גוט'..לרזות בלבד...?

lestatgirl

New member
גוט'..לרזות בלבד...?

זאת רק אני או שרוב הבגדים הגות'יים היום מעוצבים במידות קטנות? מישהי במידה מעט מעל הממוצע לא תאכל ללבוש מחוך? יוצא לי המון פעמים לראות בגדים מהממים שפשוט במידות קטנות (זה לא בהכרח דברים שלא היו עולים עליי פשוט הם היו נורא צמודים ואני לא מסוגלת ללבוש צמוד) האם האופנה הגות'ית היום מיוצרת במידות קטנות בלבד? אם מישהי במידות 40\42 לא תאכל להתלבש אלטרנטיבי\גותי? אתם מכירות חנויות לבגדים גות'יים במידות גדולות? מה דעתכן בנושא?...

האמת היא שזה לא הכי נכון...

HOT TPOIC למשל עובדים עם TORRID (ככה נדמה לי שקוראים להם, אם אני לא טועה
) שזו חברת בת שלהם, רק שהם מוכרים בגדים למידות גדולות יותר מהמידות הסטנדרטיות (34-38). כך שבנות מלאות בהחלט יכולות להתלבש בצורה אלטרנטיבית. גם במקומות אחרים (וולווט למשל) אני דווקא תמיד מוצאת הרבה בגדים אלטרנטיביים שגדולים עלי בכמה מידות (אני מידה 38)...

לא מצאתי../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת ללכת למקומות שאני מתבאסת מהמידות שלהם ככה שהייתי פעם אחת והבטחתי לעצמי שלא אהיה שם יותר

ToryMaster

New member
אולי זו הבעיה?

לא נעים לך להסתכל כי יש את הרושם שהכל קטן, אז את מפספסת דברים למידה שלך. אגב, אני כבחורה רזה יכולה לומר לך שגם לי לא קל למצוא בגדים.

בארץ זה דיי ככה. :/

לא הכל לרזות-רזות אבל לנשים במידות גדולות אין. רוב הדברים הם 2-1 אבל ראיתי גם הרבה דברים במידה 3. אני גם לא הכי רזה שבעולם אז אני מבינה אותך. :/

מבאס לגמרי....

גם לי יש את הבעיה הזאת.... ולהרבה אחרות בארץ שלנו לא רק הבגדים הגותים ככה אלה רוב הבגדים מיוצרים במידות קטנות

Pink Pig

New member
ירדני כפרע

כשתהיי באמסן/מסנגר שלחי לי הודעה. מתגעגעת **מסמיקה**

Pink Pig

New member
דוקא

אמא שלי גם יחסית גדולה, ויש לה המון מחוכים. היא קנתה אותם באיביי. שם אפשר לבקש מהמוכר מידות מדויקות וכו.. וצודקת, בארץ המידות לא ממש פרייות. כולם מצפים שכל הבנות יהיו אנורקסיות ויכנסו לבגדים הפיצקים האלה.

GoddessKitty

New member
ממש לא נכון

למעשה רוב הביגוד הגותי מתאים במיוחד לבנות מלאות. מחוך, למשל, נראה זוועה על בנות במידה 36 עם חזה בגודל B.. כי אין להן במה למלא אותו.. גם החצאיות והתחרות זה דברים שבעיקר מחמיאים למלאות, הרבה יותר מג'ינס, למשל, בגלל שזה עוטף את הגוף בצורה שמעדנת אותו. חוצמזה - אם תעשי סקר בקרב אוכלוסיה בוגרת יותר (20-25) תוכלי לשים לב שדווקא בנות מלאות נמשכות לגותי.. בגלל זה גם הרבה פעמים גותיות בקריקטורות שונות הן תמיד שמנות (אני הכי זוכרת את הפרק של קרב הלהקות בסאות'פארק, עם הלהקה שהייתה לה קלידנית גותית שמנה).. זה ככה גם בגלל הקרבה לביגוד תקופתי, שכמובן שמתאימות לו בנות יותר מלאות כי זו הייתה אז האופנה. בקיצור, לדעתי, הגותית האולטימטיבית היא בהחלט מלאה. זה מראה שדורש מישהי עם גוף של אישה אמיתית, עם ציצים ותחת וקימורים, ולא מישהי עם גוף של ילדה בת 8. לגבי החנות של וולווט - דווקא מצאתי שם שני מחוכים ושלוש חצאיות. ואני מידה 40, עם חזה במידה E.

אוקיי, אז זה ביגוד למלאות

אבל בארץ עדיין רוב הבגדים הם לשחיפות. ומתי שאני הייתי בוולט, לא מצאתי שום דבר. (אולי לא הסתכלתי מספיק, אבל ממה שהסתכלתי זה מה שראיתי.. ואני מידה 3-4 בחולצות גם מידה E)

GoddessKitty

New member
זה לא מדוייק

בבוניטה, למשל, אני מידה מדיום! שזה ממש מוזר. יש לי בגדים יפים מזארה, מרנואר, קסטרו.. נכון שלא תמיד הכל מחמיא. אבל ככה זה לכולם, גם לרזות יש מלא דברים שמשטיחים. אני חושבת שהכל בראש - אם מישהי מרגישה שמנה ולא מושכת אז על כל דבר היא תגיד שהוא מכוער עליה כי היא שמנה. אבל אני מאוד אוהבת את הגוף שלי, אני עושה סוגים מאוד מגוונים של ספורט, אוכלת אוכל מאוד מאוזן ומכל קבוצות המזון ולוקחת תוספי מזון, מטפלת בעור שלי ובשיער שלי נונ סטופ, לובשת חצאיות מיני, גופיות ומחוכים, ואני בהחלט לא מרגישה שהאופנה בארץ לא מתאימה לי.

למעלה