גאווה

LeeCooper69

New member
קראת לי לילו´ש../images/Emo35.gif

זהו, ליאורי בשוק טוטאלי
ואני לא שמתי
אפילו.. נו טוב.... בכל מקרה, אנחנו הולכים לעבודה שלנו באנגלית (כן... בטח... אולי ביום חמישי כשאלון השני יבוא אליה )

praetor

New member
אוי, איזה איש נחמד, דואג לנו כל כך

יודע מה? קפוץ לי. פשוט לא מעניין אותי מה אתה חושב. לא איכפת לי אם אתה חושב שאני חולה. לא איכפת לי אם אתה אוהב אותנו, או שונא אותנו. חושב שאנחנו חולים, או סתם שליחי השטן או משהו. תמשיך לחשוב את המחשבות העלובות והמטומטמות שלך, ותעוף לי מהפורום.

praetor

New member
אני דווקא לא אירגע!

אתה חושב שיש לך את הזכות לבוא לפה ולהתייחס אלינו כאל חולים. זה עוד יותר גרוע מאנשים שסתם מקללים אותנו. אני לא מוכן לסבול אנשים כמוך, שבתוך תוכם הם הומופובים קיצוניים, אבל מבחוץ משחקים אותה "רוצים לעזור", או "מרחמים". אנחנו לא צריכים את העזרה שלך, ולא צריכים את הרחמים שלך. אנחנו חיים יפה מאוד עם מי שאנחנו, ואני יודע שלא הייתי משנה את זה. אז תחשוב מה שבא לך - אבל שלא תעז לבוא לפה ולהתנשא עלינו, ו"לרחם" עלינו.

marik

New member
חמוד.... אתה באמת חמודייי

אבל חשוב שתדע ושתפנים!!! אין תרופה!!! ואם תמצא אחת אז אתה תהיה מולטי ביליונר!!! ואנחנו נתגאה במה שאנחנו, כי אם לא אנחנו אז מי?? אתה??? וזה מה שיש לנו - ובזה נתגאה!!! אתה מתגאה בחברה שלך?? אני בחבר שלי! אתה מתגאה בזין שלך?? אני בשלי (ושלי ותר גדול ועבה!!!) אתה מתגאה במה שיש לך?? אני מתגאה בכל מה שיש לי!!! וכמו שאני לא בא אליך ואומר לך שתתהפך ותמרח בKY, אז אל תבוא ותגיד לי שאני חולה, כי בבדיקה האחרונה שעשיתי נמצאתי בריא! וגם בצבא, לא הגדירו אותי חולה נפש עקב היותי הומו. (עקב רצוני לצאת משירות - כן! אבל לא עקב היותי הומו!!!) אז חמודי... תחקור ותבדוק לפני שאתה מתסיס פה קהילה שלמה!

מריק

אני חושב שלא רק שאין תרופה, אלא אין צורך בתרופה. אחד מהדברים שמחזקים אותנו הוא העובדה שאנחנו מסוגלים להיות גאים במי שאנחנו, להשלים עם זה, כי אין עם זה דבר רע או פגום.

marik

New member
יהיו מי שירצו להחלים

אולי אני ואתה לא, אבל ימצאו אותם מליונים שירצו ויסכימו! זו לא הנקודה, וגם ברור לך שהוא ולא אף אחד אחר לא ימצא את התרופה המיוחלת... אז פשוט נתרכז בשאר המלל בהודעתי הקודמת - כי שם נמצא המסר!

Horny Devil

New member
טחחחחח...אתה סתום רצח מה?

כאילו אני לא שייכת לפה, זאת ההודעה הראשונה שאני כותבת פה, ויכול להיות גם אחרונה... אני לא לסבית... קפצתי לפורום הזה סתם לראות מה הולך פה...אני ממש ממש לא הומופובית ואני מכירה כמה וכמה אנשים שהם לא סטרייטים...פאאאק אז כאילו מה הקטע שלך??.. לא יודעת קצת עצבנת אותי... היי לכם! אני לא מהפורום הזה...פשוט פרסמו אותו בפורום צער גידול הורים נראה לי ובדיוק הסתובבתי שמה אזזז...באתי לראות מה קורה פה... אני לא מבינה אותכם ממש ואת מה שאתם כותבים או מייצגים...אבל זה ממש לא מזיז לי מבחינת מי אתם...כי אתם אחלה.. אז בייביי לכם נדבר אולי מתישהו!

praetor

New member
אגב, אפנה אתכם לכרטיס שלו -

במיוחד להודעה בשם "תפריט בחירות". הוא תומך באיחוד הלאומי, חירות... מפלגות נחמדות ואוהבות אדם... בחור זהב...

