חשיבה לא רציונלית
אתה לא מפרש חיוך, אתה זורם איתו. אם היא מחייכת אתה נהיה חביב אליה, לא במטרה לטרוף אותה. חיוך זה לא הזמנה לסקס. אם אתה נחמד, תן לה להתנחמד אליך. במקום למשוך בחוטים תן לה למשוך בעצמה. היתה לי שכנה פעם שתמיד כשהיתה יוצאת מהבית ורואה אותי היתה מחייכת אלי ואני הייתי מחייך אליה. אלוהים עדי כמה שרציתי "לפייס" אותה, אבל יכול להיות שהיא סתם היתה טיפוס מאוד נחמד. והיא בהחלט היתה נחמדה. אם לא הייתי תפוס גם אז, הייתי מוצא סיבה לדבר איתה. וכשכבר מצאתי את הסיטואציה לדבר איתה גם היה על מה: ססעמק איזה חם/קר היום, אי אפשר לעשות כלום, איזה יום מטורף היה לי היום, מכבי שוב הפסידה בלה בלה בלה. אם היא זורמת עם השיחה אני עובר ישר לקטע החשוב - בא לך להיפגש בערב נדבר קצת ? הקפה עלי. או היין. מה שבראש שלך. מה כ"כ קשה פה אלוהים ישמור ?? אתה לא פחות טוב מאחרים אבל נוח לך במשבצת הזו לחשוב שהן מעדיפות אחרים. אספר לך עוד משהו. במשך תקופה ארוכה הייתי ממורמר מזה שבחורות לא מחייכות אלי - עד ליום שהתחלתי אני לחייך אליהן ומאז הן מחייכות אלי. זה מאוד מאוד פשוט. אז למה אני עם הסינית ? כי הבנתי שתאכלס רוב הישראליות מחפשות את מה שאין לי באמת. לא כסף. לא השכלה. אני גם די מכוער. אז הייתי יכול למצוא בחורה ישראלית ותאמין לי שהחברות שהיו לי היית מרטיב רק מלראות אותן, אבל עובדה שזה לא הגיע לשום מקום ואני לא טיפוס שמסוגל לזיין ולהגיד - מה אכפת לי - העיקר הזיון. אני יותר פראקטי, רומנטי, אוהב להשקיע ולהתפתח עם בת הזוג. ובמקרה הזה רק עם בחורה סינית או אסיאתית שיכולה לתת לי את הקרקע להתפתח - יכולתי להגיע לזה ...