פעם 3 סוכריה
New member
אני יודעת ! מחכה לזה מאד.
אם כי אני מאבדת סקיל הגנה חשוב. אני תוהה אם אתחיל למות שוב פעם..... כשבוס עושה 1.1 עכשיו נשארים לי יותר מ 3K HP...... יש לי סקיל כזה שמשאיר לי 10 % מהחיים במקרה של 1.1 אני מאבדת את הסקיל הזה לטובת 30 אטק נוספים. - מתה לראות את ה אטק רנג' שלי בקרוב......
בנוסף סקיל פאניק יעבוד על בוסים !!! וגם יבזבז רק 2 קומבואים ולא את כולם כמו עכשיו. הרו הכי חזק עם כל הקומבואים שלו אדומים וקיימים. ועוד שידרוגים נעימים ומחזקים. מישהו אמר לי שסוף סוך הרואים חוזקים למקומם המיועד בראש טבלת הלוחמים. (אנשים משוים את הדמויות במייפל למשחקים דומים אחרים). אתמול לא הצלחתי להרדם כי חשבתי לעצמי. שמקס דמג' זה משהו מאד מגביל. ככול שאתה עושה פחות מכות אתה מפסיד. כלומר התקפה שנותנת מכה אחת - אפילו אם כל מכה עושה מקס דמג' זו התקפה חלשה. יש לי כמה סקילים שנותנים מקס דמג' במכה אחת אני אפילו לא טורחת להחזיק אותם על המקלדת. כי התקפה רגילה שלי עושה 1.5 מקס דמג'. והרבה יותר מהירה. ההרואית שלי. עושה 3 התקפות במכה. אם אעשה כל התקפה מקס דמג' המקסימום התקפה שההרואית שלי תוכל להגיע אליו הוא 3 מיליון דמג' פר מכה. למרות שהרואים מתקיפים מהר ויציב לאורך זמן. בקיצור מה שרציתי להגיד זה שככל שהסקילים של ההתקפה שלך עושים יותר מכות בכל לחיצה על הסקיל ככה אתה יותר חזק. סתם גם לי יש הירהורי השתפכות מהלילה..... אם יש מישהו שמכיר מישהו שמוכר גרזן ליד אחת VIP בסקניה - אני קונה בכל מחיר. מוכנה לשלם הממוווןןן לאחד טוב או 2-3 גרועים. ויש אקספלוייט חדש שקשור למפה שאין לנו בכלל ב GMS. משהו במון באני PQ. אני לא נותנת עוד פרטים כי אסור. וכדי להשתמש בזה צריך האקים. אוף המשחק הזה מידרדר מרגע לרגע. 300 האקרים מדברים אחד עם השני בסמגות ימים שלמים.
אם כי אני מאבדת סקיל הגנה חשוב. אני תוהה אם אתחיל למות שוב פעם..... כשבוס עושה 1.1 עכשיו נשארים לי יותר מ 3K HP...... יש לי סקיל כזה שמשאיר לי 10 % מהחיים במקרה של 1.1 אני מאבדת את הסקיל הזה לטובת 30 אטק נוספים. - מתה לראות את ה אטק רנג' שלי בקרוב......