ג'אמפ, איפה אתה?

אני יודעת ! מחכה לזה מאד.

אם כי אני מאבדת סקיל הגנה חשוב. אני תוהה אם אתחיל למות שוב פעם..... כשבוס עושה 1.1 עכשיו נשארים לי יותר מ 3K HP...... יש לי סקיל כזה שמשאיר לי 10 % מהחיים במקרה של 1.1 אני מאבדת את הסקיל הזה לטובת 30 אטק נוספים. - מתה לראות את ה אטק רנג' שלי בקרוב......
בנוסף סקיל פאניק יעבוד על בוסים !!! וגם יבזבז רק 2 קומבואים ולא את כולם כמו עכשיו. הרו הכי חזק עם כל הקומבואים שלו אדומים וקיימים. ועוד שידרוגים נעימים ומחזקים. מישהו אמר לי שסוף סוך הרואים חוזקים למקומם המיועד בראש טבלת הלוחמים. (אנשים משוים את הדמויות במייפל למשחקים דומים אחרים). אתמול לא הצלחתי להרדם כי חשבתי לעצמי. שמקס דמג' זה משהו מאד מגביל. ככול שאתה עושה פחות מכות אתה מפסיד. כלומר התקפה שנותנת מכה אחת - אפילו אם כל מכה עושה מקס דמג' זו התקפה חלשה. יש לי כמה סקילים שנותנים מקס דמג' במכה אחת אני אפילו לא טורחת להחזיק אותם על המקלדת. כי התקפה רגילה שלי עושה 1.5 מקס דמג'. והרבה יותר מהירה. ההרואית שלי. עושה 3 התקפות במכה. אם אעשה כל התקפה מקס דמג' המקסימום התקפה שההרואית שלי תוכל להגיע אליו הוא 3 מיליון דמג' פר מכה. למרות שהרואים מתקיפים מהר ויציב לאורך זמן. בקיצור מה שרציתי להגיד זה שככל שהסקילים של ההתקפה שלך עושים יותר מכות בכל לחיצה על הסקיל ככה אתה יותר חזק. סתם גם לי יש הירהורי השתפכות מהלילה..... אם יש מישהו שמכיר מישהו שמוכר גרזן ליד אחת VIP בסקניה - אני קונה בכל מחיר. מוכנה לשלם הממוווןןן לאחד טוב או 2-3 גרועים. ויש אקספלוייט חדש שקשור למפה שאין לנו בכלל ב GMS. משהו במון באני PQ. אני לא נותנת עוד פרטים כי אסור. וכדי להשתמש בזה צריך האקים. אוף המשחק הזה מידרדר מרגע לרגע. 300 האקרים מדברים אחד עם השני בסמגות ימים שלמים.

מ י ל ר

New member
בקשר להתקפה של הסקילים

כן יצא לי לחשוב על זה גם, שסקיל שתוקף פעם אחת יהיה חלש יותר מסקיל שתוקף כמה פעמים במכה. לאחר בדיקה קטנה, ה-CL יתקוף 4 פעמים, ככה זה יתן לי את האופציה להחזק בעצם. (לא שאני מתקרב למקס, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה) בואי נקווה שבאמת לוחמים יחזרו להיות חזקים, גם ככה אין מספיק לוחמים במשחק.. הרוב DB NL ו-SHAD

המממ

לוחמים תמיד היו חזקים. הם הדמויות בין היציבות והעמידות ביותר במשחק שעושות דמג' גבוה לאורך זמן. ותמיד מבוקשים. הם לא אופנה חולפת. אצלנו דווקא אין הרבה NL SHAD ו DB...... יש הרבה NL לגילדה מסויימת ששיכפלה חפצים מתאימים לכולם..... שדוארס אני כמעט ולא רואה. ולרוב הם לא מגיעים לדרגות גבוהות. אני ממש מכירה שדוארים ספורים. אילו שמגיעים לדרגות גבוהות ממש הם ממש בודדים. DB כבר לא ממש אין..... האמת היא שאני לא מצליחה למצוא איזו דמות שאני רואה המון במשחק. אני רק יכולה לחתום שאין קוסמי אש במשחק כמעט....

ואני מחכה ומצפה לשינויים

בקוסמת שלי. שידרגתי אותה קצת הבוקר. העברתי 2 סקרולים שחורים על הכפפות ון לאון שלי. ועכשיו יש עליהן 12 INT ן 6 MATT ויש לי אטק ריינג עם מגדיטשן ו MW 30 של קרוב ל 30 K

מ י ל ר

New member
נייס ../images/Emo2.gif

יום יבוא וגם לי יהיה (אולי
) אל תשכי לצלם את הדמג' שיהיה לך עם הסקיל החדש.. הבנתי שהסקיל פיצוץ רעל הזה של עבודה רביעית אמור להיות ממש חזק.

OMG

At master level, Mist Eruption can explode monsters with 500% damage 5 times while ignoring 40% of the monster’s defense. קונה ציוד עם גודלי % INT ......
נראה לי הקוסמת שלי חוזרת להיות הדמות העיקרית שלי.....

טוב זה לא כזה פשוט

כל צורת המשחק של קוסמי אש תהפוך להיות הרבה יותר מתוחכמת. במקום לעשות ספאם לסקילים נעשה מלכודות למפלצות...... מי שמעניין אותו..... http://www.youtube.com/watch?v=d7sJ_-VO7og לפחות יהיה יותר מעניין.... ומגוון. שימוש בהמון סקילים ולא ספאם של דבר אחד.

