גולדי כנס

wish2

New member
גילוש

אתה היחיד שיכול להאשים אותי בקראק ולצאת נקי . וסתם לידי הטיולים לשם אף פעם לא עיניינו אותי ... ותידע לך כמה שאני חושבת על זה גולדי שחצן . הוא שולל נשים על פארש, הוא מבקר אותן .

goldy

New member
כן אני הבררן...

לא מישהי שדוחה אותי מסיבת "כי אני יכולה לשחק בביקוש" ו\או "סתם בא לי להגיד לו לא".

xcalibur

New member
הוא שולל נשים עם ילד ביג דיל

גם 90 אחוז מהגברים הרווקים בכוכב הזה. זה אומר שכולם שחצנים? איפה הקשר בין מחט לתחת?

wish2

New member
מה הקשר ??.? , אני יגיד לך מה הקשר

ופנומן נשבעת לך אם אתה מתקן אותי תחבירית אני שולחת מישהו לפוצץ לך את כל הצנרת בבית הצפוני שלך . הגולדי הזה שכל הזמן אנחנו מנסים לעזור לו ואיכשהו למרות הגיחוך שבדבר הוא גם הצליח להיכנס קצת לליבנו. הגולדי הזה צוחק על כולנו . שומע אקס נער הליווי הראשון של ג'ני ????.? הוא צוחק עלי ועליך ועל פנומן ועל יזקן ועל כולםםםםםםםםםםםםםם. הוא מיסכן כי אין לא ניסיון . הוא מיסכן כי לא יורקות עליו . הוא מיסכן כי נמאס לו לקבל סירובים . אולי הוא לא מיסכן ? אולי הוא נהנה מהמיסכנות שלו כמו שאני נהניתי בגיל 14 לבכות על המזדיין הראשון ששבר לי את הלב ולשמוע אייר סופליי שהיום אני מקיאה על המוזיקה שלהם . בוא נישאל אותו לכמה בנות הוא סירב . כמה נשים הוא פסל בגלל שלא עמדו בקריטריונים שלו . החיים זה פאקינג פשרה אז שיתפשר על מישהי לפחות לחודשיים רק כדי להרים את הכאילו חוסר ביטחון שלו .

goldy

New member
וואו אני כזה מזוכיסט!../images/Emo247.gif

אני נהנה רק לאונן בלי לדעת איך מרגיש לחדור. אני נהנה לראות רק פורנו, במקום לראות מישהיא ערומה בעיניים שלי. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש להתנשק. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש להתמזמז. אני נהנה לא לדעת מה זה דייט. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש לקנות משהו למישהיא בזמן שאני חושב רק עליה. אני נהנה לראות את כולם אוהבים ואותי להישאר לבד. בטח אני נהנה לשמוע לבד את אוסף השירים הכי רומנטיים שאני מסוגל לדמיין, עד שנמאס לי. אולי אוכל להתפרנס מהעברת שיעורים לחובבי BDSM. מה זה סירוב? מישהיא משקיעה בחיוכה אליי ואני לא יודע מה לעשות עם זה? מישהיא טורחת להבחין בקיומי עד כדי התחלת שיחה מצידה(!!), ואני בטוח לגמרי שהיא עושה זאת אך ורק כי כל שאר הגברים אמרו לה לא? מחוץ לאינטרנט אין לי דרישות: כל עוד אני לא חושב שהיא מתפשרת עליי אז סבבה. את וודאי מבינה שזה עוד לא קרה. פעם מישהיא אשכרה התחילה איתי - לא הצלחתי להבין איפה הקץ'. אחרי שניים-שלושה משפטים פיתאום אני שם לב לטבעת אירוסין!!!!!!!! קיבינימאט למה את פונה אליי אם את כבר יודעת עם מי ומתי תתחתני?! אישה מתחת ל38 לא מסוגלת להבין מה זה כשהיחס אליה לא-מובטח: כשהיא זו שצריכה לרדוף אחרי גברים במקום שברור מאליו שיגשו אליה רק כי היא קיימת.

