גולדי כנס

פנומן 72

New member
אבל למה זונות למה ?

למה להשתמש בשפת ביבים של חסר המוח בשם מרטין ? גל גדות היא זונה ? שרה מישל גלר זונה ? שירלי אפלבי זונה ? יש שם כמה זונות אבל לא כולן. ממש לא.

פנומן 72

New member
אם אפשר מילה על גולדי ...

קודם כל, הוא לא מדבר מתוך ואקום. הדברים שלו נכוחים אם כי מאוד מוקצנים. למשל, הוא קובל על כך שאישה גרושה היא מוצר נחות וזה דבר נורא להגיד. מה שכן בעייתי הוא - אם ניסית להתחיל עם מישהי כשהיתה רווקה חביבה בת 24 והיא סרבה ואז היא חוזרת בת 37 עם שני ילדים ומוכנה - אז זה מעיד על חוסר תום-לב מצידה. אלא שגולדי, כמו שרק הוא יודע, הוא מכניס את כולן למיקשה אחת (ואפילו אני מתקשה לעשות את זה) - וטוען שכווווווווווווווווווווווווווווווווווולן יסרבו לו ברווקותן וכווווווווווווווווווווווווווווווווולן תחזורנה על ארבע כשייתגרשו ויישאו ילדים. זה כמובן מצוץ והזוי כפי שרק גולדי יכול להיות. אני יכול להעיד על עצמי שאני מכיר לא מעט נשים שהייתי שמח להיות בן הזוג שלהן אפילו שיש להן ילדים. הן פשוט נשים כ"כ טובות (שלא לדבר על זה שהן סקסיות בטירוף) - שלמי אכפת מהילדים שלה. גולדי פשוט אוהב לירות גבוה, וזה מעצבן לגלות שהמטרה תלויה קצת יותר למטה והוא מפספס כל הזמן. בעסה לו.

goldy

New member
../images/Emo12.gif מראה או לא מראה

תן לי כמה שעות להרגע מההלם אני חוזר אלייך. נ.ב "מה שכן בעייתי הוא - אם ניסית להתחיל עם מישהי כשהיתה רווקה חביבה בת 24 והיא סרבה ואז היא חוזרת בת 37 עם שני ילדים ומוכנה - אז זה מעיד על חוסר תום-לב מצידה." __סוף-סוף אתה מתחיל להבין אותי.

פנומן 72

New member
אמרתי לך פעם

אני הייתי שם, איפה שאתה היום. ההבדל הוא שראיתי את המציאות כמו שהיא באמת. ואתה רואה תמונה מאוד מאוד מעוותת של המציאות.

goldy

New member
הקדש לכך רשומה-שתיים

באופן שאני אצליח להבין. אולי אלמד משהו.

פנומן 72

New member
לא צריך רשומה

אני גם לא יכול לסתור את דבריך. בן אדם שלוקח סמים רואה את העולם בצבעים יותר עמוקים מאשר רואה האדם שלא לוקח סמים. אז בשביל המסומם - זו המציאות. כמו שאמרתי פעם - בשביל האמֵבָּה - השלולית זה הדבר הכי עמוק שיש ואין עולם מחוצה לה. אתה תוכל ללמוד דברים אחרים רק כשתשתכנע שמה שאתה יודע זה לא נכון. - ואת זה אני חושב כבר פירטתי...

goldy

New member
כל יום אני לומד שכל מה שאני יודע לא נכון בכלל

אתה קורא לי אמבה מסטולית? זבל.

אני אנסה לאסביר לך איפה אתה טועה.

