גאווה

hungry penguin

New member
ענית לעצמך

אך פעם לא תוכל\י להביא ילד עם השותף שלך. זו מגבלה - זו נכות. אם היית לוקח תרופה, בלי כאבים, שתהפוך אותך לסטרייט, אז עדיין הייתי יכול לאהוב - אבל גם היה לך ילד מהגנים *שלך*. זה כל מה שטענתי. ואני לא אוהב לקרוא לזה מחלה, כי זה יותר משהו שנולדת איתו לפי השמועות). ככל הנראה מודבר בפגם גנטי.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

אוי, באמת! אתה באמת מאמין שיש תרופות שיכולות לשנות את הנטייה המינית של מישהו? אתה בכנות מאמין שאתה לוקח גלולה והופ - אתה כבר לא נמשך יותר למישהו מסויים? אני באמת לא עשיתי דוקטורט לשום דבר, ולא קראתי על זה מחקרים, אבל אפילו אני, ממרומי גיל ה 15 שלי וכל אהבתי לעולם, יודעת שזה פשוט בלתי אפשרי. ולמען האמת, גם אם זה היה אפשרי - הייתי נגד זה. למה לך לוותר על מישהו שאתה אוהב, שאתה כן יכול להקים איתו משפחה מדהימה, רק כדי לחייך ולהגיד שהעיניים של התינוק שלכם דומות לשלך? אז אני מציאותית, ואני יודעת שזה יותר כואב, ואני ידועת שזה יותר קשה, אבל מצד שני - הרווח שיש בדבר, האהבה, המשיכה המינית, הזוגיות וחיי הרומנטיקה שלך - שווים את זה. מה השלב הבא? נשים שמאוהבות בעקרים ייקחו תרופות שיגרמו להם להפסיק לאהוב זה את זה? וזאת בלי העובדה שאתה שוכח את העובדה שקיימים אנשים בעולם שפשוט לא רוצים ילדים, ואז כל התרופות שלך שוות בעינים כקליפת השום. אז כן - בהומסקסואליות יש מגבלה מסויימת. וזה באמת חבל. אבל גאד, מכאן ועד לרחם על כל ההומואים באשר הם? ולהציע להם ליטול כימקליים שישנו את הרגשות שלהם?! (בהנחה שזה בכלל קיים, הנחה שאני פשוט לא מאמינה לה). אני פשוט לא מסתקלת על הומואים כפגם, וגם לא אסתכל. ואפילו לא כטעות של אלוהים, שהתבלבל בגוף והוליד אישה כגבר (זה טראנסקסואלים). הומואים הם פשוט אנשים שנמשכים לבני מינם. עם כל הקושי בזה, ועם כל היופי והאהבה.

hungry penguin

New member
לדעתי את משקרת לעצמך

כמו ילד שמפחד מניתוח... שממציא לעצמו תירוצים וססמאות. אני עוזב את העניין הזה עכשיו, כי זה באמת בחירה שלך, ובאתי רק לעזור. אבל אני מבקש מתוך אהבה שתחשבי על זה. ואם תחפשי, תגלי שיש דרכים להילחם בזה.

marik

New member
חמודי

אין דרכים להילחם בזה!!! וזו לא בחירה, כי אם כן אז כולנו היינו בוחרים אחרת!!! ומעניין מה יקרה אם אשתך לעתיד, חס וחלילה |טפו טפו טפו| תהיה עקרה?? אז מה תעשה? איך יהיו לילדים שלך עיניים כמו שלך ואף כמו שלה?? אני לא מייחל את זה לך או למישהו אחר, אבל זה ממש דבילי!!! אנילא עושה ילד בשביל האף או העיניים. אני עושה אותו כי אני אוהב אותו והוא שלי, ואני מגדל אותו ואני מחדיר לו את האהבה שלנו, ואני מחנך אותו ומגדל אותו. ילדים מאומצים - לא נקשרים להורים??? אולי לפעמים יותר מהילדים הביולוגים. בקיצור - שטויות במיץ.... וכדאי באמת שתפסיק את השרשור הזה!

FireDragon

New member
למה שנצרה להילחם בזה?

