גולדי כנס

גניפר14

New member
וואו אני לא מאמינה אתה האדם האחרון שהייתי

חושבת שהוא פסימיסט אתה זה שכותב בהומור כאן בפורום ומעלה תמונות של כוסיות יוצא עם פרגית. לא מסתדר לי עם הטיעון שלך שראוי לסיים את הקדנציה העלובה שלנו מה אתה בן 80 ? עוד שנתיים זה המון זמן אתה יודע מה אני יכולה להספיק בשנתיים? אם האינדיקציה שלך היתה נכונה אז כבר היום הייתי עורכת רשימת הספק ןברשימה היו מפורטים תוכניותי לשנתיים הבאות וארשום רק חלק מתוכניותיי לקפוץ בנגי מעל הרי ההימליה לשחות בעירום את נהר הגנגיס בהודו להטיס מטוס חד מנוע לשכב עם בראד פיט לעשות אמבטית שמפניה לאכול שוקולדים יום שלם לשכב במיטה מוקפת במיליון דולר רק כדי להרגיש איך זה להיות עשירה לנסוע לאנטרטיקה לשחות עם דולפינים להיות בארצות שלא הספקתי ליהיות לקנות לי כלב אסקי עם עיניים כחולות מתה על עיניים כחולות לאכול ארוחה של גורמה ועדיף אוכל ימי מתה על שרימפים סרטנים ןדגים לנהל שיחה עם נשיא ארצות הברית להיות שחקנית ליום אחד באופרת סבון אמרנו שנתיים? אז בשאר הזמן שנשאר לי שנה ו11 חודשים אכתוב בהמשך דברים נוספים אז מה אתה חושב עכשיו פנו למה קדנציה עלובה תראה כמה דברים אפשר להספיק עם רק רוצים ואני מבטיחה לך שבעוד שנתיים נדבר נכתוב כאן בפורום ולא יקרא כלום מהתחזית האפורה שלך

פנומן 72

New member
אני לא פסימיסט - אני ריאליסט

לא רואה שהעולם הזה מתקדם למקום טוב יותר. אז להביא ילדים ? נשמע כמו התאכזרות לשמה.

גניפר14

New member
זה אגואיסטי לומר

אבל תתאר לך מצב כזה אתה בן 88 שלא נדע אישפזו אותך אתה צריך עזרה בבית חולים לאכול כי קשה לך לאחיות בבית החולים אין זמן וזה בדוק פיליפינית ? הם מחפפות מי ישמור על הפיליפינית שלו תחפף מי ישמור שלא יתעללו בך? (אולי ד"ר ילד רע ומר) הרי לעיתים קרובות מתעללים בקשישים אם מי תדבר בגיל הזה לא בטוח שהפרגית שלך תחליף לך חיתולים בגיל הזה כל החברים נושרים לעולם הבא ומי שנשאר אלו הילדים תחשוב על זה אני כותבת מניסיון (עובדת בתחום.)

גניפר14

New member
אכן כן המצב חמור סרוגייט דחוף

סרוגייט בת גילו לא גרושה בלי ילדים נחמדה , חייכנית, טובת לב, בקיצור שפוטה ואולי היא תוציא אותו מהתסביך

goldy

New member
2 האגורות שלי../images/Emo238.gif

"לנסות להעביר שיחה בכול פעם שהחבר'ה מדברים על זיונים" __מבחינתי חברים זו סידרה בטלוויזיה. בתיכון מי שהעביר שיחות היה בטוח לגמרי שהשמיים יפלו אם יידעו שהוא היחיד שאוהב בנים. חוץ מזה שלדעתי כולם בסביבתי מתרוממים ואני הסטרייט היחיד. "לסובב בכוח את הראש כול פעם שזוג מחובק עובר לידך ברחוב" __בשביל מה? אני תמיד חושב לעצמי: "בגילגול הבא. בגילגול הבא אהיה האישה הזאת ואז אדע איך זה מרגיש". בנוסף תמיד אפשר: "אילו הייתי נראה חבר הייתי זוכה לזה". "לחטוף הטפות וזיוני שכל מקרובי משפחה" __'משפחה' באשכנזית זה כמו 'ידע' במרוקאית, ולהפך. "ולגלות שהחברים הכי טובים שלך בכלל חושבים שאתה הומו" __הלוואי. אם היה לי שלט כניסה על התחת לא הייתה כל בעיה: הם משיגים זיונים כל הזמן. "אז במקום להטיף ולשפוט, תני לו קצת ספייס ואויר לנשימה. האמני לי שמגיע לו." __היא חושבת שגם אצל גבר הביקוש מובטח רק מעצם קיומו - היא באמת חיה בסרט קשה בו כל גבר הוא דודי בלסר: יכול לסנן מסיבת "כי בא לי". עד מתי ספייס? עד מתי אוויר לנשימה? אני שקוע עמוק כ"כ ב"אני לא נראה כמו חבר" וב"אם מישהיא רוצה אותי סימן שהיא מתפשרת עליי, כי כל השאר אמרו לה לא" עד כדי כך שאין לי מושג מתי אם בכלל אצא מזה. נ.ב מה זה "פרח מאוחר"? בת כמה הייתה הראשונה שלך?

wish2

New member
למרות שקשה לך להאמין שאני באמת נסה לעזור לו

תשתדל . גיל 30 זה לא סוף העולם ואפשר להתחיל חיים אחרים . קשהנ להכיר מישהו וירטואלית באמת ואני זורקת לאוויר את כל מה שהוא משדר לי . ואני עדיין חושבת שהוא הגיע למצב שהוא בררן יותר ממה שצריך. ועוד משהו אחרי גיל 20 לא צריך להתייחס ברצנות למשפחה ולחברים , כל אחד בונה את עולמו שלו .

למעלה