא המקום, אשרכם, אני מודה לכם על זמנכם

Loves Bitch

New member
מיותר לציין שאתה לא רוצה לפתוח

ויכוח דתי כשאתה פותח הודעה כזאת כי זה בערך הדבר היחיד שזה יכול לעורר. ובמילים של שי. כופר! אול הייל ג'וס!

NHHEU

New member
אני מבין את זה

אבל בכל ניסתי להימנע באמת אי אפשר לעורר תשומת לב לנושא כזה מבלי לפתוח ויכוח על דת אז עשיתי את המינימום עדיף שלא הייתי רושם כלום? בכל זאת זה פורום, ואפשר לעלות פה דעות ובקשות וזה רק החלטה שלכם אם לקבל את דברי או לא תודה שוב

Beyond The Pale

New member
כל הכבוד לך.

בקשה לגיטימית, עשית את המועט שיכולת. יישר כוח! ואתם ממש זונות. חייבים לפגוע בבנאדם שמנסה לדבר אליכם כמו לבני אדם? תגידו שזה לא פורום דתי, תגידו שאתם לא מתכוונים לזה פשוטו כמשמעו, אבל אל תצחקו עליו ותקראו לו כופר אחרי שהוא היה רציני וביקש משהו קרוב לליבו! לא לעניין.

יש לך מספר נקודות מוצא שגויות.

הבעיה הראשונה היא, שכמו שרורי (loves bitch) אמרה - פתיחת שרשור על הנושא הזה תגרור אחריה דיון על הנושא, כי בכל זאת, אתה טוען טענה ומבקש בקשה שלא כולם ואולי רוב חברי הפורום לא מסכימים איתה. הבעיה השנייה היא שאתה יודע שכל היהודים פה מאמינים בה'. אני לא יודע מאיזה חברה באת, לאיזה חברה אתה משייך את עצמך, אבל תצא לשנייה מהבועה. לא כל היהודים כאן מאמינים באלוהים, יכול מאוד להיות שרבים מכאן לא מאמינים בו (בחלק מהמקרים זה בגלל נטיות מיניות שהאדון החנון שלך מתנגד אליהן). לכן אין שום סיבה לחברי פורום שאינם מאמינים באלוהים, ומכאן אינם מתאימים להגדרה שלך, לקרוא לג'וס "חנון ה'" ולא "הקדוש ברוך הוא כפרעליו שיעשה לי ילדים". לעומת זאת, הבקשה שלך כן לגיטימית, שכן אתה מתאר דבר המפריע לך ואתה מבקש שיופסק. אם זה הדבר, אתה צריך לפנות בגוף ראשון - "זה מפריע לי שאתם עושים ככה" ולא "זה מפריע לה' שאתם עושים ככה כי זה כמעט עבודת אלילים". בתור אתאיסט אין לי שום כוונה לא להלל את שמו של ג'וס למען אלוהים, אבל אני כן יכול להבין איך זה מפריע לך ולשקול לא לקרוא לו כך. אבל זה לא מה שאמרת, ובשביל איזשהו אלוהים שנמצא אי שם למעלה אני לא מתכוון לשנות את ההתנהגות שלי. שיהיה לך יום טוב,
עידו.

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo34.gifבקשר לנטיות מיניות../images/Emo34.gif

אין אף דת שמקבלת הומואים, אף דת, חוץ מהג'וסיאיזם... יש כמה כתות שכן מקבלות אבל אנחנו מדברים על אחוזים מאוד קטנים מאוכלוסיית העולם שמאמינים בכל כת ככה שזה לא נחשב דת.

שטויות.

אף אחת משלושת הדתות הגדולות לא מקבלת הומוסקסואליות, אבל זה לא אומר שאין דתות. הבודהיזם, לדוגמה, או הוויקה. (אם אפשר להחשיבה כדת.)

nick at noon

New member
יש זרמים שאין להם בעיה

יש זרמים ביהדות (רפורמית) ובנצרות שמקבלים הומואים. אולי גם באיסלאם אבל לא ששמעתי. זה שכל היהודים המאמינים מאמינים באלוהים לא אומר שהם מסכימים לגבי פירוש חוקיו. ובהחלט יש הרבה מאוד אנשים שמאמינים באלוהים ובכל זאת אין לחהם בעיה עם המיניות שלהם. (זו אומנם דוגמא טיפשית כי היא מהטלביזיה, פשוט ראיתי היום פרק של six feet under ושם יש הומואים שהולכים לכנסיה באופן קבוע)

S h a y 9 9 9

New member
אבל זה הזרם

יש זרם של הומואים נוצרים אבל אין שם סטרייטים זה רק להומואים שלא רוצים להתרחק מהדת (די פאטטי לדעתי האישית אבל מילא)

לא...

יש זרם של הומואים קתולים שרוצים להישאר בקתוליות, אבל בגלל שהיא לא מקבלת אותם כהומואים הקימו תת-זרם של קתוליות, הם סופגים המון ביקורת מכל כיוון, דרך אגב. יש זרמים מאוד גדולים בנצרות וביהדות שמקבלים הומואים, או לפחות לא אומרים שצריך לרצוח את כולם ושזאת מחלת נפש, עדיין אומרים שזה חטא.

לא...

להגיד שנטייה מינית הומוסקסואלית זה חטא זה אומנם לא לקבל במאה אחוז, אבל זה טוב בהרבה מהלגיד שצריך להרוג את כל ההומואים בשם האל.

S h a y 9 9 9

New member
לא

זה כמו בית משפט, יש החלטה ואחרי זה גזר דין- להחליט שהומוסקסואליות היא חטא זה החלטה ואחרי זה מחליטים מה הגזר דין על ה"פשע"- זה יכול להיות אלימות או מוות או סגירה במוסד כמו כלא או בית חולים לחולי נפש או אלף ואחד דברים אבל ברגע שאתה אומר שזה חטא או סטייה זה אומר שאתה לא מקבל את זה

nick at noon

New member
למה פאטתי?

זה כמו לומר שכששחורים הקימו כנסיות כי הם לא יכלו ללכת לכנסיות של לבנים אז הם היו פאטתים. הם האמינו באלוהים והיה להם מספיק שכל להבין שהלבנים לא מדברים בשם אלוהים. אותו דבר מבינים גם הומואים שמאמינים באלוהים. וככל שיעבור זמן יהיו יותר סטרייטים גם יחד עם ההומואים באותם כנסיות.

למעלה