מה שמציל את הענין, מבחינתי
הוא נקודות ההשקה שכן נוצרו לי עם קרניסטים או אנשים שעדיין צורכים מן החי לסוגיהם ורמותיהם .
אז נכון, הקפתי את עצמי בטבעונים גם , אולי בשביל סוג של תמיכה,
אבל עדיין, מי שלא ברח על נפשו אחרי כמה פרסומים, מבין הקרניסטים, וראה , התחיל להבין את מה שאני מנסה לטפטף . זה עובד מאוד לאט , זה לא קורה ביום אחד, אנשים שנוצרת לי איתם שיחה מקרית אחרי תקופה על קירי, מדווחים לי ככה בחדרי חדרים , שהחשיפה של האמת על קירי עשתה להם משהו והם מתחילים למצוא פתרונות אחרים לתזונה והצריכה שלהם. הם מתחילים להתרגל לעובדה שיש מוצרים אחרים , הם מתחילים להסתגל פה ושם לטעמים החדשים .
לכן כל כך חשוב להיות אקטיבים גם בפייסבוק ,
להשחיל בכל מיני מקומות , בצורה טקטית או פחות (תלוי איפה זה קורה ) , את האמת . הרבה פעמים אני נכנסת באופן יזום לויכוחים עם קרניסטים, מתוך ידיעה שלא הקרניסט שמולי הוא החשוב כרגע מבחינת ההסברה,כי הוא במצב של אנטגוניזם נוראי ללא ספק ,
אלא העיניים האילמות שקוראות את הדברים שלי , אלה ששוקלות - אולי יש אמת בדברים שלי , אלה שמענין אותם בכל זאת לדעת אמת כלשהי בתחום הזה,
אז עשרה לא יתייחסו לזה, או יבוזו לזה,
ואחד אולי יעצור לחשוב לרגע.
ובפעם השניה כשיראה משהו בנושא שוב יעצור לחשוב והמחשבה תעמיק
ואז פתאום יחשף בגדול למשהו והצעד יקרה.
לא רואה אפשרויות אחרות לשינוי אלא הסברה , בין אם בדוכנים, בהפגנות, ובפייסבוק,
לא משלה את עצמי לרגע ולא חושבת שכל העולם חשוף לזה כמוני
אבל מספיק לי שהם חשופים אפילו קצת , ואולי הם מתחילים אפילו בתת מודע להפחית קצת והמודעות מתחילה לעבוד,
ומתי שהוא פתאום יכול להגיע שינוי אצל חלקם, האסימון יורד אולי פתאום על הדרך הזאת . אצל רובם לא, אבל יש מצב שאצל חלקם כן .
ה "חלקם " הזה הוא הסיבה להמשיך את זה.
ככה אני רואה את זה.
אני חושבת שחלק גדול מאוד מעליית מספר הטבעונים בשנתיים האחרונות , לאחר גל ההרצאה של גארי , הוא ההסברה בפייסבוק וההפגנות והתחקירים , הכל ביחד. זה מזין את זה, והפעולות הן הדדיות.