אני אוהב את מי שאני, אוהב את מה שאני, ואוהב את מי שהפכתי להיות. זה כולל כל דבר- בין אם אני הומו, סטרייט, טרנס או קרנף סגול עם ארבע קרניים. אני חושב שיש מקומות שדורשים שיפורים, אבל זה לא הופך אותי לפגם. האם אני מעוניין בהקמת משפחה? בהחלט! שלושה ילדים וכלב. האם אני מעוניין לאהוב ולחיות חיי אהבה מלאים עם אהבתי? ברור! האם אהבתי היא אישה? לא. אז תגיד לי דבר אחד- מה מונע ממני, לפגוש מישהו שאני אוהב, לחיות את חיי איתו, להינשא בטכס אזרחי- ולאמץ שלושה ילדים? מה ימנע ממני להפוך להורה? לי אין את צבע העניים של אבא שלי, או את האף של אמא שלי. למען האמת- הרבה אנשים מהמשפחה חושבים שאני מאומץ. אני לא דומה לאף אחד ולשומדבר מהמשפחה שלי, מורחבת או מצומצמת. האם זה אומר שההורים שלי פגומים? הרי הם לא יכולים להביט בי ולומר שיש לי את העניים שלהם- האם הם צריכים להילחם בזה? תשאל כל ילד או ילדה מאומצים- מי הם ההורים שלהם- 1)אלה שילדו אותכם, ושאתם דומים להם בחיצוניות? 2)או אלה שחינכו, אהבו, טיפלו, עזרו, תמכו ותרמו לכם במשך כל חייכם? אני חושב שהתשובה ברורה. אני לא צריך להביט אל ילדי בעניים ולומר שהוא דומה לי- כדי להרגיש אבא שלו. כשאקים משפחה- ואני אקים משפחה- אני מתכנן לאהוב את בן זוגי ואת ילדי מכל לבי. האם הילדים יהיו דומים לי? לא. האם זה יפריע לי לאהוב אותם? ממש לא. אני גם חולק על דעתו של מי שאמר "כולנו היינו בוחרים אחרת". אולי לפני שנתיים הייתי בוחר להיות סטרייט, הרבה פחות כאב. אבל היום- אם תביא לי את "גלולת הפלא" הנפלאה שתפוך אותי לסטרייט- אני אתן לך הוראות מדויקות לאן בדיוק אתה יכול לדחוף אותה. אני מאושר ממי שאני- והאלים יודעים שזה תהליך שלקח לא מעט זמן. אני לא מתכוון להשתנות- לא בצורה דראסטית כזאת. אני אוהב את עצמי, ואוהב את חבר שלי. שום גלולה, או טיפול, או שוקים באשכים לא יצליח לגרום לי להפסיק. אני אוהב, ואני נאהב. ההבדל היחיד ביני לבינך- הוא שאני אוהב אותו- ואתה אוהב אותה. האם זה באמת משנה מה יש בין הרגליים לאדם שאני אוהב? כל עוד אני אוהב- כל עוד אני מסוגל לאהוב- ומוכן לאהוב, כל עוד אני צריך לאהוב- אין בי שום פגם, שום בעיה, או שום מחלה. אני ממש לא מבין אותך- (שוב, לפותח השרשור). אני אוהב בנות- אני מקבל את זה, סבה מצדי. סקס של גבר ואישה- אם לומר את האמת- מחליא אותי. אבל אם זה מה שעודה לך טוב- תהנה. אני אוהב בני- תקבל את זה. אני בנאדם נורמלי- בדיוק כמוך. אתה לא חייב לאהוב את מה אני עושה בחדרי חדרים, לא חייך לאהוד את האדם שאני מתנשק איתו, אתה לא חייב להביט לאן שאני מביט אם דודי בלסר יעבור לידי. אני מקבל אותך- ואני מבין שאתה מקבל אותי. אני לא ביקשתי ממך להילחם במשיכה שלך אל בנות- כי אתה יודע טוב מאוד שככל שתנסה- כך תתרחק יותר מהמטרה, כי אתה נמשך אל בנות. זה טבוע בתוכך כמו שלבי טבוע בחזי. אז למה אתה מרגיש צורך- לפנות אל חבורה של אנשים בוגרים, שמכירים את עצמם טוב יותר מרוב בני גילם, שעברו גיהנום וחזרה כדי להשלים עם עצמם- ואתה בא לכאן ואומר לנו להילחם בעצמנו? למה? הרי בקרב הזה כבר ניצחתי! נלחמתי בעצמי לא מעט! וניצחתי. זכיתי באהבה, בקבלה העצמית, ובקלבת השנונה- ניצחתי בקרב הזה. מצדי- להיות סטרייט, זה להפסיד. כי אני לעולם לא אהיה מי שאני אמור להיות. האלים (כן, האלים, לא אלוהים) עושים טעויות, אולי אני אחת מהן- אבל מה שהאלים עשו נכון או לא נכון לא מזיז לי. אני מי שאני- אני אוהב את עצמי, אוהב את חיי- ומאושר עם מי שאני. גם אם אני טעות- אני טעות גאה!

