גולדי כנס

goldy

New member
נכון...

goldy

New member
קטנות ../images/Emo250.gif

בא לך את סימני השיניים שלי על הירך הפנימית-שמאלית, או על הפנימית-ימנית?

goldy

New member
בא לי שריטות../images/Emo152.gif

את התחלת. בכל צחוק יש טיפה אמת.

recorder1

New member
אהלן גולדי!

לגבי סעיף 4 (כל מה שרשמת על פייסבוק ואתרי הכרויות). אני אישית לא אוהב ולא טוב במשחק אונליין (Online game) אבל קבל מספר תובנות וטיפים: בחורה יפה מקבלת עשרות מסרים ביום גם בפייסבוק וגם באתרי הכרויות. הסיבה לכך היא שגברים שמפחדים לגשת לבחורה במציאות מפחד לכישלון או מבוכה לא מפחדים "לגשת" לאותה בחורה אונליין, מאחורי המחשב הפחד הזה נעלם. ברגע שאנחנו מבינים שאותה בחורה מקבלת עשרות מסרים לתיבה שלה ביום (ניקח את המקרה הקיצוני) אז אנחנו צריכים להפוך את המסר\הודעה שלנו לאטרקטיבית יותר משאר ההודעות. אך עושים את זה? 1. לא שולחים הודעות כגון "את יפה.." "את חמודה.." בלה בלה בלה (לא צריך להסביר למה נכון? ...) 2. יש המון אנשים שממליצים (וטוענים שזה עזר להם) להתייחס בהודעה שלך לתמונה של הבחורה (בדיוק מה שעשית ... אז אין צורך לפרט). 3. אני אישית לא אוהב להתייחס לתמונה של הבחורה אלא לשלוח מסרון קצר ומצחיק. כלומר עקרונות המסר : מצחיק,מסתורין וקצר – לא יותר משורה אחת , על מנת לא להראות לבחורה שהשקעת בה. דוגמאות למסרים שאני אוהב לשלוח (וקיבלתי בזמנו הכי הרבה תגובות חיוביות): "למרות שלא נפגשנו , אני חושב שכדאי שנפסיק לצאת אחד עם השני" "את צימחונית?" "את אוהבת חלב על קרח?" "תבחרי מספר בן 1 ל10." ברגע שהיא מגיבה... זהו נפתח דיאלוג... ולא משנה אם היא שולחת לך משהו בסגנון שאתה דיווחת ("אנחנו מכירים?!?" תשובה:"בגלגול הזה? לא... למה?") בכל אופן חשוב לציין שדבר ראשון הבחורה מסתכלת על הפרופיל שלך ואז מחליטה האם לענות או לא... לא דיברת פה על פרופיל אז אני לא התייחס לגבי טיפים בנושא הזה. בברכה ריקו.

goldy

New member
תאמין או לא../images/Emo151.gif

אם אני מרגיש שאני רוצה לזכות במישהיא יפה, וזה קרה לי בדיוק פעמיים, אז אין לי שום פחד לגשת: המשפט הראשון עובר חלק, היא מגיבה, אני עונה, ומייד עם המשפט השני היא מכבה את עצמה ללא כפתור הפעלה. נגיד שאני מסתכל על מישהיא. נגיד שהיא משחקת בשיערה. כן ו...? יש לך מספר תסריטים שאני יכול לקרוא עד שאני אבין את הנקודה ואנסח אחד משלי? ישנו אתר היכרויות חינמי עולמי גדול בחו"ל. התכתבתי בו עם מספר נשים, למדתי כמה דברים, אבל העיקרון נשאר זהה: לא משנה עד כמה אני חושב שזה זורם, בסופו של דבר, תמיד, הקשר ינותק מכיוונה ללא אזהרה מוקדמת., גם כשהיא כותבת "long distance panpals".

recorder1

New member
המממ

קודם כל מצויין שאין לך פחד גישה... לא הבנתי אם אתה מתייחס פה לגשת למישהי בפאב או לגשת למישהי אונליין ("...אין לי שום פחד לגשת...") יש פה משחק של כמויות... ככל שתנסה יותר ככה אתה גם "תשתפר" (כלומר בעתיד יותר נשים יגיבו לפניות שלך) וגם הסיכויים שלך שבחורה תתקדם איתך יהיו גדולים יותר! לגבי השיחות שיש לך עם נשים באותו אתר הכרויות...קשה לי להגיב ללא התוכן של השיחות...אם תרצה אתה יכול לשלוח לי את התמליל בפרטי או פה ואני אגיב...

goldy

New member
ניגש במציאות ממש, לא משנה המקום

צבירת ניסיון? כמו לצבור ניסיון בלנחש את תוצאות הלוטו?

recorder1

New member
לא ממש לא...

יותר נכון לצבור נסיון כמו לצבור נסיון על אופניים או שחייה... כמו שבשחייה אתה יכול לשפר את הטכניקה גם בכישורים חברתיים אתה יכול להשתפר (ולשפר את הטכניקה).

wish2

New member
"וזה נוגע שאת נותנת את כולך זה משגע ..."

ועכשיו אני רוצה לבוא אלייך אני רוצה אלייך להיות בתוך חייך.... תנסה לכתוב למישהי את זה (לא מומלץ למישהי עם פסנתר ). חיפשתי במוחי את ההתחלות המעניינות וזו אחת מהן . מישהו כתב לי את זה בהודעה בלי שידעתי מי זה ואיך יש לו את הטלפון שלי , והמשכתי לכתוב לו את ההמשך של השיר והוא המשיך עוד קצת ואני עוד קצת . אחרי עשר הודעות הוא התקשר . תנסה גולדי . ודי עם ההגזמות . תבין שהעולם בנוי על אינטרסים כולנו צריכים משהו ממישהו . מעל גיל 30 זה טיבעי שהבחורה תבחר גבר על פי מה שהוא יכול להציע לה . זה נורמלי . והיית עם אלימה גולדינוש? ספר לי בבקשה .

למעלה