כיתבי לי את דעתך:../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
1) מישהיא שכבר אין לה שיער, אין לה שיניים, עיניים צהובות ממש, צריכה מונית מהמיטה לשירותים, קול של מגרסה, לא הורידה גרם מאז התחילה לעשן אבל עדיין חושבת שסיגריה זה דיאטה. 2) מישהיא יפה, נחמדה, מחייכת, טורחת להתייחס אליי; ואז אני מגלה שהיא עושה זאת אך ורק כי היא רוצה עזרה בגידול הילד של מר "דפוק וזרוק": אילו לא היה לה ילד לא הייתה רואה אותי. 3) נשים סטרייטיות שנראות בסדר, ללא ילדים, שטורחות להתייחס אליי. ואז אני מגלה שהיא וולגרית: התנהגותה אינה נשית. או מישהיא עם תגובות מפגרות שאני לא יכול להחליק, או גרוע מזה אלימה(!!). "בסוף משהי יתפוס , אם תפתח את עצמך מישהי מקסימה תיפול ." __ראיתי אחת בפייסבוק, הצטלמה עם האורגן שלה. שאלתי אותה "מה את אוהבת לנגן?" תגובתה: "אנחנו מכירים?!?!". ראיתי אחרת בפייסבוק, הצטלמה עם הספרים שלה. שאלתי אותה "מה את אוהבת לקרוא?" ומאז לא שמעתי ממנה. וכך הלאה וכך הלאה. עשיתי את זה כי קראתי טיפ שנשים רוצות שיתייחסו לתמונות שלהן, כנראה שזה תקף רק לאתרי היכרויות. גם את זה עשיתי, אבל בסופו של דבר הן מנתקות את הקשר מיוזמתן, גם כשהן כותבות שהן מעוניינות ב"long distance pan pals". תגידי: אם אפרסם מודעה בסיגנון "דרושה משוחררת טריה לטיול בתאילנד על חשבוני" זה יעזור, או שגם אז ידחו אותי? אם היא תסכים, היא תנטוש אותי באמצע הטיול?