גאווה

דימונאי

New member
חחחחח

עוד משהו לצחוק עליו...ליעד אתה סגרת את הפרק שלנו לא אני ביי לך חיים מוצלחים שהיו לך

moon light2

New member
אתה ../images/Emo132.gif

תסלח לי אבל אתה דפוק לגמרי! בנאדם שהוא לא סטרייט הוא נכה,הוא בעל מוגבלות?! חזרנו ל1938!!!???!!! שאני אזכיר לך בנאדם לא אהוד במיוחד בקרב היהודים שחשב בדיוק אותו דבר שלהיות הומו זה נכות,זו מחלה,זה פגם!!! אדולף היטלר חשב את זה ודאג להחצין את המחשבה הזו ודאג להרוג אותם, להרוג אותם בגלל נטיות מיניות!! מי אתה בכלל שתבוא ותגיד שזה לא בסדר!???!!! רק סטרייטים הם לא בעלי מוגבלות? איזה מן דבר זה להגיד שאדם שהוא הומו/לסבית/בי וכו´ הוא מוגבל?! ומה לעזאזל אתה עושה בפורום הזה בכלל?! מנסה לרדת על אנשים שנמצאים פה?! מה הופך סטרייט ליותר טוב מהומו? תסבר את אוזניי ותאיר את עיניי בסוגייה זו! יום טוב

PestCTRL

New member
חבר'ה, תרגעו!

דבר שלמדתי ממקצועי הצבאי: כשמישהו טועה, לא יודרים עליו ולא כועסים עליו. הכעס גורם לו לכעס עקב היותינו כולנו מעט אמפטים. ככה הוא לא לומד ולא משתפר. יש לנקוט בצעד הפוך, לקבל אותו ולהסביר לו שוב ושוב עד שיבין ויסכים, אם לא, אז נניח לו למצוא את הפתרון לבד: בוא נסה את התגובה שלי לטענה שלך: מבחינה מינית, עד כמה אתה מסוגל לענג את עצמך יותר טוב ממישהו זר? האם זה נכון שגבר מכיר את הגוף שלו יותר טוב מאישה? ושאישה תכיר את המקומות הרגישים אצלה בגוף פי 100 יותר טוב מכל גבר? אמנם הטרוסקסואליות נועדה כדי להתרבות, אך זה רק נוח וכיף שהומוסקסואליות נועדה כדי להנות ממין טוב יותר ונעים יותר. תחשבו על זה, ה-Bים שולטים! הומואים הכי נהנים, והסטרייטים רק מתרבים...

למעלה