ג'אמפ, איפה אתה?

התשובה היא - כן

אני דאגתי להעביר את כל הספרים בחשובים על הקוסמת שלי בדיוק כדי לקבל סקיל חלופי פתוח

מ י ל ר

New member
בגלל זה מיקססתי אייס דימון D:

הבנתי שהשרשרת קרח מחליפה את האייס דימון.. ואגב אייס דימון זה אחלה סקיל..

btekx

New member
אייס דימון לא ייעלם! זה עובר לעבודה 3!

זה תחליף לקשת של שילוב ברקרח

מ י ל ר

New member
אמממ

אתה אומר לי שזה לא שרשרת, אלה שזה כמו שרשרת אפלה של באטל מייג׳ זה סקיל שיש בו אנימציה של שרשרת קרח, שהוא מושך אלי מפלצות בזהה לשרשרת של באטל מייג׳ אז זה בעצם שרשרת :0

Don Nirtin

New member
היא עדיין אינה שרשרת קרח!../images/Emo267.gif

היא אפילו לא מסוג קרח. זו שרשרת מיוחדת במינה שהיא סוג של העתק מהבאטל מייג'.

מ י ל ר

New member
אגב, יהיה משהו כמו הטבעת מתפתחת?

כזה שצריך להכנס כול יום לשעה, או לעשות משהו בשביל לקבל משהו.. חייב לדעת את זה מראש, למישהו יש מידע?

Guid

New member
קשה לדעת כאלו דברים מראש,

אפשר לנחש על פי מה שקרה בקוריאני, אבל במקרה שלנו נקסון אמריקה שינו לגמרי את הסדר של הג'אמפ, אז עד שהם לא יכריזו על משהו אי אפשר לדעת...

אבישי ר

New member
טוב אז עכשיו אני בבעיה...

כרגע אני רמה 98 (לא שיחקתי בכלל אתמול) ונשארו לי עוד 22 רמות בשביל לסיים עם השחקן הזה ולזרוק אותו לעזאזאל עכשיו אני נעול על לפתוח איזשהו לוחם... אבל כבר פשוט אין לי מושג מי יהיו באמת טובים בג'אמפ וגם לא ידרשו ממני הרבה כסף? למי יש ספרים יותר זולים? אני לא יודע מה לעשות... מצד אחד יש את פלאדין שהוא היה המטרה מההתחלה אבל אחר כך ראיתי בבאסיל שהם יחלשו בג'אמפ ושהירואים יהיו בהרבה יותר טובים לפלאדינים אין סקיל מוב חוץ מ ACB שהבנתי שהוא ממש איטי ו SD לא יעזור במיוחד אחרי עבודה רביעית אבל יש להם את ההגנה שזה חשוב לי בדיוק כמו דמג' הירואים נראים לי מאוד טובים כי יש להם שני סקילים מהירים (brandish והסקיל של העבודה הרביעית) ויש להם מונסטר מגנט שאני מאוד אוהב את הסקיל הזה אבל יש להם HP די נמוך ביחס ללוחמים האחרים והגנה פחות טובה, הבנתי שהם די יקרים מבחינת ספרי סקילים ושהם חזקים רק מרמה 150 (שאולי זה ישתנה בג'אמפ?) ממה שאני רואה להגיע ל 120 איתם זה גם סיוט וה SD לא ממש טוב בשבילהם מה הייתם ממליצים לי לפתוח? יש מצב שאני טועה באיך שאני רואה את הדברים? איזה עבודה מהלוחמים הכי כדאי לי לפתוח לקראת הג'אמפ?

מה זה SD ?

להירואים יש הכי הרבה HP אבל הכי פחות הגנה. אבל הכי הרבה עוצמה. הספרים של הירואים לא יקרים. בכלל, ספרים לא יקרים עכשיו..... ספרים של פאלדין שמכרתי ב 180 מיליון לפני כמה חודשים היום נמכרים ב 30 מיליון. לפאלדין יש הכי הרבה הגנות. ו DK חצי חצי. הירואים מתחזקים גם בעבודה שלישית. בראנדיש מתחזק וגם יתקוף יותר מפלצות. אני א סגורה על עבודה שלישית של הלוחמים האחרים כי לא מעניין אותי כל כך.... מה זה SD שאתה מזכיר?

זה מעולה עד לדרגה 130 נראה לי

זה פשוט סקיל אימונים מדהים..... למה לא יעיל להרואים? טוב נו, רוב הסקילים להרואים לא יקרים.....
קטן עליך להשיג 130 מיל.... ואם זה יקר סימן שהרואים הופכים להיות יותר מבוקשים שזה סימן טוב.

אבישי ר

New member
את יכולה להסכים עם זה שאומרים

שעד רמה 150 הירואים לא ממש חזקים? זה הפרט היחיד שאני לא בטוח בו ממה שאני רואה רוב הדברים שאני אוהב נמצאים בהירו... נראה לי שאני ילך על העבודה הזאת

לא יכולה להסכים

כי בעיני חוזק הוא פונקציה של בילד טוב והשקעה בציוד. חלשים עד דרגה 150 יחסית למה? לבישופים? קוסמים? NL? DB? אין לי מושג למה אתה קורא חלש.... אבל זה נשמע לי כאילו מי שאמר לך את זה רוצה להראות שהוא מבין אבל לא ממש יודע מה הוא מדבר. היום אפשר להשיג % סטטים בקלות..... אני את ההרואית שלי התחלתי לאמן בדרגה 133. אבל התקופה היתה מאד שונה. עד דרגה 133 הקוסמת שלי אימנה אותה עם מטאור בניוטיז..... ולא היה לי כלום ציוד בהתחלה. שום כלום..... ולא היה פוטנציאל בכלל. לא היה SD אז לקח לי 3.5 שנים להגיע ל 200 אז מה?

btekx

New member
חכית רק חודשים בלבד מאז יצא ביפני?

אצלי חיכתי חצי שנה! מאז שיצאת המכונאי במייפל יפני רציתי להשקיע בדמות זה אפילו התלבטתי לעבור למייפל יפני... כול יום-יומיים חקרתי את המידע וסרטונים עליו בכולי מיני אתרים ובפנוי הזמן ציירתי דמות כאלו והמצאתי ציורים חדשים - 26 זימונים (A-Z) שכולו מבוסס על פצצות וכול זמן לא בא לי לשחק עם אקדחון שבקושי יש HP עד היום אני לא מצליח לחשוב איך הצלחתי לחכות חצי שנה... אז תהיה גבר ותחכה רק עוד שבוע! ותחשוב כמה מסכן אני שחיכתי חצי שנה!!!!

למעלה