לא, אתה לא שונא.
אגב- הודעה שניה שלי בזמן האחרון. פינגווין רעב יקר, לא, אתה כנראה לא שונא, לא היה שמץ של שנאה בהודעות שלך- ואני לא ציני. אתה כן לא מבין. אתה בא מנקודת הנחה שהומוסקסואליות היא פגם, וצריך להילחם בו כמחלה. צר לי לומר שרבים מתייחסים לזה כך. כמו שלא תשנא חולה סרטן בגלל היותו כזה- אתה לא שונא את חברי הקהילה. אבל אתה מסרב להקשיב כשאנחנו אומרים לך- שאין בנו שום דבר לא בסדר. אתה משווה הומוסקסואליות לקרב- בו הפסדנו ועלינו לעלות על הסוס ולהמשיך להילחם. אני חושב שזה אכן קרב- אך אני לא נלחם נגד ההומוסקואליות, אני נלחם נגד סטריאוטיפים, הומופוביה, החברה שמסרבת לקבל- ונגד עצמי- נגד החלק בי שעדיין מטיל ספק בבריאותי הנפשית. אתה לא הומופוב, אתה לא שונא או מפחד- אתה פשוט לא מבין. אתה מלא בסטריאוטיפים- שהם לא דבר רע, כל עוד הם נכונים. אך ההומוסקסואליות אינה מחלה, ומהר ככל שתקדים להבין זאת- כך מהר תראה את האנשים מאחורי ההגדרה. המשפט שלי אישית עדיין קשה לחשוב אפילו על להגיד הוא "אני הומו". אבל שים לב לסידור המילים- דבר ראשון בא ה"אני" ורק לאחר מכן ה"הומו". אני בנאדם, יש לי אישיות,אופי, חוש הומור, דיעה משל עצמי וגוף משל עצמי. ואני בין כל הדברים שמייחדים אותי- אני בין השאר גם הומו. אבל החיים שלי לא מסתובבים סביב זה, זה לא מעסיק אותי 24-7. כמו שאתה לא מבלה את רוב חייך בלחשוב על היותך סטרייט. כמו שרשמתי כבר- אני לא מעונין להילחם במה שאני, כי זה מה שאני- ואני לא רוצה לשנות את זה. אני לא חושב שיש צורך להתקפות ששלחו לעברך- ובחרת בחוכמה לא להגיב לרובן, אני מבין מאיפה באות ההודעות שלך, אבל אין להן שום בסיס. מעולם לא היית הומו- וכנראה לעולם לא תהיה. אבל אם אני אכוון אקדח אל ראשך ואגיד לך להמשך אל בנים- זה יעבוד?