wish2

New member
גולדי חמוד אני חייבת לשתף אותך במשהו

גמלה בליבי החלטה לעשות משהו טוב . ידיד שלי אמר שיש איזה מקום בתלב אביב שיש שם חיות נטושות אבל מטופלות טוב . אני שוקלת לאמץ לי אחת , בכל אופן אני אתן קפיצה לשם בשבת בבוקר . ברור לי מה יהיה השם שאתן לניבחר שלי . אין לך בעיה עם זה נכון? ועכשיו לעיניינינו . אם אני מסכמת את כל מה שכתבת . למעשה אין לך בעיה אמיתית להשיג נשים , יש לך בעיה לבחור מביניהן . אם בא לך להקשיב לי ואתה לא סתם נכנסת לי לפה ללב על פארש . אז קח לך את הסופשבוע במוזה אחרת . אל תבוא מעמדת המיסכן שרק גרושות בגיל 40 רוצות בו . קח את גישת זה שלא איכפת לו והוא רק רוצה להשיג אישה ולא משנה איזו . אל תיקח מקרים פרטניים ותהפוך אותן לכלל. וגם מה הקטע שלך סתם לעשות מישהי שבודד לה ורק לה בחורף הזה . הרבה יותר נעים להירגע עם חום גוף מאשר עם מקלדת קפואה ומסך מפלצתי .

goldy

New member
למה לך חיה?

את יכולה לקבל את הדבר האמיתי
, חדש מהניילונים
. כן, יש לי בעיה לבחור: גבר שאינו אלפא = ערירית מעל 38.

xcalibur

New member
הייתי בטוח שאת יותר אינטיליגנטית מזה

אנחנו מדברים על גבי עוד מעט בשנות ה-30 שלו שמעולם לא היה בקשר עם בחורה. את מקשיבה לעצמך תגידי לי? מזה ממה הוא יהינה? ממה? מלדעת שמעולם ואולי לעולם לא תהיה לו מישהי? שהוא עלול להישאר גלמוד לשארית חייו? שהוא יביא ביד עד יומו האחרון? בתור אחד שיחסית פרח מאוחר בחיים האלה אני יכול להגיד לך שזה כמו סלע שישב לך על הלב לכול מקום אליו אתה הולך. לנסות להעביר שיחה בכול פעם שהחבר'ה מדברים על זיונים, לסובב בכוח את הראש כול פעם שזוג מחובק עובר לידך ברחוב, לחטוף הטפות וזיוני שכל מקרובי משפחה ולגלות שהחברים הכי טובים שלך בכלל חושבים שאתה הומו - זה הרבה יותר קשה מנשוא ממה שנדמה לך. אז במקום להטיף ולשפוט, תני לו קצת ספייס ואויר לנשימה. האמני לי שמגיע לו.

גניפר14

New member
אז אולי גם וגם?

יכול להיות שגולדי לא יודע מה זה סרוגייט? אולי הוא יסכים לזה וזו תהיה נקודת הפתיחה שלו.

אולי טיפול משולב יכול לעזור לו

אבל הצלחת הטיפול תלויה רק בו. אם ההפרעה עמוקה ופתולוגית מדי, אז כנראה שזה אבוד.

goldy

New member
הלוואי תגיעי ערירית לגיל 38../images/Emo256.gif

ואז תגלי מזה כשהביקוש לא מובטח, והסיכוי הכי טוב שלך זה בנק זרע.

סורי, אני לא קהל היעד לאיחולים שלך

מעולם לא רציתי להשריץ. אבל בוא לא נסטה מהנושא, טוב? מומלץ שתבדוק דרך קופת החולים שלך טיפול מסובסד, במידה וטיפול פרטי יקר לך מדי.

גניפר14

New member
אדון גולדי הנחמד

עדיף להביא ילדים מבנק הזרע מאשר לא להביא בכלל כשהיא תגיע לגיל 38 יהיו לה ילדים מבנק הזרע ילדים יפים ומוצלחים כי הם יהיו בעלי עיניים תכולות מאיזה פרופסור למדעי האטום ויהיו חכמים יותר מילדים רגילים כי בבנק הזרע אפשר לבחור מה שרוצים לעומתך שתגיע לגיל 38 ולך לא יהיו ילדים בכלל כי אתה מתוסבך לאלללה עם נשים כך שלנשים יש אופציות רבות להביא ילדים לגבר קשה להביא ילדים מאם פונדקאית זה שונה בגדול לנו הזרע זמין.

פנומן 72

New member
בדיוק ...

... הפוך ! לעולם מסריח כמו שלנו יותר טוב לא להביא ילדים, לא עם עיניים כחולות ולא עם רעמת שיער בלונדינית. רצוי לסיים את הקדנציה העלובה שלנו בעולם הזה ולהתאדות מכאן. ממילא עם כל הסימנים, עוד שנתיים בדיוק לא תישאר על כדור הארץ נפש חיה.

למעלה