אבקש לדייק

האיחוד הלאומי וחירות (של מרזל ברזל כמו ששמעתי לפני יומיים מכנים אותו) הן מפלגות חמות, אנושיות ואוהבות אדם. אולם הגדרת ה"אדם" שלהן שונה כנראה במקצת מהגדרתם של האנשים המתורבתים והשפויים שביניינו. זו היתה הודעת
קצרה על הבחירות.

free S bee

New member
איזה יופי שלפעמים נכנסים לפורום

הומופובים, שמאחדים את כל האנשים נגדם, ויוצרים שרשורים כאלה ארוכים! (לא שבלעדיו הפורום לא מאוחד, אבל זה פשוט מעורר את כולם, וכולם מגיבים)

hungry penguin

New member
מה ההגדרה של הומופוב?

כי אם זה פחד מהומואים, אז דעו שאני באמת לא מפחד מהומואים.

Lizz

New member
שנאה מקורה בפחד,

ושנאת השונה מקורה בפחד וחוסר הבנה.

hungry penguin

New member
שונא?

חלקכם ממש איטיים. אני ממש לא שונא. תקראו את ההודעות שלי מחדש.

FireDragon

New member
לא, אתה לא שונא.

אגב- הודעה שניה שלי בזמן האחרון. פינגווין רעב יקר, לא, אתה כנראה לא שונא, לא היה שמץ של שנאה בהודעות שלך- ואני לא ציני. אתה כן לא מבין. אתה בא מנקודת הנחה שהומוסקסואליות היא פגם, וצריך להילחם בו כמחלה. צר לי לומר שרבים מתייחסים לזה כך. כמו שלא תשנא חולה סרטן בגלל היותו כזה- אתה לא שונא את חברי הקהילה. אבל אתה מסרב להקשיב כשאנחנו אומרים לך- שאין בנו שום דבר לא בסדר. אתה משווה הומוסקסואליות לקרב- בו הפסדנו ועלינו לעלות על הסוס ולהמשיך להילחם. אני חושב שזה אכן קרב- אך אני לא נלחם נגד ההומוסקואליות, אני נלחם נגד סטריאוטיפים, הומופוביה, החברה שמסרבת לקבל- ונגד עצמי- נגד החלק בי שעדיין מטיל ספק בבריאותי הנפשית. אתה לא הומופוב, אתה לא שונא או מפחד- אתה פשוט לא מבין. אתה מלא בסטריאוטיפים- שהם לא דבר רע, כל עוד הם נכונים. אך ההומוסקסואליות אינה מחלה, ומהר ככל שתקדים להבין זאת- כך מהר תראה את האנשים מאחורי ההגדרה. המשפט שלי אישית עדיין קשה לחשוב אפילו על להגיד הוא "אני הומו". אבל שים לב לסידור המילים- דבר ראשון בא ה"אני" ורק לאחר מכן ה"הומו". אני בנאדם, יש לי אישיות,אופי, חוש הומור, דיעה משל עצמי וגוף משל עצמי. ואני בין כל הדברים שמייחדים אותי- אני בין השאר גם הומו. אבל החיים שלי לא מסתובבים סביב זה, זה לא מעסיק אותי 24-7. כמו שאתה לא מבלה את רוב חייך בלחשוב על היותך סטרייט. כמו שרשמתי כבר- אני לא מעונין להילחם במה שאני, כי זה מה שאני- ואני לא רוצה לשנות את זה. אני לא חושב שיש צורך להתקפות ששלחו לעברך- ובחרת בחוכמה לא להגיב לרובן, אני מבין מאיפה באות ההודעות שלך, אבל אין להן שום בסיס. מעולם לא היית הומו- וכנראה לעולם לא תהיה. אבל אם אני אכוון אקדח אל ראשך ואגיד לך להמשך אל בנים- זה יעבוד?

white star

New member
תקרא בין השורות

כמו לדוגמה הביטוי "אנטישמיות" , כאשר הגזע השמי הוא היהודים והערבים. אבל הביטוי הזה התגלגל להיות רק נגד היהודים.(פרט לקריאות של אספסוף מסויים...)

דימונאי

New member
חחחח......

מאמי הוא הומו....הוא כל החיים שלו התבייש במה שהוא...וזה מה שמפריע לו עכשיו....היה לי חבר שאצבעות ביד שלו מחוברות ספירים כאלה...וזה לא משנה אלה הבן אדם שבפנים (סתם להגיד מי שדיברתי עליו היה חרא של בן אדם אבל שטויות עברנו) i LOVE you alllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

למעלה