ג'אמפ, איפה אתה?

מ י ל ר

New member
ג'אמפ, איפה אתה?

אוקי היום לא היה לי חשק לשחק בכלל, אבל עכשיו שהכול בסדר (והמבין יבין) חזר לי הרצון שיבוא כבר הג'אמפ!!!!!!!!!!!!!!! שלא היה בסדר הייתי מוכן לוותר על הג'אמפ אפילו רק שיהיה בסדר אבל עכשיו הכול בסדר - אז איפה הג'אמפ?!?!? זה יהיה כזה ג'אמפ אדיר, זה לא שהלוחמים יקבלו שינויים ואז אני צריך לחכות חודש, לא! זה פשוט יהיה במכה!@!$#@%@%@#%#$% אולי אני אצליח להרוג יד של זאקום לפני שהשותף הורג את כול צד ימין אולי אני אצליח גם לבד?? (כאילו, אני יכול, אבל בשעתיים חח) אני נינג'ה בגוף, של קוסם, אינסטינקט של חתול, ועוד חתול פרא! מצויד בשרביט זהב ושימלה כחולה, עגילים רוז אדומים משקפיים שבורות ושיער שזז, כמו שכול ג2ר קוסם צריך להיות! (מה יותר גברי משימלה כחולה ועגילים אדומים?) אני מרגיש את הכוח, את השרשרת קרח האדירה הזאת עם הקול דאון של 5 שניות (למה, למה?!?!?!
) את השרשרת ברקים עם ה-20% קריטיקאל שתוקפת 6 מפלצות 5 פעמים למכה!!!!!!!!!! 6 מפלצות!!!!! 5 פעמים!!!!!!! 20% קריטיקאל!!!!! מילה רנדומלית!!!!!!!!!! שוקצו!!!!! השרשרת שתפגע בטווח ארוך יותר וגם הזימון איפריט!!!!!!!! כאילו, האיפריט צריך להיות ממש אבל ממש קרוב בשביל לתקוף, כזה לא יעיל, אבל לא, הוא יהיה עכשיו רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקק רחוק כזה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> רחוק, זה רחוק! הסקיל BB המטונף שיש לי בו 2 נקודות (אמן שנקבל SP ריסט, אוף SP ריסט זה כזה עונש!!!!! זה לוקח חצי שעה לשים בסקילים
) יהיה לי סקיל שמתעלם מההגנה של המפלצת!!!!!!! ואולי לא יהיה בו גלי'ץ והוא יעבוד!!!! אבל זה רק אולי!!!!!!!
שששווווווווווווווקצוווווווווו!! גם מר. גוטטו מקבל דברים לא רעים בכלל, FJ בהחלה יעזור לך (אוף למה קשתים מקבלים FJ?? הוא יהיה יותר מהיר ממני
) אני מת לקבל את השרשרת שמושכת מפלצות... זה כזה אדיר!! זה פשוט מושך!! יהיה כזה יעיל, מעניין איך החיים עם אפשרות דחיפה/משיכה של מפלצות, מה-BAM שיש לי אני זוכר שזה ממש מהנה.. שוקצו
טוב אני בכללי מוכן לג'אפ, יש לי קצת כסף בצד, אני רמה גבוה אז הסקילים הטובים ימוקססו (אוף בא לי כבר בליזרד ממוקסס, רק 13 נקודות
) יהיה טוב, יהיה כיף!! אני לא אלך עם סיוון לזאקום, סיוון תבוא איתי לזאקום!! היא תשב בצד ותנוח (גם ככה זאקום לא פוגע בה) ואני אעשה את כול העבודה!! (אם תתנהגי יפה תקבלי כובע, אגב על זאקום ראן אני לוקח 5 מיל אז תשחררי מזומנים) ואו שרשרת ברקים תפגע ב-6 מפלצות!!
לפני ה-BB, השרשרת ברקים גם הייתה פוגעת ב-6, אבל זה היה כזה חלש (כאילו באמת, זה היה חלש) שרק גרמתי למפלצות לתקוף אותי וזהו
אבל עכשיו?? עכשיו זה יהיה חזק!! בטח שמתם לב שאני הוא הנושא המרכזי בשירשור החדש שלי, וזה שירשור התלהבות! במקור היה שלב שרציתי לפרוש, התחלתי לחסוך כסף אפילו למצב פרישה, ואז פרסמו שיצא הג'אמפ בקוריאני, וזה נתן לי תקווה! בגלל זה אני לא חושב על לפרוש עכשיו, לא רשמתי בחיים שאני באמת רוצה לפרוש (כאילו, לא אחרי שגיליתי שיהיה חיזוק קוסמים) איזה באסה אם בסוף זה לא יהיה מה שחשבתי ואני עדיין איהיה יחסית חלש? :( אבללללללל שום דבר לא יהרוס את המצב רוח! ועוד לא הגעתי ל-200 ככה שלפרוש לא בה בחשבון. אני איהיה כול כך חזק שאני אוכל להרוג שחקנים בטעות (ולא ב-PVP) אני איהיה כול כך חזק שאני אוכל לעבור בין העולמות רק להגיד שלום, אני אוכל לתת FAME לעצמי 3 פעמים בחודש יהיה לי עוד סלוט לכובע למרות שלא הגיוני שדמות תלבש 2 כובעים גם שם יהיה לי סקיל דלת, ואני אוכל לפתוח 2 דלתות [רגע, אם לבישופ יש סקיל דלת מחפץ, הוא יכול לפתוח 2 דלתות?? ממ, כי גנב יכול להפעיל דיסנט HASTE, ו-DK יכול להפעיל דיסנט HB, מעניין, זה סוגיה מאוד מעניינת, בואו נחשוב על זה עוד קצת...1.5N] אגב אם מדברים על לוטן (יענו כי קודם רשמתי 1.5N) אז לשרשרת ברקים יהיה 90% סיכויים לסטאן. ככה שזה פשוט לא רע בכלל. הוו יהיה לי כיףףףףףףףףףףףף אם הייתי יודע מתי הפאץ' בטח הייתי לוקח חופש מהעבודה!! [אני לא באמת אעשה את זה, אבל נחמד לחשוב ככה] מממ, קיצר, לילה טוב, מחר אני קם ב-6

