גולדי כנס

גניפר14

New member
גולדי אני ממש לא מבינה אותך מה הסיפור בלהתחיל

עם בחורה אתה עושה מזבוב פיל סתם מנפח דברים יש שפע של נשים כישוריים חברתיים? מה הבעיה הם נרחשים על ידי תירגול תקח לך יום בשבוע וביום הזה תלך לשפת הים ותתחיל כל חמש דקות עם בחורה אחרת אז אחת תירק עליך אחרת תצעק עליך אבל בסופו של דבר תרחוש כישורים חברתיים. הלוואי והייתי אני גבר יש לכם הגברים גן עדן עלי אדמות שפע של נשים יפות ותמיד אתם יכולים לקחת בגיל הפנסיה איזו פרגית שתלטף לכם את האגו. בשביל מה אתה מחכה לגילגול הבא תעשה זאת בגילגול הזה. תתחיל ממחר בבוקר תתחיל לעשות גוג'ינג בבוקר וכל פעם שתראה אחרת עושה גוג'ינג תברך אותה בבוקר טוב אחרי מספר שבועות היא כבר תדע מי זה גולדי וגם היא תברך אותך והנה מצאת לך ידידה או חברה או בת זוג כך תעשה עם מספר נשים בריצתך היומית ומכולם תלקט את זאת שהיא לא גרושה לא זקנה בת גילך ושאין לה שלדים בארון בהצלחה גולדי

goldy

New member
וודאי ממרום גילך אתה יכול לעוץ אחת או שתיים

חסוך לי את 30 השנים הבאות: מה אני עוד לא יודע?

זיקן

New member
מנהל
בבקשה שאל אענה כמיטב יכולתי

ואם תרצה שלא ידעו. אפילו במסר .רק שאל

זיקן

New member
מנהל
תראה.כל פתרון שיוצא לך אתה תידחה על הסף.

ואני אגיד לך את זה עוד פעם . למעשה אמרו לך וזו ג'ניפר, תקנה כלב. והכל יבוא כבר מעצמו. לשם המחשה אתן לך תמונה של הכלב שלי. אין לך מושג כמה כוסיות נידלקו עליו. הוא כבר עשה לי את ה"יומית" לא פעם ..

גניפר14

New member
המשך

תקנה לך כלב זאת השיטה הכי טובה להכיר בחורות כשתרד עם הכלב לעשות את צרכיו נשים כבר יפנו אליך בלי שתרצה זאת כמובן שהכלב הוא מיוחד זן נדיר גזעי או משהו שימשוך את עיניהם של בנות המין השני.

goldy

New member
איזה כיף לך שאת לא צריכה ג'וגינג

יש לי בעיה עם דחיות, לרבות מסיבות שנראות לי לא הגיוניות.

גניפר14

New member
גולדי אתה חופר לעצמך יותר מדיי

תזרום על תעשה מכל דבר סיפור אל תחטט ותמצא סיבות לא לעשות אלא תמצא סיבות כן לעשות בעייה עם דחיות ? כל אדם יש לו פחדים שונים ובעיות עם דחיות שונות אבל באיזשהו שלב צריך לומר אני שם הכל בצד לא מחטט במוח שלי יותר מדיי ומנסה ומנסה ומנסה ומנסה עד שתקבל ביטחון עצמי ולא תצטרך עוד לנסות. אתה מחפש תירוצים איך לא לנסות ואיך לא לעשות והתוצאה שאתה מקבל היא בהתאם למוטיבציה שלך השואפת לאפס. אמרתי לך קנ ה לך כלב ותראה איך זה עובד פלאים בנות יגשו אליך ותוכל לפתח שיחה.

למה לקנות אם אפשר לאמץ?

יש אלפי כלבים עזובים בכלביות העירוניות שרק מחכים שיאמצו אותם. במצב הזה, קניית כלב גזעי היא עוול גדול. אבל אם הגולדי הזה שונא בעלי חיים זו כבר בעיה אחרת.

גניפר14

New member
נכון צודקת לאמץ

אני מצאתי כלבה ברחוב ואימצתי אותה עד היום כמו כן חתולה בקיצור גן חיות חסר לי רק גירפה ופיל ואולי גולדי אחד.

wish2

New member
פנומן חזרת לעצמך

הרבה זמן לא הברקת ככה . כי מה באמת הסיכוי שגולדי כבר עבר את כל הילדות סרבניות שהפכו לנשים גרושות פלוס פלוס פלוס . המשפט המסכם שלך בכלל יצא ענק . גולדי יורה גבוה גבוה , לא יורה אלה מנסה לירות .אני לא אומרת לו לא לשאוף לשלמות , רק לעצור בצד מידי פעם ולראות אולי יש בחורה לא מושלמת עם לב ענקי שתאהב אותי כי הוא פאקינג גולדי .

xcalibur

New member
ווישית...שוב פעם עישנת?

"אתה גולדי שחצן"? את על קראק תגידי לי? ממתי חוסר בטחון משווע ושחצנות הולכים יד ביד?

xcalibur

New member
טוב, נו מה? גם אני אצטרך להפסיק לקרוא אותך?

צביעות, בורות, גזענות, טיפשות, הרג אותנו רבאק, כמה עוד אפשר?

אחרי שהזלת עלי ריר במסנג'ר

נראה לך שתחזיק מעמד בלא לקרוא אותי? והתכונות שציינת מתלבשות עליך בול

wish2

New member
שדונית

הכי לא בוגר ולא נחמד זה להכניס משהו שהיה ביניכם לפורום . וזה גם לא מעניין . ואני מכירה את גיל ואין לו אף אחת מהתכונות האלה .

xcalibur

New member
היא חיה בלה לה לנד, עזבי אותך

"להזיל ריר" - הגזמה פרועה. הייתי יכול לעשות פה אאוטינג על כול מה שבאמת אירע מאחורי הקלעים רק על מנת לסתום לה את הפה אחת ולתמיד. אבל אני סיימתי להשקיע אנרגיות בדיוני סרק איתה.

אל תאיים, גם אני יכולה לעשות לך אאוטינג

ומילה לוויש - בתור חברה שלו את ממש לא אובייקטיבית.

למעלה