גולדי כנס

גניפר14

New member
נכון אי אפשר לדעת היא עוד עלולה לזרוק עליך מט

מטבוחה וזה לא נעים ולכן עדיף להתעסק עם אשכנזיה כי לכל הפחות היא תזרוק עליך איזה גפילטע וזה לא מלכלך כמו מטבוחה

מצד שני, ייאמר לזכותן של אחיותינו

בנות מרוקו, שהן יודעות להתנצל היטב על זריקת המטבוחה. בעוד שאחיותינו חיוורות העכוז משאירות אותך להתבוסס בגפילטעך ולחשוב על הספה בסלון מה לא עשית נכון.

wish2

New member
ילד טיפש

לוקח 4 שעות להכין מטבוחה.באמת נראה לך שתקבל אחת לפנים.? אני אומנם לא נראית כמו אחת שיכולה לפגוע במישהו אבל אם תעצבן אותי מספיק חזק תקבל . 1.63 של עצבים.ואני אשתמש בידים.

wish2

New member
מה??? מה רציתי לצרף שם ?

לא יודעת מה קורא לי בזמן האחרון . קודם בלדנים ועכשיו זה . נראה לי יש לי פעילות על טיבעית במחשב. אל תהיו עצובים מידי אם אני אעלם .

wish2

New member
פנומן אולי אני בעלת אישיות דפוקה

אבל עם עור פנים כמעט מושלם .חוץ משתי גומות חן שכידוע הן סוג של פאק בשריר ולפעמים הן הורסות לי פוזות רציניות . חחח תקשיב , שהייתי קטנה חשבתי שמישהו עשה לי בכוונה חור בפנים .

פנומן 72

New member
אישיות דפוקה ? הכל יחסי מותק

אני יכול למנות לפחות 10 גולשים מפורום זה - שהאישיות שלך לעומתם היא יותר ממושלמת...

wish2

New member
לך על זה

אני ממתינה לראות את הדירוג ואת הפרשנות השנונה שלך . הרבה יותר מעניין מהדירוג של הזונות המרוטשות פגמים ששמת לנו . תשתדל עוד היום יש לי הרגשה שאני יודעת מי במקום הראשון ...

פנומן 72

New member
זונות מרוטשות פגמים ? WTHAYTA

איזה זונות מרוטשות פגמים .?? מי במקום הראשון כולם יודעים כולל היא עצמה. ... חחחחחחחחח

wish2

New member
פנומן

מעיתונאי ותיק אני מצפה לאובייקטיביות . ותכין רשימה מסודרת .

פנומן 72

New member
תעזבי אותי בכבוד שלך

את יודעת שאת לא הכי מתוסבכת פה, בחיאת רבאק. את אפילו לא מצליחה למשוך אש כמו פעם. יש פה כאלה שלקרוא להן נעל עושה עמן חסד. חוץ מזה שבסופ"ש הזה אני רוצה לגמור את פרויקט 100 היהודיות החמות לפני שהן תתקררנה לי. 40 שעות רק לסדר אותן לפי סדר. סססעמק איזה פרויקט מעפאן

wish2

New member
חחח

אני אף פעם לא אמרתי שאני מתוסבכת . קצת מפוצלת זה הכל . תמשיך עם רשימת הזונות שלך . והאמת שבראש הרשימה שלי עומד גבר ולא אישה .

קדימה. תפרקי.

כרגע מאוד חשוב לא להפריע לפנומן שעמל על הפרוייקט הכה חיוני לנשמתו של העם היהודי. אנחנו ממתינים לרשימה שלך. (הערה - לדעתי כל חמשת המקומות הראשונים ברשימה צריכות להיות משוריינות לנשים)

למעלה