מ י ל ר

New member
אכן אין קוסמי אש

אולי אחרי הג'אמפ יתחילו לפתוח קוסמי אש וקרח זה יהיה מצחיק לראות את הדמות הזאת מבוקשת שוב.. בכללי לאחר ה-BB הרוב פרשו, אין בליזרד/מטאור וגם הסקילים חלשים.. איך בא לי בליזרד בחזרה
אני לא אשכח, לקח לי 3 שעות להגיע מ-118 ל-120 בגלאופרה על 4 X EXP (עידן הביא לי דאבל של 4 שעות, והתחבר ממיולים בשביל לעשות דאבל REP) ומהרגע שהשגתי בליזרד עליתי רמה ב-20 דקות...
כן נחמד לדבר על מה שהיה לפני שנה אני בעבודה אז אני קצת לא מרוכז ושוטה מהנושא המרכזי חח

Don Nirtin

New member
כל המידע שאתה צריך../images/Emo267.gif

http://spadow.wordpress.com/2011/03/31/kms-ver-1-2-129-counterattack-of-the-blade/ ספדאו הוא מקור מדהים ומעולה. זה כשלעצמו מתייחס לפאץ' ה"לוחמים". יש שם עוד חלקים, כמובן, הקוסמים והקשתים. לתזכורת הכלל: קוסמים: http://spadow.wordpress.com/2011/04/21/kms-ver-1-2-131-spell-of-awakening/ קשתים: http://spadow.wordpress.com/2011/05/26/kms-ver-1-2-133-the-arrow-of-speed/ אני ברגע שהNOTES של נקסון משתחרר אתרגם. לא בטוח בדיוק מה השינויים מכל הבלגן הזה יגיע ומה האיוונטים וכל הקטע הזה.

gate11Maccabi

New member
תודה רבה

ובכל זאת, לא כל כך הבנתי איפה בא החיזוק המשמעותי להירואים?

Don Nirtin

New member
או שהם מקבלים חיזוק לסקילים קיימים../images/Emo267.gif

או שהם מקבלים תוספות לסקילים. סמדר, תעשי ג'סטה ותעזרי פה? אני ממש לא מבין בהירואים

צודק !

חלק מהסקילים מתחזקים. וחלק מתחלפים בסקילים אחרים שמקנים יותר כח. הדמות עצמה מתחזקת. מקבלת סקיל פאסיבי שנותן 30 אטק. המגנט מתחזק הפאוור גארד מתחזק המון. מוריד הרבה את הדמג' שסופגים ועושה ריפלקט של 500 % דמג' אני מאד עייפה אז אין לי כח לחפש עכשיו בדיוק את האחוזים אבל אפשר לקרוא בקישור המעולה ששמת. יש ציורים והסברים מאד ברורים.

JackyE

New member
שאלה לגבי הפאץ' והסקילים המשתנים

אצל DRK הולך להיעלם סקיל שנקרא אכיליס שזה סתם סקיל שמשפר הגנה ובמקומו יבוא הדארק-אימפייל שזאת המתקפה החדשה והסופר סמקסית! הם רשמו שכל נקודת SP שהשקעת באכיליס תועבר באופן אוטומאטי לדארק אימפייל. השאלה שלי היא ככה: יש לי כרגע 7 נק' SP שלא עשיתי איתן כלום עדיין אם אני משקיע אותן באכיליס ואז קונה ספר סקיל ופותח את האכיליס מ-10 ל-20 או אפילו ל30 כשזה ישתנה לדארק אימפייל זה ישתנה יחד איתו? זה נורא חשוב לי לדעת כי אין לי בעיה להשיג עכשיו ספרי אכיליס אבל אין לי מושג איך אצליח להשיג דארק אימפייל או בכלל כמה יעלה אחד כזה! ומה יקרה בעצם, אם אפתח את האכיליס אבל לא אמקסס אותו לגמרי, כשזה ישתנה לדארק אימפייל?

Don Nirtin

New member
כן.../images/Emo267.gif

ואם לא תמקסס- יישארו לך נקודות למקסס לדארק מה שזה לא יהיה השם.
קח בחשבון שגם עוד כמה סקילים עולים ויורדים במאסטר הלבל שלהם ככה שיהיו נקודות נוספות חדשות לחלוטין. (מישהו אמר- HOT TIME?)

JackyE

New member
אז אתה אומר

שזה יהיה כדאי לקנות עכשיו ספר אכיליס ולפתוח אותו ל20/30 נק' אפילו אם לא אמקסס 10 נק'?

../images/Emo45.gif

חשוב לעביר עכשיו כמה שיותר ספרים לכמה שיותר סקילים בהתאם לשינויים. כי הנקודות יעברו אוטומטית.

JackyE

New member
אני יודע שהנקודות שלי יעברו אוטומאטית

השאלה שלי היא, אם אפתח סקיל באמצעות ספרים אז כשהוא יתחלף בסקיל החדש גם הוא יהיה פתוח? כלומר אם האכיליס שלי יהיה 7/20 נק' אז כשהוא יתחלף בדארק אימפייל זה יהיה גם 7/20 או רק 7/10? אוך עוד ספר של ברזרק30 כשל, לעזאזל כבר ספר רביעי והוצאתי עליו 90מיל! וזה המחיר הכי שפוי שמצאתי בfm

למעלה