וזה באמת הכל עניין של גישה. קבל חפירה ונבירה: אתה ופנומן החלטתם שיש איזשהו "חוסר תום לב" (סחה..) כשמישהי לא רוצה אותך כשהיא בתולה צחה, ושמחה בחברתך כשהיא קשישה עם 10 ילדים. שניכם כמובן מקשקשים, רק שבניגוד לפנומן - התחושה הזאת משפיעה עליך וגורמת לך נזק. ואני אסביר - כולנו בוחרים בין האלטרנטיבות שיש לנו. אין פה עניין של חוסר תום לב. ככה גם אני ואתה מתנהגים. זה הגיוני בעיני שבחורה בת 27 לא תרצה היום מישהו, וכשהיא תהיה בת 37 - הוא כן יתאים לה. מה החוסר תום לב כאן - לא ברור לי. נסיבות שונות גורמות להעדפות שונות וזה סופר לגיטימי. גם כשהיית חייל משוחרר והסכמת בטובך לעבוד בתחנת דלק (או כל מועדפת אחרת), בשעה שברגע שהפכת לכירורג מומחה - זה כבר לא מתאים לך. זה שינוי בנסיבות (שינוי לטובה במקרה הזה), שינוי באלטרנטיבות - ולכן עושים את הבחירה הכי טובה לך. באותו אופן, למשל, הגיעו לארץ רופאים מברה"מ (בתחילת שנות ה-90). איש מהם לא היה מוכן לעבוד בניקיון בארץ הולדתו, ואני בטוח שחלקם גם זילזל בעבודה כזו. כשהגיעו לכאן - מצאו את עצמם לא מעט בנסיבות שונות, האלטרנטיבות שונות - ונאלצו לבחור גם בעבודות כאלה. ואגב, בחירה בין אלטרנטיבות - היא לא בהכרח "פשרה" מבאסת. כל החיים שלנו הם כאלה, וההחלטה אם הם "פשרה מבאסת" היא בחירה שלך. חוסר תום לב? ולבעיה שלך. כל הסיפור הזה שבחורה מסויימת תרצה אותך כשהיא "גרושה עם 3 ילדים" כל-כך מרגיז אותך, שאתה עוסק בזה במקום להבין איך להפוך לאלטרנטיבה טובה לרווקות כבר היום . אתה מטעין את עצמך, מרעיל את עצמך, כבר לא רואה בחורה מול העיניים - אלא "חסרת תום לב" שעוד תרוץ על ארבע בעתיד. הכלבה. זו גישה שבולמת אותך. אתה לא צריך לשפר הופעה (אתה יודע.. אולי בקטנה..), לא צריך להתחיל לעשן ולא ללכת לקורס לבעילה-בעמידה-בשירותים-בשלושים- שניות. אתה צריך להפסיק להתרגש מסירוב של בחורות- אתה לא תהיה הראשון ולא האחרון שזה קורה לו. והכי חשוב - אתה צריך להפסיק לכעוס על בחורות שמסרבות לאדם כעוס. תפסיק להיות כעוס ותראה שלפחות לחלקן תיעלם הסיבה לסרב. נשמע הגיוני או שסתם אני מבלבל לך את המוח?

goldy

New member
אני לא כועס, אני מדוכא

כשהייתי שמח וחייכן זה לא עזר, וכשאני מדוכא ועצוב זה לא עוזר. אני כבר לא יודע מה יכול לעזור, לא משנה מה אני חושב בסופו של דבר אני מבין שזה לא זה: לא מתאים לה. צריך לתפוס אותה במצב רוח מסויים מאוד, ולעשות מעשה מסויים מאוד, ובנוסף להחזיק אצבעות. קיבינימאט זול יותר לחיות לבד. אתה לא יכול לחפור לי: תמיד יש לי סבלנות לקרוא הכל. השאלה היא איך מי שלא מתאים לסביבתו יכול למשוך אליו את מי שהוא רוצה, בלי לקבל פוזות? ושזה יהיה משהו שעובד במקרה הפרטי שלי, שאני יודע שאני ניסיתי אותו וזה עבד לי עד כדי כך שהיא רוצה להמשיך להיות איתי.

שכה יהיה לי טוב.

לא הבנתי את השאלה. אבל אם הבנתי אותך נכון - אתה גם ממורמר על זה שאותן נשים יבחרו בסוף מישהו כ"אבא" ולא כ"גבר", וגם על זה אין לך על מה להתמרמר. זה ככה תמיד. נדמה לי שכל הנשים בסופו של דבר נמשכות למישהו שבמודע או שלא במודע יכול להיות "אבא טוב" לילדים שלהן. לא סתם נשים נמשכות לגברים חתיכים/חכמים/חזקים וכו' - הגנים טובים והם מספקים את "תחשות הבטחון" הנדרשת להן ולצאצאים. כל זה מתורגם במוחן המורכב לחמימות נעימה בשיפולי הבטן. הן קוראות לזה חרמנות. אבל בסוף זה כנראה "מצאתי אבא טוב". גבר ממורמר, שבוז וכעוס - לא מביא את התחושה הזאת - ולכן הן לא מוצאות בך עניין. כתוצאה מזה אתה נשבז שבעתיים - והגלגל הזה מזין את עצמו ואתה לא יוצא מזה. בקימור - אתה היחיד שיכול לשבור את הרוטינה הזאת. ועוד שביזות זה לא נראה הכיוון.

goldy

New member
חשבתי שאתה מכיר חשיבה גברית טוב לפחות כמוני

גברים מתמקדים שוב ושוב באותו קו מחשבה, ואז כשאין יותר במה להתמקד הם מקבלים דיכאון (ספירלה כלפי פנים, כמופיע בסרט "עיר אפלה")

goldy

New member
אולי אחליף העדפה מינית באותה הזדמנות../images/Emo93.gif

wish2

New member
זה פשוט מאוד גולדי

אל תסנן , אתה גבר צעיר , אתה יכול לצאת להרבה דייטים . בסוף משהי יתפוס , אם תפתח את עצמך מישהי מקסימה תיפול . אני מבטיחה לך .

