בת כמה איה קורן?

אתה רוצה מכות??לא כי אתה דורש את זה

גררר חצוףףףףף! הטלנובלה של צלילוש פורסמה בפורום מה לא קשור בזה אההההההה?

ApA1800

New member
יאללה בואי מכות

ומה הקשר אם היא פורסמה בפורום? גם השאלה שלי פורסמה בפורום. אז הנה היא קשורה, שמח שפתרנו את המחלוקת

inbush1

New member
יא טמבל, היא כתבה אממ צליל תתקני או

אותי.... סרט? מה שזה לא יהיה היא רוצה לספר לנו, וזה הרבה יותר מעניין וחושב לנו ממה שמה.... איה... קורן! אז תתחפף ואל תשאל את זה פה!!!!!!!!!!! טמבל

ApA1800

New member
אתמול אכלתי ביצה מקושקשת, ומחר אני

אראה גברים אינם בוכים... אווו רציתי לספר לכם משהו. שתנצל"ש לאוף טופיק... זה פשוט בושה מה שהולך פה. וזה בלשון המעטה. כ"כ קשה לא להגיב אם זה לא מעניין אותך? להפך. את רק מקפיצה כל פעם כשאת כותבת את השטויות שלך. ואת עדיין לא בסמכות להחליט מי יכול לכתוב כאן

inbush1

New member
אני ואלי לא בסמכות ולהזכירך גם אתה

לא ואתה באמת דורש מכות.... אתה לא מבין שזה מה שהיא כתבה והיא פירסמה את זה פה?!!? ולעזאזל אתה כל הזמן מתעלם ממה שאני אומרת לך: א-י-ה ק-ו-ר-ן משחקת באהבה מעבר לפיטמה או פינה מה שתרצה... ל-ך---ל-ש-ם---
אוף ותפסיק לעצבן

ApA1800

New member
אני לא שופט

שתכתוב מה שבא לה, וגם אני אכתוב מה שבא לי את זאת ששופטת וחודרת אל מחוץ לסמכותה ומה זה משנה? אם היא עברה פעם על החוק מותר לה להמשיך? זה לא קשור לפורום מיכאלה, אז לפי דבריך זה לא צריך להיות פה. מה זה משנה אם היא כבר פרסמה את זה פעם למרות שזה לא קשור? אם אני אפתח עוד שרשור על איה קורן, אז בגלל שפעם פתחתי עליה שרשור היא תהיה יותר או פחות קשורה לפורום? מה השטויות האלה? אנשים, אם אתם טפשים עם אגוזים במקום ביצים, אל תהיו מפצחי אגוזים. ואלון 2 בליון - לא ראיתי אותך כותב הודעות בפורום הזה בכלל, אז על מה אתה מדבר?!

alon2000000

New member
אני ותיק פה

אתה יכול לשאול את מי שאתה רוצה מהותיקים. פשוט בזמן האחרון אני יותר שקט תשאל את גלעדוס למשל, הוא מכיר אותי... או את מכורה לטלנובלות... או את אפרת ונירו המדהימים... או עוד מלא... אז אל תפתח פה

inbush1

New member
אוי לא...

אתה במצב יותר גרוע ממה שחשבתי... הטימטום חוגג. אני לא אפרט לך מה צליל עשתה כי אתה בכל מקרה לא תבין, אבל אני ממליצה לך לפנות לפסיכולוג הוירטואלי ההוא שיגילעדוס נתן
חחחחחחחחחחחחחחחחח לא שזה יעזור במשהו חחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכולה להפסיק לצחוק......חחחחחחחחחחחחח

inbush1

New member
אה הא... לא משנה אני צליל וגילעד

מבינים את עצמנו עזוב לא תבין....

ApA1800

New member
אווו גם את גם צליל וגם גלעדוס.

אני אשתדל להישאר במצב רוח חיובי, למרות הנידוי מהמעגל החברתי הנ"ל *אמאאא אני רוצה להיות מקובללל*

ApA1800

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מי לא יודע מה זה פורנו? פורנו זה חוברת צביעה שנשלחת בדואר רשום לכל מי שעושה מנוי להופ. ומי יורד עליו? ידידי הדרדס ציין עובדה לטעמי (אלא אם כן זה לא נכון ואז הוא סתם שקרן)

למעלה