וואו אני כזה מזוכיסט!../images/Emo247.gif
אני נהנה רק לאונן בלי לדעת איך מרגיש לחדור. אני נהנה לראות רק פורנו, במקום לראות מישהיא ערומה בעיניים שלי. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש להתנשק. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש להתמזמז. אני נהנה לא לדעת מה זה דייט. אני נהנה לא לדעת איך מרגיש לקנות משהו למישהיא בזמן שאני חושב רק עליה. אני נהנה לראות את כולם אוהבים ואותי להישאר לבד. בטח אני נהנה לשמוע לבד את אוסף השירים הכי רומנטיים שאני מסוגל לדמיין, עד שנמאס לי. אולי אוכל להתפרנס מהעברת שיעורים לחובבי BDSM. מה זה סירוב? מישהיא משקיעה בחיוכה אליי ואני לא יודע מה לעשות עם זה? מישהיא טורחת להבחין בקיומי עד כדי התחלת שיחה מצידה(!!), ואני בטוח לגמרי שהיא עושה זאת אך ורק כי כל שאר הגברים אמרו לה לא? מחוץ לאינטרנט אין לי דרישות: כל עוד אני לא חושב שהיא מתפשרת עליי אז סבבה. את וודאי מבינה שזה עוד לא קרה. פעם מישהיא אשכרה התחילה איתי - לא הצלחתי להבין איפה הקץ'. אחרי שניים-שלושה משפטים פיתאום אני שם לב לטבעת אירוסין!!!!!!!! קיבינימאט למה את פונה אליי אם את כבר יודעת עם מי ומתי תתחתני?! אישה מתחת ל38 לא מסוגלת להבין מה זה כשהיחס אליה לא-מובטח: כשהיא זו שצריכה לרדוף אחרי גברים במקום שברור מאליו שיגשו אליה רק כי היא קיימת.