גוט'..לרזות בלבד...?

ToryMaster

New member
הכל יחסי מותק

היקף המותניים שלי שואף לשישים, אבל מידת החזיה שלי שואפת לD. זה מגביל מאוד בקניית בגדים [ע"ע טרגדיית שמלת H&O], שלא לדבר על כאבי הגב שזה גורם.

אני אשמח לבי!!!!!!

באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה יפתור לי כ"כ הרבה צרות חוצמזה אין חזיות יפות במידה שלי, וכל חזיה עולה לפחות 210 ש"ח\=

smady by

New member
לא נכון-

האופנה הגוית מתאימה לכל אחד.. גם אני לא בדיוק אנורקטית... חברה שלי (שהיא פיצקית מידה A בחזיה) מדדה מחוך של דנה- והוא היה מדהים עליה!!

ToryMaster

New member
אנורקטית

בדיוק כמו שלא ישתמשו בביטוי "חולת סרטן" כדי לתאר מישהי בלי שיער.

Just Angel

New member
../images/Emo45.gif בעיקר מחוכי בטן..

שלדעתי ממש ממש ממש לא מחמיא לבנות רזות מאוד ובעלות חזה קטן יחסית..

להפךךךךךךךךךךךךך

מחוכי בטן לא יתאים לבנות עם חזה גדול כי הוא מבליט את החזה ואז זה כבר לא יפה זה יתאים לבנות עם חזה קטן, שיבליט להן אותו! לדעתי לפחות..

Just Angel

New member
כשלמישהי יש חזה קטן

זה לא מבליט אותו..לפחות אצל הבנות שאני ראיתי.. יש בחורה מלאה כלשהי שאני מכירה שמחוך בטן נותן לה מראה צר בבטן, וכן זה מבליט את החזה אבל זה לא נראה רע-אבל זה כמובן תלוי במה שלובשים מתחת למחוך הבטן

Envision

New member
רגע.

אם זאת היתה האופנה להיות מלאה, אז למה מחוכים, שתפקידם דווקא לעשות אלשיה של גוף צר ודק יותר היו כ"כ פופולריים?

ToryMaster

New member
המ

אני חושבת שמערבבים פה בין שתי תקופות, אני לא מתמצאת במאות המדויקות, אבל האופנה המלאה הייתה הרבה לפני שאופנת המחוכים הגיעה. זה לא מאותה התקופה.

ToryMaster

New member
אני בטוחה שלא

אני חושבת שהתקופה של גזרה מלאה הייתה יותר לכיוון המאה ה - 16 ואולי ה - 17 בעוד שתקופת המכוחים הייתה לכיוון המאה ה - 17 [המאוחרת, אולי?] וה - 18.

GoddessKitty

New member
יש מחוכים מהמאה ה-16 והלאה

מחוך לא אמור להרזות!! זו ממש טעות. מחוך אמור להצר את המותניים וככה להבליט את התחת והציצים. בגלל זה לבשו מחוך הרבה פעמים עם כרית שמגדילה את התחת. כי היה יפה קימורים. מחוך זה ממש לא מרזה, זה אפילו די משמין, כי זה מדגיש את הקימורים והמלאות.

Envision

New member
אה, אוקיי.

אז כנראה שטעיתי. אבל אני דווקא נראית רזה יותר עם מחוך :)

למעלה