גוט'..לרזות בלבד...?

ToryMaster

New member
זה לא משמין, זה בטוח

זה מדגיש את הישבן ואת החזה, כי אלו נחשבים סממנים נשיים. אבל זה גם מצר מאוד את המותניים ואיזור הצלעות - מרזה.

GoddessKitty

New member
בואי נגיד

שאם את רואה מישהי עם תחת וציצים גדולים, אבל מותניים צרות, מה שיותר יבלוט הם שני האיברים הגדולים.. ולא האיבר האחד שצר.. ובדיוק מהסיבה שאמרת, זה מדגיש, כלומר, מגדיל.

ToryMaster

New member
לוידעת

אני יודעת שאצלי עם היקפי הברבי שלי בהחלט בולט שאני רזה, למרות שהחזה והתחת שלי מוכבדים למדי.

האופנה להיות מלאה באה באון ואוף

כבר שנים. המחוכים נועדו לעשות אגן מאוד מאוד צר, ולהבליט את החזה ואת התחת. (הן היו לובשות כמה זוגות תחתונים וממש מרפדות אותם כדי שיהיה להם תחת ענק. זה היה המראה ה"נשי" ביותר לפי התפיסה ההיא.

M a r i a n22

New member
בוולוט הכל גדול

הייתי ביום שלישי מדדתי מחוך במידה small והוא היה גדול עליי. אמרו לי שיביאו xs ...

CHeerleadER

New member
זה שונה בחנויות שונות...

הייתה כתבה ענקית על זה שחנויות מסוימות מחליפות את המידות בבגדים ושמים מידה קטנה יותר על מכנס גדול [לדוגמא: על מידה 40 תופיע מידה 38], כדי שכשתמדדי אותו תראי כאילו רזית - ואם רזית והמכנס עולה עליך לא תקני אותו?! הכל טריקים ואחיזת עניים. צריך למדוד כדי לדעת גם איך זה יושב על הגוף שלך. אני צריכה לדעת.. :| בכל אופן, אל יאוש ממידות קטנות. ד'א גם קסטרו מגוונים בחורף השנה.. שווה קפיצה

כן..:)

עכשיו שהם הפסיקו עם הפרוות-אני אשמח לבקר שם:) וחברה שלי קנתה גם כמה דברים ממש יפים מזארה..^.^

BlaBluShit

New member
מוזר

כי אני דווקא רואה בגדים גותים שגדולים עליי בכמה מידות.. ורוב האנשים שמדגמנים לבגדים בסגנון לא רזים במיוחד.

Jillian

New member
אם זה נכון, אני ממש שמחה!

זה גורם לי לאושר, כי דווקא אני שמתי לב שזה ההפך במיוחד במחוכים

lestatgirl

New member
טוב לדעת שטעיתי

ואמ.. אני אבדוק בחנויות יותר לעמוק אחרי שקראתי את כל התגובות למרות שזה ממש נראה כאילו אין בגדים במידות גדולות (מה שבאמת לא הגיוני כשחצי מהעולם המערבי סובל מהשמנת יתר) ואמ.. בקשר למחוכים שאתן קונות דרך אי ביי איך אפשר בלי למדוד?

GoddessKitty

New member
זה יותר קל מכמעט כל דבר אחר

כל מה שחשוב במחוך מבחינת מידה זה היקף המותניים שלו, וכשיש קשירה מאחורה אז אפשר להתאים אותו לגוף. לרוב נותנים במידות של מחוכים מרווח מסויים, נניח, יתאים למותניים בהיקף 28-32 אינץ'. בגלל הקשירה מאחורה, הם מתאימים לאנשים שונים. אבל חשוב גם לבדוק את הבד ואת איכות הברזלים.

mip17

New member
יש לי מכנס אדום מעור להציע לך..

מידה 42-44 אם תרצי תמונה תפני אלי..

¥EleVatioN¥

New member
אני לא חושבת..../images/Emo129.gif

ובטח שבנות מלאות יותר יכולות ללבוש מחוכים, לדעתי זה אולי אפילו יותר יפה, כי אז זה באמת תופס משו, למשל לי יש מכוח והוא מידה 34 (הכי קטן) וזה לא נראה הכי טוב כי אני ..קטנה
חוצמזה שמחוכים בדרך כלל ניתן להתאים כי יש להם את הקשירה והכל.. אבל יש גם מידות גדולות יותר, ברנואר אני יודעת שיש. האמת שלא יצא לי לראות הרבה בדים אלטרנטיביים בחנויות (ובוולוט פחדתי להסתכל בגלל המחירים
) אבל אני בטוחה שיש גם מידות גדולות יותר! אין דבר כזה שאין!

Envision

New member
לא הייתי אומרת.

דווקא אני איפשהו בין רזה וממוצעת, והמון פעמים אני מודדת בגד יפה והוא גדול לי ויותר קטן אין. אז פשוט תחפשי טוב יותר
בהצלחה

mightynighty

New member
לי יש את הבעיה ההפוכה.

אני די קטנה. 156/42. הבגדים היחידים שאני מוצאת במידה שלי הם בeBay. כל השאר גדול.

Anything For Me

New member
להגיד לך את האמת

אני רזה, וכל מחוך שמדדתי עד היום נראה עלי זוועה כי אין לי ציצים והוא לא יושב לי טוב על הבטן וזה ממש לא נכון מה שאת אומרת יש הרבה מאד מקומות שמוכרים בגדים גותיים ומחוכים במידות גדולות צריך רק לדעת איפה לחפש!

למעלה