סליחה?!
מה, נראה לך שכל מי שהומו נעלם לו הזין? כל מי שלסבית נעלמים לה השחלות והרחם? מה הקשר בדיוק? וממתי הומוסקסואליות היא נכות? איזה דברים יש שאתם הסטרייטים יכולים לעשות ואנחנו לא? ואל תגיד לי "חתונות", כי זה לא ביג דיל לתפוס טיסה למדינה שפויה ונאורה ולהתחתן באזרחי. באשר לילדים - אפשר לאמץ, אפשר לקחת אם פונדקאית או תרומת זרע. גם סטרייטים עושים דברים כאלה, לידיעתך, אז למה שאנחנו לא נוכל? אנחנו משרתים בצבא, אנחנו לומדים באוניברסיטאות ומכללות, אנחנו עובדים, אנחנו מצביעים בבחירות ועושים קניות בסופר ונוסעים לחופשות בחו"ל והולכים לסרטים ולהופעות ולהצגות ולים, וגם האוטו שלנו נתקע באמצע הכביש המהיר לפעמים וגם לנו יש בן דוד אחד שאנחנו מה זה לא סובלים, וכשנמות, ניקבר בבית קברות כמו כולם. אז תסביר לי שוב, אדוני היקר, במה אנחנו שונים משאר האוכלוסייה ולמה אנחנו במצב גרוע יותר מהם? אני חושבת שעצם העובדה שאנחנו מקבלים את עצמנו עושה אותנו ליותר מאושרים מהרוב. ואני כבר לא מדברת על נטיות מיניות: יש הרבה אנשים שמעבירים את החיים שלהם בהצגה, בזיופים, בהעמדת פנים שהם משהו שהם לא, ומגיעים למצב שבו בעצם אף אחד לא מכיר את האני האמיתי שלהם כי כל חייהם הם חיו בשקר. אני חושבת שזה שאנחנו קיבלנו, למרות ואעפ"י בורות מגעילה של "אנשים" כמוך את הפן הזה בעצמנו הופך לנו את החיים לקלים יותר מהרבה בחינות. ואתה יודע מה? זו בעיה שלך אם זה לא מוצא חן בעיניך: we´re here we´re queer get used to it.