הסוגיה היא

למה אתה פותח הודעות כאלו, מהסוג שקוראים ולא מבינים כלום. ועוד ב2 בלילה.
לך לישון!
לפי מה שהבנתי הפאטצ' הוא ב28.9, זה ממש לא רחוק, זה כבר שבוע הבא...אז בלי לחץ.

מ י ל ר

New member
הווו בוקר טוב גם לך :)

לא יודע פשוט רשמתי מה שקופץ לי לראש חחח

מ י ל ר

New member
עמית

תמורת תשלום סימלי - אני ארשה לך לחבור איתי לפארטי במשחק בוא נגיד 3 מיל ליום? אני לא רוצה להתנשאות אבל אני הולך להיות אדון הקרח או אל הברקים :0 :)

gate11Maccabi

New member
לא הייתי משלם גם 300K :)

לעומת זאת ללוטן או להראל הייתי משלם! לפחות היה מצחיק

מ י ל ר

New member
Omg

צודק! להתחיל שנה חדשה עם סקילים חדשים וחזקים אחלה דרך לפתוח שנה חדשה!!!!

Guid

New member
גרוע מאוד!!

רק אחרי 3 ימים אני אוכל לשחק... יש 3 ימי חג...

מ י ל ר

New member
לי יהיה 3 ימים של כיף

אם בכלל יהיה משחק, יש מצב שזה יהיה 3 ימים של SC
חחח כמו שהיה עם ה-BB.. שבועות של SC

Hasselblad

New member
וזה יום אחרי שאני טסה!!!

ואוו יפה שחבר שלי וויתר על לראות משחק כזה!!! גם הוא חולה מכבי...

מ י ל ר

New member
אל תדאג, העדכון בטח יהיה מאוד ארוך

ויגלוש לשעות הלילה ככה שאחרי שיגמר המשחק תוכל לבדוק אם המיפל חזק

למעלה