גאווה

hungry penguin

New member
גאווה

יש לי חבר שיש לו ארבע אצבעות בכף-רגל ימין, והוא נורא מתבייש. האם עליו להתגאות? האם שיבוש גנטי הוא מקור לגאווה, או סיבה טובה לחפש תרופה?

sarah

New member
../images/Emo3.gif

במילים שלך- האם אתה רומז שיש להתבייש בנכות?
האם נכים אינם בני אדם? ואפילו-ההבדל הוא רק של אצבע אחת
אין בזה כל רע, כל בעיה, ושוני הוא לא תמיד לרעה. ^_^ לא צריך להתבייש מלהיות שונה. בוקר נפלא לך
באעבה, שרה

hungry penguin

New member
צריך להתגאות בנכות?

נכות זה כשאתה לא יכול לעשות משהו שרוב האנשים יכולים. אתם, למשל, לא יכולים לעשות ילדים עם מי שאתם אוהבים. וברור שעדיף היה אם כן יכולתם - לכן אתם בעצם מצויים במצב רע יותר משאר האוכלוסיה. לא?

הומואים לא מביאים ילדים לעולם../images/Emo35.gif

זה חדש! הומואים ולסביות מביאים ילדים לעולם עם בני הזוג אותם הם כל כך אוהבים. ישנם מספר אופציות להביא ילדים לעולם..רק שתדע, ועדיין הם ילדים שלהם, והומואים ולסביות הם הורים לא פחות טובים מהורים הטרואים.

TwelveEyes

New member
סליחה?!

מה, נראה לך שכל מי שהומו נעלם לו הזין? כל מי שלסבית נעלמים לה השחלות והרחם? מה הקשר בדיוק? וממתי הומוסקסואליות היא נכות? איזה דברים יש שאתם הסטרייטים יכולים לעשות ואנחנו לא? ואל תגיד לי "חתונות", כי זה לא ביג דיל לתפוס טיסה למדינה שפויה ונאורה ולהתחתן באזרחי. באשר לילדים - אפשר לאמץ, אפשר לקחת אם פונדקאית או תרומת זרע. גם סטרייטים עושים דברים כאלה, לידיעתך, אז למה שאנחנו לא נוכל? אנחנו משרתים בצבא, אנחנו לומדים באוניברסיטאות ומכללות, אנחנו עובדים, אנחנו מצביעים בבחירות ועושים קניות בסופר ונוסעים לחופשות בחו"ל והולכים לסרטים ולהופעות ולהצגות ולים, וגם האוטו שלנו נתקע באמצע הכביש המהיר לפעמים וגם לנו יש בן דוד אחד שאנחנו מה זה לא סובלים, וכשנמות, ניקבר בבית קברות כמו כולם. אז תסביר לי שוב, אדוני היקר, במה אנחנו שונים משאר האוכלוסייה ולמה אנחנו במצב גרוע יותר מהם? אני חושבת שעצם העובדה שאנחנו מקבלים את עצמנו עושה אותנו ליותר מאושרים מהרוב. ואני כבר לא מדברת על נטיות מיניות: יש הרבה אנשים שמעבירים את החיים שלהם בהצגה, בזיופים, בהעמדת פנים שהם משהו שהם לא, ומגיעים למצב שבו בעצם אף אחד לא מכיר את האני האמיתי שלהם כי כל חייהם הם חיו בשקר. אני חושבת שזה שאנחנו קיבלנו, למרות ואעפ"י בורות מגעילה של "אנשים" כמוך את הפן הזה בעצמנו הופך לנו את החיים לקלים יותר מהרבה בחינות. ואתה יודע מה? זו בעיה שלך אם זה לא מוצא חן בעיניך: we´re here we´re queer get used to it.

Sonata Of Tears

New member
מי אמר?

מי אמר שלהיות סטרייט זה לא להיות נכה? כי כולם עושים את זה? לא בעדר של הסטרייטים! יו..אני ממש חכם הא? ..לא

white star

New member
סטרייטים בהחלט נכים - רגשית

לסטרייט אסור להביע רגשות לסטרייט אסור לבכות סטרייט חייב להגן בחרוף נפש על הכבוד הגברי סטרייט לעולם לא שיקיע יותר מדיי בעצמו כי יחשבו שהוא...הוא... וזה רק קצה הקרחון.בקיצור סטרייטים בהחלט נחים ואפשר רק להשתתף בצערם

Ophel McNeil

New member
ממש לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif

למה סטרייטים הם בדיוק נכים? זה טיפשי בדיוק באותה מידה כמו להגיד שהומסקסואליות זה נכות. יש סטרייטים מצ´ואיים, שבאמת חייבים להגן בחירוף נפש על כבודם האבוד, אבל אלה סוג קטן ואומלל של אנשים, שהעובדה שהם סטרייטים לא היא מה שהופכת אותם לדפוקים.

Chandler Rulz

New member
סליחה, אני ממש לא מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני סטרייט, אבל אם משהו/מישהו/מישהו/אנערף פוגע בי, ברור שאני מביע רגשות, זה לא שאני אבן.. אני בנאדם... ואם את/ה כותב/ת את זה את/ה לא פחות גרוע ממי שהתחיל את השרשור הזה..

Scummy

New member
?

סטריאוטיפים מפגרים כאלה, משני הצדדים, שווים לנגב איתם את התחת. מצד שני, אני יכול להבין את המצבור הרגשי שמסוגל להוביל לכזה דיבור. פייר, כשמיעוט מדוכא מדבר בצורה לא רציונלית או מכלילה, זה בהחלט מובן.

marik

New member
מיעוט מדוכא??

תקרא את ההודעה שלך שוב, ותשכתב!!!

white star

New member
תגובה יותר מתנשאת לא יכולת לכתוב

ולסטרייטים בחבורה , אני מתכוון ללהביע רגש עמוק , מה שמכנים אותו "נשי". תסתכלו טוב על ההתנהגות שלכם ושל חברים שלכם מהצד ותראו שאני צודק.

hungry penguin

New member
אז זהו, שיש הבדל.

רוב בני האדם רוצים ילד שהוא תוצר של הגנים שלהם. ילד שאפשר לאמר עליו לבן-זוג, "תראה - יש לו את העניים הענקיות שלי, ואת האף המתוק שלך." ילד כזה אתם לא יכולים לעשות, וזו נכות.

dannnnnna

New member
עד כמה שזה אולי עצוב.. הוא צודק

אולי לא הייתי מגדירה את זה כנכות כי הומואים ולסביות יכולים להביא ילדים אבל לא עם בן הזוג שלהם וזאת מגבלה די גדולה לדעתי...

Ophel McNeil

New member
מה אני אגיד לך, נכות. ../images/Emo117.gif

וגם להיות עיוור/חרש/אילם/פצוע מלחמה/דיסלקט/עם בעיות נפשיות/פיסח/נתרן/עם בעיות הפריה/עקר/אוטיסט זאת נכות. אז כשה"נכות" היא לאהוב מישהו, והאלטרנטיבה היא לחיות בלי האהבה הזאת, אז מכל הנכויות שציינתי למעלה - הומוסקסואליות היא זאת שהייתי בוחרת בשמחה ובאהבה. נ.ב. מה גורם לך לחשוב שהומוסקסואליות היא מחלה (מלבד העובדה שאי אפשר להביא ילדים עם בן הזוג שלך לעולם בגללה), ושמי ש"לוקה" בה זקוק לתרופה?

למעלה