goldy

New member
כיתבי לי את דעתך:../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

1) מישהיא שכבר אין לה שיער, אין לה שיניים, עיניים צהובות ממש, צריכה מונית מהמיטה לשירותים, קול של מגרסה, לא הורידה גרם מאז התחילה לעשן אבל עדיין חושבת שסיגריה זה דיאטה. 2) מישהיא יפה, נחמדה, מחייכת, טורחת להתייחס אליי; ואז אני מגלה שהיא עושה זאת אך ורק כי היא רוצה עזרה בגידול הילד של מר "דפוק וזרוק": אילו לא היה לה ילד לא הייתה רואה אותי. 3) נשים סטרייטיות שנראות בסדר, ללא ילדים, שטורחות להתייחס אליי. ואז אני מגלה שהיא וולגרית: התנהגותה אינה נשית. או מישהיא עם תגובות מפגרות שאני לא יכול להחליק, או גרוע מזה אלימה(!!). "בסוף משהי יתפוס , אם תפתח את עצמך מישהי מקסימה תיפול ." __ראיתי אחת בפייסבוק, הצטלמה עם האורגן שלה. שאלתי אותה "מה את אוהבת לנגן?" תגובתה: "אנחנו מכירים?!?!". ראיתי אחרת בפייסבוק, הצטלמה עם הספרים שלה. שאלתי אותה "מה את אוהבת לקרוא?" ומאז לא שמעתי ממנה. וכך הלאה וכך הלאה. עשיתי את זה כי קראתי טיפ שנשים רוצות שיתייחסו לתמונות שלהן, כנראה שזה תקף רק לאתרי היכרויות. גם את זה עשיתי, אבל בסופו של דבר הן מנתקות את הקשר מיוזמתן, גם כשהן כותבות שהן מעוניינות ב"long distance pan pals". תגידי: אם אפרסם מודעה בסיגנון "דרושה משוחררת טריה לטיול בתאילנד על חשבוני" זה יעזור, או שגם אז ידחו אותי? אם היא תסכים, היא תנטוש אותי באמצע הטיול?

פנומן 72

New member
בנוגע לסעיף 2

מאיפה אתה בטוח שאם לא היה לה ילד אזי לא היתה מתייחסת אליך ? אתם נפגשתם לפני שהתחתנה והיא דחתה אותך ? לא שאני ידוע כחובב נשים ישראליות אבל תשמע, הקיצוניות שלך זה משהו שאני אפילו מתקשה להשלים איתה...

goldy

New member
תגיד לי איפה אתה גר אני יעבור לגור שם

אולי דעתי תשתנה. אני נראה "אבא": אחד שכיף לשבת איתו בשקט, רגוע, מישהוא להתיישב איתו אחרי שהיא מסיימת לחגוג.

פנומן 72

New member
אני לא גר במאדים

הבחורות פה הן אותו זבל שאתה פוגש אצלך. ותהיה בטוח שלא התלאביביות המציאו את הפוזה וההתנשאות. בחורות מחיפה והקריות (שכידוע הבחורות הכי יפות בארץ) יודעות לשחק בביקוש - אבל זה פועל לרעתן - כי איכשהו חלקן הגדול מאוד נופל על הקקות שמשאיר אותן עם לב שבור וכוס פעור. זו זכותן המלאה. אלא שאתה לא יכול לשפוט אף אחת שמעולם לא פגשת באופן פרטני. כי אם היא גרושה+++ ומתחילה איתך אתה לא יכול לדעת אם לא היתה רוצה להיות שם גם לפני. הבעיה היא שאתה מראש מגדיר אותה ש"אם היא פונה אלי אז זה בטוח רק כי היא גרושה+++". אמרתי לך כבר, ראיית העולם שלך מעוותת בטירוף. חוץ מזה שאם אתה מחפש רק בחורות גבוהות, אז יש לך Fetish רציני שצריך להחלים ממנו. מילא לפסול מישהי בגלל גיבנת ויבלת גדולה על האף - אבל על גובה ???

goldy

New member
1.60 באמת נמוך לי מידיי

"יודעות לשחק בביקוש - אבל זה פועל לרעתן - כי איכשהו חלקן הגדול מאוד נופל על הקקות שמשאיר אותן עם לב שבור וכוס פעור." __זאת פרשנות שלך: אישה עושה את מה שמרגיש לה נכון, לא את מה שהגיוני לדעת גברים. אז מה אם אני רוצה להיות שם לפני: זה לא אומר שמרגיש לה נכון להיות איתי כשעוד אין לה "מטען".

למעלה