בת כמה איה קורן?

ApA1800

New member
דוקא אם היינו רושמים הודעות באותו ז

מן "במקרה" זה היה מפריח את היותנו אותו אדם, כי זה קצת קשה לשנות את הכינוי+לכתוב שתי הודעות ארוכות יחסית תוך דקה... חוץ מזה שילדים בני שנה לא יודעים לקרוא, כך שהם לא היו יכולים לדעת שמדובר באותו נושא, ואני בספק אם גם הם היו מבינים שמדובר באותו הזמן.

inbush1

New member
לא, זה דווקא לא מפריח...

כי לרשום הודעה, להיכנס אליה לעשות "החלפת שם" לוקח בדיוק שניה אחת, ואת גם מחליף את השם בדיוק מתי ששלחת את ההודעה ואתה מוכן וזה אז זה יותר מחזק את העובדה...

ApA1800

New member
אני רואה שיש לך נסיון בזה

וזה לא ממש רלונטי, את מוזמנת לחשוב כרצונך, כי כולנו ראינו עד כמה הדעה שלך מעמיקה ורלונטית. והאמת שאת צודקת, בעצם כל השיחה כתובה לי כבר על המחשב וכל פעם אני עושה קונטרול וי...

ApA1800

New member
אפשר לעשות שוב קונטרול וי

לתגובה לתגובה שלך, או לחכות שתפרסמי את התגובה שאני אגיב אליה קודם?

יש הסבר יותר הגיוני

יכול להיות שיש לי שני מחשבים בבית ואני פשוט עובר ממחשב אחד לשני בכל מחשב מוזן ניק אחר ככה שיותר קל לי לכתוב הודעות משני שמות משתמש

ApA1800

New member
אולי יש לי בכלל שני בתים

ופשוט אני לא נועל אותם ורץ כל פעם מבית אחד לבית השני

ApA1800

New member
אולי אני בכלל כפיל של סדאם חוסיין ו

אז בעצם יש ממני אלפי עותקים שיכולים לכתוב הודעות

עוד הסבר הגיוני

קיצר זה ברור שאנחנו אותו אחד אבל עדיין לא קיבלנו תשובה לשאלה החשובה-בת כמה לעזעזל איה קורן?!?!?!

ApA1800

New member
רגע רגע רגע, אם אנחנו אותו אחד, למה

אנחנו צריכים להחליף כינויים ולעשות קונטרול וי? פשוט זה יוריד לנו את הצבע מהמקש ה ועם הזמן לא ידעו איזה מקש זה. עכשיו אני יכול להקליד עיור אז זה לא נורא, אבל אתה צריך לחפש את המקשים אז זה יותר סיפור...

inbush1

New member
טוב טוב שמענו עליכם....

תתחילו להרגיע יא מתלהבים... וזה הרבה יותר הגיוני שתהיו במקרה שניכם חדשים בפורום מיכאלה, ובמקרה שני החדשים גלשו באותו זמן בפורום, ובמקרה אפ'חד לא מכיר אותם, ובמקרה הגיבו באותה הודעה, ואך ורק באותה הודעה, ובמקרה עם אותה דעה, במקרה גם נגדי, ובמקרה גם רושמים הודעות אחד אחרי השני בצורה מאוד מדויקת של הפרשים של שניות, ובמקרה גם באותה צורת שפה.... מקריות טוטאלית הא? אז די, פשוט די, אפ'חד לא יודע פה בת כמה היא (אם עדין לא שמתם לב), אפ'חד לא רוצה שתציפו את פורום מיכאלה בדברים שקשורים לפורום אחרים, אז רדו מאיתנו כבר... כי נמאסתם... או יותר נכון, נמאסת.

ApA1800

New member
את מוכנה לא לרדת לפסים אישיים בבקשה

? ונתתי לך רשימה של אנשים שמכירים אותי, אז אני חושב שזה קצת יומרני לטעון שאף אחד לא מכיר אותי ושאני חדש. חוץ מזה שיש קשר, וציינתי כבר שאם כל התוקפים יתנצלו, במקום לברוח כשמעמידים אותם על טעותם, אני גם אחשוף אותו.

inbush1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נתת שום רשימה. זה היה משתמש אחר. גם לא הדרדס מה שמו... ואתה חדש, לפחות בפורום מיכאלה ובפעם המיליון: אין קשר!!!! ואני לא מבינה על מה אתה מדבר... לחשוף מה ואיזה תוקפים? כולה רוצים שתלך ושלא תדבר על איה קורן... כי היא לא ממש רצויה פה ובפעם המיליון- לך לאהבה מעבר לפינה, יש שם פורום, וזה שאי אפשר לכתוב הודעות חדשות זו לא בעיה שלי אז אל תזבל לנו את הפורום.

ApA1800

New member
אני והמשתמש ההוא זה אותו אחד ואנחנו

מכירים את אותם אנשים

אני נמצא בפורום הזה יותר ממך

אני נמצא פה מתחילת הסדרה אבל אני לא כותב הודעות אפא1800 גם לא חדש למיטב ידיעתי

yoooni

New member
איה קורן בת...

בת(...)חת שלי

היא בת איזה 25 26 27........

מאיפה לי לדעת
היית צריך לרשום את זה נראה לי ב"אוף טופיק" (אני די חדשה- נראה לי שככה זה צריך להיות) כתוב שם- "כל מה שלא קשור למיכאלה"... אני חושבת.............

למעלה