גברים טרוריסטים

Berethor

New member
לא מסכים עם זה, זה תפיסה קיצונית וחוטא למציאות לדעתי

חוץ מזה מבחינת כל הנשים עוסקות בזנות, כלל כאלה שנמצאות בזוגיות, הכל אצלן שחור ולבן, בעיקר שחור.

sho0kata

New member

pov2

New member
זה בהחלט מה שמשתמע מדבריך.

במקום להבין שלא משנה מה הרקע המיני של האשה- אונס הוא אונס ודינו תמיד צריך להיות עונש מקסימלי על אונס, אתה התחלת להבחין בין קורבן לקורבן, דבר שגם יצדיק הקלה למי שאנס מתהוללות.
&nbsp

dibablas

New member
אגב יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי

אני מזהה הרבה סתירות בדבריך.
למשל:באחד הדיונים הקודמים תהית מדוע נשים לא הרגו (או גרמו בדרך כזו או אחרת להריגתם, ע"י אי האכלה) של תינוקם (לי זה מזכיר משהו, אבל נעזוב) ובדיון אחר או אותו אחד כתבת בהרחבה על נושא החיבור החזק של האישה לתינוק בבחינת גופנפש וכולי את לא מבינה שאם החיבור הזה כ"כ חזק זו בדיוק הסיבה לכך שלא מימשו את התוכנית ההרסנית והנוראה שהצעת או לפחות "תהית" לגביה?
זאת ועוד, את מציגה את עצמך כפמיניסטית לוחמת זכויות נשים וכולי, אבל באותו הדיון על מרכזיות האישה והנשיות במשפחה תיארת את האישה כמי שתפקידה לטפל בבית ובמשפחה וזו מהותה...ובכן, יהיו הרבה אנשים (נשים וגברים) שיגידו שמדובר בגישה שוביניסטית שאבד עליה הכלח, היום נשים בחלקן לא מעוניינות בכלל להביא ילדים ו/או להקים משפחה, חלקן גם אם רוצות יעדיפו להתמקד יותר בקריירה ורואת בגידול הילדים ובטיפול בבית דבר משני ביחס אליה.
אז איך זה מסתדר?
חוץ מזה שראיתי יחס עוין שלך גם כלפי נשים שלא מסכימות איתך בפורומים השונים...זה מסתדר עם הפמיניזם ו"אהבת הנשים" שלך?
או שאת אוהבת את ה"נשיות" כפי שאת מגדירה כמושג אמורפי חסר הקשר ואחיזה במציאות, אבל לא באמת אוהבת נשים?
את יודעת, לאהוב את ה"אנושות" זה קל, לאהוב את האנשים זה כבר יותר קשה...

Berethor

New member
אכן זכותו לא לדבר או להקשיב אם הוא לא רוצה

אפילו אם זה יכול להיות לא נעים לצד השני ואפשר להבין למה, אבל גם עבורו זה לא נעים.

Survivor Man

New member
קודם כל מה בין זה לבין "טרוריסטים"?

"להרבה גברים יש דפוס פעולה משותף" - אני לא יודע מה זה הרבה גברים בשבילך, אני לא עושה את זה וכך גם רבים מהגברים שאני מכיר. מעבר לכך, יש המון סוגי התנהגויות שליליות שהשתרשו בחברה הישראלית, בלי קשר למין זה או אחר. אחת מהן היא החוסר סבלנות וסובלנות האחד כלפי השני. על זה מדברים כשמזכירים את ה"ישראלי המכוער".

"לגברים אין סבלנות לשמוע "סיפורים" ארוכים. נוח להם יותר לתקוף ישר למטרה" - זה קשקוש והכללה בוטה ללא שום ביסוס. וזה נכון באותה מידה כלפי נשים, כי זו לא תופעה שייחודית למין מסוים. אני עצמי נתקלתי בתלונות "אתה חופר" מצד נשים. רק שאף פעם לא עלה בדעתי להאשים את כל המין הנשי ב"טרור" והשתקה.

"אם אתם רוצים קיצורי דרך דברו עם החברים שלכם" - עוד עניין שיש לציין, הוא ההבדל הורבליי בין גברים לנשים. אחת הסיבות, בהכללה כמובן, שנשים אוהבות לקיים סמול טוק דווקא עם חברותיהן ולא עם גברים, היא ההבדל התקשורתי ביניהם: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000157235

Berethor

New member

יש מקרים שאשמות בחפירה מוצדקות, אבל יש גם מקרים שהן לא מוצדקות, מוצדקות כאשר האדם מדבר הרבה ללא הגעה לשום פואנטה, ולא מוצדקות כאשר הצד השני פשוט לא יודע להקשיב, או לא מסוגל להבין, בלי קשר למינו.

Berethor

New member
מצידי תדברו כמה שאתן רוצות

את הנקודות החשובות בדברים אני באופן אישי יודע לסמן לבד, אם יש כאלה.

למעלה