Ophel McNeil

New member
ועכשיו, ../images/Emo117.gif

אחרי שאני מספרת לך שאני סטרייטית, תתייחס לדברים שלי ברצינות?

TwelveEyes

New member
והאם עבר במוחך הצר...

שאולי זה לא בראש מעיינינו להגיד דבר כזה?! שאולי יש דברים שקצת יותר מעניינים אותנו, כמו למשל שהילד שלנו יהיה בריא ושמח, שיהיו לו חברים ושהוא יהיה תלמיד טוב, ושיגדל להיות בנאדם מכובד? אני לא יודעת מה איתך, אבל לי זה *קצת* יותר חשוב מכך שיהיו לו העיניים שלי...... אני חייבת להגיד, שאם אתה חושב שבכך הנכות שלנו, אתה פשוט... פאתטי. ומן הסתם לא מבין את משמעות המילה. תתיידד עם מר אבן שושן, ואז תחזור אלינו. או שלא. עדיף שלא.

marik

New member
בדיוק!!

אני מתחיל לחבב אותך....
בעצם היכולת שלנו, לקבל את השונה ולהתמודד איתו, ולחיות איתו - אנחנו יותר חזקים, יותר מחושלים והרבה יותר מאושרים ושמחים. (עובדה - כל מסיבות הגייז בעולם הן הכי טובות והכי ושקעות והכי גדולות, וכל הסטרייטים מתים להיכנס אליהם, עד שהם משחקים אותה הומואים בשביל להיכנס ולעבור סלקציה!)

fayd הפשוש

New member
ואני מרחם אליך אתה אידיוט בור וחסר

השכלה! עוף לנו מהפורום אם אתה לא אוהב הומואים אנחנו לא אוהבים אותך! אין לך מה להשתתף מצערי, אני אוהב להיות הומו ואם היתה בידי את אפשרות הבחירה אני עדיין היתי בוחר להיות הומו!, בקיצור מעניין לי את הד"ר מרטינס מה אתה חושב לך לנו מהפורום
(אלון לא במצב רוח להומופובים היום)

white star

New member
אני לא סגור לגבי הקטע של הומופוב

הוא הכניס טיעון שהוא חושב שנכון.הומופובים בד"כ לא מנסים אפילו להקשיב להומואים ואני חושב שהוא כן (או שאני טועה)

נסגור על "הומופוב לייט"?

אולי.. אולי עוד יש סיכוי לשקם אותו. להחזיר אותו בתשובה. לגרום לו לראות את האור. להכיר בהומו הקטן והחרמן שמקנן לו בפנים

Ophel McNeil

New member
רק למה בלי סימני פיסוק נכונים? ../images/Emo117.gif

ואני גם לא אוהבת התלהמות. יכלת להגיד בדיוק מה שאמרת בהודעה, רק בלי לקלל יותר מדי, ולהתנהג משל היית ערס מצוי.

hungry penguin

New member
לא אוהב הומואים?

אני היחידי שאוהב אתכם! כולם אומרים לכם שתשארו דפוקים כמו שאתם, ורק אני אומר לכם להפסיק להתגאות בנכות שלכם, לקחת את עצמכם בידיים, ולחפש תרופה.

LeeCooper69

New member
שתשארו דפוקים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo35.gif

אתה רומז שאנחנו דפוקים
רומז
צועק את זה

fayd הפשוש

New member
לילוש אני מתפלא אליך!!!!!

אנחנו בהחלט דפוקים! אנחנו דפוקים בתחת, דפוקים בפה, דפוקים בכל חור אפשרי ואפילו נהנים מזה! ואתה עוד מאז להגיד שאנחנו לא דפוקים? הרי אני דפוק כמו זית סורי! או במיקרה שלי כמו זית גרמני, או שמה זה זין סורי... אההה גרמני? טוב לא חשוב אני מאבד פה את הפרנציפ! מה שאני מנסה להגיד זה שאנחנו דפוקים!

למעלה